Seksi

Më duhet një gotë (ose dhe më shumë) që të bëj seks me burrin

Më duhet një gotë (ose dhe më shumë) që të

Vura buzëkuq në tualetin e hotelit dhe hoqa fustanin e kuq. Piva dhe pilulën e gjumit dhe shkova drejt shtratit. I thashë atij: Jam gati. Mbaj mend pastaj që u zgjova me doktorë mbi kokën time dhe përpiqesha të mbaja sytë hapur edhe pse doja vetëm gjumë.

Më duhet një gotë (ose dhe më shumë) që të

I thashë nëpër dhëmbë e me gjuhën e trashur mjekëve se kisha pira shampanjë dhe pastaj edhe ilaçin e gjumit.

3 në 4 gra pranojnë se preferojnë të pijnë alkool pak para seksit, sepse kjo i bën të ndihen të sigurta, i rrit dëshirën dhe u heq komplekset.

Historia ime është vetëm një nga ato gra që dëshmojnë se pijnë për t`u ndjerë më në qejf dhe paralelisht marrin qetësues ankthi.

Nuk e kam bërë më që nga ajo ditë. Nuk kam pirë me alkool, sepse pa qetësues s`mund të rezistoj dhe prej tyre s`kam hequr dorë. Ama bashkëshorti më mban inat. I shkatërrova mbrëmjen romantike që kishte realizuar për ne dhe për më tepër prej javësh nuk e lë as të më prekë.

*Burimi Huffington Post