Kosova

Video/ Sulmohet me miell ministri i Financave të Kosovës

Video/ Sulmohet me miell ministri i Financave të Kosovës

Pasditen e sotme është sulmuar me miell ministri i Financave të Kosovës Hekuran Murati.

Sulmi vjen nga aktivistë të socialdemokratëve. Në video shihet sesi një prej aktivistëve i afrohet duke thënë: “Këtë e ke për punëtorët”. Kurse ministri largohet qetësisht drejt makinës së tij, pa reaguar.


Mësohet se shkaku që ka çuar në një situatë të tillë është moskalimi i pagave për punonjësit e sistemit arsimor, lokal dhe qëndror pas grevës që zhvilluan.