Lajme nga Bota

Detaji që u vu re tek veshjet e grave në inaugurimin e Biden, nga Kamala Harris tek Michelle Obama

Detaji që u vu re tek veshjet e grave në inaugurimin e Biden, nga

Sot mbahet ceremonia e inaugurimit të Joe Biden si president i SHBA-ve.

Krah bashkëshortes së tij, ata mbërritën në Capitol Hill. Joe e cila do të bëhet Zonja e Parë e Shtëpisë së Bardhë u shfaq e veshur me një kostum në nuancë të blusë.

Detaji që u vu re tek veshjet e grave në inaugurimin e Biden, nga

Ndërsa ish zonjat e para, Michelle Obama dhe Hillary Clinton por duke përfshirë edhe zv.presidenten e zgjedhur Kamala Harris, janë të veshura me nuancat e ngjyrës vjollcë.

Detaji që u vu re tek veshjet e grave në inaugurimin e Biden, nga

Detaji që u vu re tek veshjet e grave në inaugurimin e Biden, nga

Detaji që u vu re tek veshjet e grave në inaugurimin e Biden, nga

Kjo ngjyrë tradicionalisht shihet në Amerikë në këtë ditë kalimi të qeverisjes si një simbol i dy partive, një kombinim i blusë së demkratëve dhe të kuqes së Republikanëve. Kjo ngjyrë është simbol i bashkëpunimit dhe në thelb të: America United.