Seksi

24 mendimet e çdo gruaje teksa bën seks në dush

24 mendimet e çdo gruaje teksa bën seks në dush

Je fanse e kësaj mënyre të të kryerit marrëdhënie apo e urren, me siguri nëse e ke provuar në kokë të kanë kaluar një mori mendimesh. 24 prej tyre i gjen më poshtë, rrëfyer nga disa gra pa tabu.

Më mbro o Zot se s`dua të rrëshqas e të vdes lakuriq.

Më bëhet çiçi po mos e kupton ai çfarë jam duke bërë. Kam pirë shumë ujë sot si për dreq.

Pse uji e bën gjithçka kaq të rrëshqitshme. Më duket sikur jemi në det dhe un ëjam salmoni që ai po përpiqet të kapë.

A po i dallon ai qimet në fund të shpinës sime?

Po sikur ta ndërronim vendin, ai është në ujë e unë jashtë.

Oo Zot po pësoj djegie të shkallës së tretë, sa të nxehtë e do ky ujin.

A po lahemi vërtet apo po tallemi?

Boo po këto kutitë e shampove bosh pse s`i paskam hedhur?

Po më bezdisin flokët, s`më duket normale t`i mbështes pas murit.

Në videot porno duket sikur dushi është qejf i madh, po deri tani unë s`po kënaqem fare.

Sa keq gjoksi im krahasuar më ato të pornove.

Po tani si i bëhet që unë duhet të depiloj këmbët? Apo s`ia vlen ta bëj tani? Ngela me qime.

Oiii m`u fut ujë në vesh.

A quhet bisedë e pistë tani që jemi në dush me ujë e sapun?

Duhet të kisha bërë më parë ca kërkime para se t`i thosha Po.

Vibratorin tim s`e përdorim dot këtu ëëë?

Kam pirë aq shumë ujë sa nuk e di si s`po vdes nga mbytja.

Më mungon krevati im, aq i sigurt dhe aq larg rrezikut.

Seksi në dush duhet të hyjë tek sported olimpike.

Po tani si dilet nga dushi?

Këtej e tutje vetëm në shtrat, askund tjetër. Uhh ç`kam hequr.

E kanë nënvlerësuar shumë seksin në dush. Mezi po pres faturën e ujit të muajit tjetër.