Kosova

Kosova zbut masat anti-Covid

Kosova zbut masat anti-Covid

Gjendja e përmirësuar e situatës në Kosovë me shifrat më të ulëta të rasteve të reja, me më pak viktima për shkak të Covid dhe me rënien e numrit të të shtruarve në spital, ka çuar në lehtësim të masave.

Ora policore do të jetë e ndryshme, në varësi të numrit të infektimeve dhe viktimave në secilën zonë.

Për zonën e kuqë, pra kur janë mbi 150 qytetarë të infektuar për 100 mijë banorë brenda javës do të jetë e lirë lëvizja nga 05:00-21:30, me përjashtim të rasteve emergjente. Bizneset kanë të drejtë të zhvillojnë aktivitetin nga 05:00-21:00.

Kjo foto tregon detajet për këtë zonë:

Kosova zbut masat anti-Covid

Për zonat me më pak infektime nga COVID-19, ora policorë do të jetë nga 05:00-22:00.

Fotoja që tregon detajet për zonat me më pak të prekur.

Kosova zbut masat anti-Covid