Aktualitet

Ku mund t`i blesh xhinset si tre Jennifer-ët

Ku mund t`i blesh xhinset si tre Jennifer-ët

Disa xhinse nuk dalin kurrë nga moda. Ato janë pjesë e gardërobës së të përditshmes dhe mund të vishen në çdo kohë. “Who What Wear” është frymëzuar nga veshjet e tre Jennifer-ëve: Lopez, Aniston, Lawrence, dhe ka sugjeruar disa zgjedhje të ngjashme, të gjitha skinny jeans bashkë me adresat përkatëse për t`i blerë online.

[caption id="" align="aligncenter" width="700"] Linku për porosi[/caption]

[caption id="" align="aligncenter" width="700"] Linku për porosi[/caption]

[caption id="" align="aligncenter" width="700"] Linku për porosi[/caption]

[caption id="" align="aligncenter" width="700"] Linku për porosi[/caption]

[caption id="" align="aligncenter" width="700"] Linku për porosi[/caption]

[caption id="" align="aligncenter" width="700"] Linku për porosi[/caption]

*Ky post u përshtat nga whowhatwear dhe është realizuar nga Fabjola Hije.