Kronikë e zezë

Pezullohet nga detyra drejtori i shkollës në Pogradec, akuzohet se ngacmoi seksualisht dy nxënëse

Pezullohet nga detyra drejtori i shkollës në Pogradec, akuzohet se

Është pezulluar nga detyra drejtori i shkollës 9-vjeçare në Stropckë të Pogradecit. Adriatik Haxhillari akuzohet se ka ngacuar seksualisht dy nxënëse të shkollës, 14 vjeç. Pretendohet se drejtori ka dërguar mesazhe në telefonat e nxënëseve, me përmbajtje seksuale.

Pezullohet nga detyra drejtori i shkollës në Pogradec, akuzohet se

Drejtoria Vendore e Arsimit Parauniversitar vendosi pezullimin e tij nga detyra deri në përfundim të hetimeve.

Nesër, 9 nëntor, Haxhillari do paraqitet në Gjykatë për seancën e parë gjyqësor dhe masën e sigurisë.