Kombinohu me Emin

Vajzat pariziene veshin çizme në pranverë

Vajzat pariziene veshin çizme në pranverë

Nga Emi Seiti/ Një këpucë mund të thotë gjithçka, mund të tregojë se kush jemi ne dhe të rrëfejë personalitetin tonë. E vërteta është se sistemi i modës ka përveshur mëngët për të mbështetur Ukrainën përveç nismave të nisura tashmë nga markat, nuk mund të mos vëmë re pamje me vlera të forta politike në rrugët e Parisit, ku shumë vajza kanë veshur ngjyrat e flamurit të Ukrainës, duke bërë thirrje për paqe. Kështu bllokimi i ngjyrave na lejoi të analizojmë tendencat e modës së pranverës 2022, dhe të gjejmë një pikë lidhje me këpucët (gjithashtu blu të lehta, madje edhe të verdha) që fashionistet duan të veshin.

Vajzat pariziene veshin çizme në pranverë

Vajzat pariziene veshin çizme në pranverë

Vajzat pariziene veshin çizme në pranverë

Vajzat pariziene veshin çizme në pranverë

Vajzat pariziene veshin çizme në pranverë

Vajzat pariziene veshin çizme në pranverë

Vajzat pariziene veshin çizme në pranverë

Vajzat pariziene veshin çizme në pranverë

Vajzat pariziene veshin çizme në pranverë

Vajzat pariziene veshin çizme në pranverë

Vajzat pariziene veshin çizme në pranverë

Tendencat e modës së këpucëve të pranverës 2022 na tregojnë për personalitete të forta. Ato e bëjnë këtë nëpërmjet shuallit tepër të trashë të sandaleve me platformë, përmes çizmeve me taka të larta. Synimi është i qartë, ka një dëshirë për t’u shprehur dhe për të pasur sukses pikërisht duke punuar në stilimin e veshjeve dhe këpucëve me ngjyra.

Nën fustanet midi dhe fundet deri tek gjuri, bien në sy çizmet deri në kyçin e këmbës që do të vazhdojnë të jenë pjesë e gardërobave të vajzave dhe të lartësojnë stilin tonë.