Evente

Një ftesë për në 28 korrik, në Sheshin Skënderbej

Një ftesë për në 28 korrik, në Sheshin Skënderbej

Me ftesë të Kryetarit të Bashkisë së Tiranës, Erion Veliaj të gjithë mund të festojnë në 28 korrik në Tiranë hapjen e negociatave me Bashkimin Europian dhe 100-vjetorin e marrëdhënieve me SHBA.

Veliaj premton një super koncert me emrat më të mirë të muzikës shqiptare dhe surpriza të shumta në Sheshin Skënderbej.

“Viti i hapjes së negociatave për anëtarësimin në Bashkimin Europian është një vit historik për ne shqiptarët - një hap më afër familjes së madhe europiane, aty ku na takon të jemi. Por, ky vit, në 28 Korrik, shënon edhe një çast historik për marrëdhënien që kemi me aleatin tonë të madh: 100-vjetorin e lidhjes sonë speciale me Shtetet e Bashkuara të Amerikës. Merr familjen dhe eja në 28 Korrik, ora 19:00, në Sheshin “Skënderbej”, për të festuar së bashku këto dy ngjarje të mëdha për shqiptarët e Shqipërinë, në një koncert fantastik me emrat më të mirë të muzikës sonë”, shkruan Veliaj në rrjete sociale.