Kombinohu me Emin

Si t`i bësh pizhamet të mos duken si pizhame

Si t`i bësh pizhamet të mos duken si pizhame

Nga Emi Seiti/ Jo, nuk është e re. Prej kohësh pizhamet e kanë bërë kaq të bukur kapërcimin nga dhoma e gjumit në stilin e rrugës, në set, sa do të ishte turp t’i vishje vetëm për të fjetur. Të famshëm si Heidi Klum, Olivia Palermo dhe madje dhe Victoria Beckham morën përsipër të popullarizonin këtë set veshjeje, duke e kthyer atë në një veshje elegante që përshtatet me plane të tilla të veçanta si një darkë apo një festë.

Si t`i bësh pizhamet të mos duken si pizhame

Si t`i bësh pizhamet të mos duken si pizhame

Si t`i bësh pizhamet të mos duken si pizhame

Si t`i bësh pizhamet të mos duken si pizhame

Si t`i bësh pizhamet të mos duken si pizhame

Të gjera, me copa të freskëta si mëndafsh apo lino, dhe mbi të gjitha shumë, shumë komode. Kjo veshje është gati të na shoqërojë për pjesën e mbetur të kësaj vere. Po a dini si t`i kombinoni ato?

Si t`i bësh pizhamet të mos duken si pizhame

Si t`i bësh pizhamet të mos duken si pizhame

Si t`i bësh pizhamet të mos duken si pizhame

Me bluza të bardha bazë

Me sandale me rripa: Zara na propozon t’i kombinojmë këto pizhame me prerje të drejtë me një bluzë oversize dhe me sandalet me rripa kyçi.