Lajme nga Bota

Kërcënohen me vdekje kryeministri dhe ministri i Mbrojtjes në Slloveni

Kërcënohen me vdekje kryeministri dhe ministri i Mbrojtjes në

Kryeministri slloven, Janez Jansha dhe ministri i Mbrojtjes Matej Tonin janë kërcënuar me vdekje. Ngjarja ka ndodhur ditën e premte. Sipas mediave sllovene, në adresat e banesave të tyre, non anonimat, janë dërguar përkatësisht dy zarfe. Brenda tyre gjendeshin fishekë.

Kërcënohen me vdekje kryeministri dhe ministri i Mbrojtjes në

Brenda zarfit të kryeministrit gjendej fotoja e tij e shënjestruar dhe ajo e bashkëshortes dhe fëmijë, jeta e të cilëve kërcënohet gjithashtu.

Kërcënohen me vdekje kryeministri dhe ministri i Mbrojtjes në
Matej Tonin

Lajmi është konfirmuar dhe nga zyra kryeministrore. Teksa policia ka nisur hetimet.