HOROSKOP

Këto tre shenja mund të përjetojnë zhgënjim sot

Këto tre shenja mund të përjetojnë zhgënjim sot

Me tranzitin e Hënës në Saturn, ju mund të hasni disa pengesa sot. Nuk do të ketë problematika të mëdha, thjesht do të ndiheni të pakënaqur nga diçka që e keni pritur për një kohë të gjatë.

Por këto janë tre shenjat që do të përjetojnë zhgënjimin më të madh:

1. Demi

Jeni të mërzitur sot, dhe me Hënën në Saturn do të përfundoni duke u ndjerë aq i ngarkuar dhe i bllokuar sa mund të shpërtheni. Dhe nga mërzitja mund t’i thoni dikujt diçka që nuk duhet dhe mund të përfundoni duke rrezikuar pozicionin tuaj të punës.

2. Peshorja

Për shkak se ju jeni dikush që e shijoni vërtet ekuilibrin, do të ndiheni veçanërisht të dëshpëruar sot, gjatë Hënës tranzit në Saturnit, pasi planet tuaja jo vetëm janë anashkaluar, por ato bëhen të pamundura për shkak të një rregulli të ri që është vënë në fuqi nga dikush as ju nuk keni fare respekt.

3. Peshqit

Dita e sotme ju sjell skenarë padrejtësie.

Ju dëshironi të largoni veten nga përgjegjësitë, sepse nuk besoni në parametrat e vendosur për ju. Në fakt, ju ndiheni sikur është dikush në pozitën e autoritetit që duhet të qortohet, dhe jeni të patrembur.

Tiranapost.al