HOROSKOP

Shenjat më pa takt të horoskopit 

Shenjat më pa takt të horoskopit

Ka një ndryshim mes të thënit të gjërave në mënyrë të drejtpërdrejt dhe të qenit pa takt. E pra, ky shkrim zbulon ata më të sinqertët seç duhet, që flasin pa dorashka.

A bën dhe ti pjesë?

Dashi

Një ndër shenjat më të pamatura. Impulsiv dhe pa shumë durim.

Gaforrja

Reagojnë pa takt si pasojë e mungesës së sigurisë që kanë tek vetja.

Shigjetari

Ata që e kanë afër e dinë që bën pjesë në këtë klasifikim. E humbasin qetësinë sidomos liria e tyre vihet në pikëpyetje.

Ujori

E aftë të alternojë qetësinë me debatin. Ata që njohin një Ujor ia njohin mirë shpërthimin dhe të thënin e gjërave më drejtpërdrejt seç duhet.

Binjakët

Kur humbasin interesin për dikë ose diçka nuk ruajnë më asnjë etiketë mirësjelljeje.