Kombinohu me Emin

Minifundi është i rrezikshëm, por i bukur dhe klas nëse e vesh siç duhet! Ja ç`propozojnë markat këtë sezon

Minifundi është i rrezikshëm, por i bukur dhe klas nëse e

Nga Emi Seiti/ Kostumi minifund është tashmë trendi më i pëlqyer në Instagram. Të gjithë e dimë tashmë se rrjetet sociale mbajnë titullin e burimit kryesor të frymëzimit për sa i përket pamjes dhe janë të afta të vendosin tendencat sezonale me një ndikim edhe më të fortë se pasarelat. Shtëpitë e ndryshme të modës mund të propozojnë gjithashtu një siluetë specifike ose një nuancë mbizotëruese, por pa miratimin e influencueseve dhe blogere-ve asnjë trend nuk mund të jetë i sukseshëm.

Minifundi është i rrezikshëm, por i bukur dhe klas nëse e

Minifundi është i rrezikshëm, por i bukur dhe klas nëse e

Minifundi është i rrezikshëm, por i bukur dhe klas nëse e

Për dimrin 2022, si dhe për pranverën e ardhshme, një veshje në veçanti ka tërhequr interesin e njerëzve të apasionuar pas modës. Vintage, elegancë është kostumi minifund, një veshje që ndërthur dizajnin e sofistikuar të një xhakete elegante dhe një minifundi seksi.

Minifundi është i rrezikshëm, por i bukur dhe klas nëse e

Minifundi është i rrezikshëm, por i bukur dhe klas nëse e

Minifundi është i rrezikshëm, por i bukur dhe klas nëse e

Në gjuhën e modës, minifundi është kodi i vetëbesimit dhe optimizmit. Mary Quant, që krijoi për herë të parë minifundin në vitet 1960, ka thënë se “Jeta është e mrekullueshme me minifunde”.

Minifundi është i rrezikshëm, por i bukur dhe klas nëse e

Minifundi është i rrezikshëm, por i bukur dhe klas nëse e

Një elegancë delikate dhe diskrete do ta quaja këtë veshje.