HOROSKOP

Këto tre shenja të Horoskopit do e kenë ters ditën

Këto tre shenja të Horoskopit do e kenë ters ditën

Cilat janë tre shenjat e zodiakut që do të kenë një ditë të vështirë sot? Epo, mund të jetë Luani, Akrepi ose Peshqit. Sa herë që kemi një tranzit të tillë si Hëna në Pluton, mund të presim debate dhe disa rezultate të pakënaqshme.

1. Luani

Ju keni pasur gjithmonë një ndjenjë të madhe të vetëvlerësimit; ju e dini se çfarë mund të bëni, dhe në mënyrën tuaj, ju prisni një lloj respekti nga ata përreth jush. Dhe nëse kjo nuk ndodh një anë e errët konfliktuale del në pah.

2. Akrepi

Tranzitët e Plutonit mund të ndikojnë në shumë mënyra për ju, Akrep, pasi ju prireni të mirëprisni energjinë konfliktuale dhe nuk keni pasur kurrë një problem me idenë për t'u sfiduar.

3. Peshqit

Sot do të ndiheni shumë të çorientuar. Ajo që po ndodh është se ju jeni duke u përmbysur nga energjia e Plutonit dhe kjo po bën që gjithçka të duket e errët dhe e pashpresë.