Kombinohu me Emin

Cili je në stil ti? Beniada, Einxhel, apo Beatrix?

Cili je në stil ti? Beniada, Einxhel, apo Beatrix?
Nga Emi Seiti/ Meqë kryefjala në çdo portal, apo rrjetet sociale është Big Brother Vip, m'u desh dhe mua të hyja dhe të bëhesha pjesë e tyre. Dhe kur them pjesë e tyre, flas gjithmonë për veshjet e tyre, për stilin që kanë vajzat aty brenda.

Kemi parë fustane përrallash aty brenda, veshje me stile të ndryshme, por rrobat e kujt janë ato? Veshjet zgjidhen vetë nga konkurrentet, domethënë janë veshjet e tyre personale dhe shijet e tyre personale. Nga 'prime' në 'prime' konkurrentet shfaqin pamje të ndryshme, gjithmonë të zgjedhura me kujdes.

Cili je në stil ti? Beniada, Einxhel, apo Beatrix?

Tre nga vajzat me stil, dy ende konkurrente, njëra e ka lënë shtepinë, janë Beniada, Einxhel dhe Beatrix.

Cili je në stil ti? Ja, le t'i marrim me radhë.

Beniada- Beniadën gjithmonë e kam parë me një stil tipik italian, aspak e ekzagjeruar, e kujdesshme deri në detaj. Veshjet e saj janë sensuale, elegante dhe të thjeshta. Asnjëherë nuk bërtasin. Unë do ta krahasoja me Federica Panicucci.

Cili je në stil ti? Beniada, Einxhel, apo Beatrix?

Einxhel- Einxhel është vajza rebele, moderne dhe me një stil tepër të veçantë. Ajo vendos gjithmonë të vishet me kostum-xhaketa pantallona të gjera dhe sigurisht crop top-in që e ka të preferuarin e saj dhe nuk e ndan kurrë. E ruan gjithmonë stilin e saj duke mos dalë kurrë nga karakteri. Aaa, ai që ndryshon Einxhel- është stili i flokëve.

Cili je në stil ti? Beniada, Einxhel, apo Beatrix?

Beatrix- Do ta cilësoja si Barbie i Big Brother-it. Jam e bindur që ajo ka një dollap plot me veshje të miratuara nga Barbie. Fustanet e ngushtë të shkurtër, mini-fundet zënë më tepër vend, ndonëse ajo nganjëherë vishet me një stil modern si pantallona të gjera, dhe xhaketa. Por ndonjëherë ama.

Cili je në stil ti? Beniada, Einxhel, apo Beatrix?

Po ti cilin pëlqen dhe ç'stil ke?