HOROSKOP

Horoskopi për muajin Shkurt

Horoskopi për muajin Shkurt

Dashi

Po përballeni me një muaj të vështirë emocionalisht dhe psikologjikisht. Ju do të duhet të zgjidhni problemet ose marrëdhëniet e vjetra të pazgjidhura shumë më seriozisht dhe me përgjegjësi. Për disa prej jush, gjërat papritmas mund të përkeqësohen. Shumë do të marrin në konsideratë idenë e ndryshimit të shtëpisë. Disa rrethana të këtij muaji do t'ju detyrojnë të vendosni për një ndryshim të tillë. Është e mundur të konsideroni blerjen e një shtëpie të re (shtesë) në fshat ose në një vend pushimesh. Gjatë këtij muaji, do të zbuloni se një gjendje e lehtë shëndetësore e të afërmit tuaj është në të vërtetë një problem më serioz. Jeta juaj e dashurisë në shkurt do të kërkojë më shumë respekt ose vëmendje ndaj partnerit tuaj. Një njohje e re romantike me një burrë të afërt ose të largët do të ketë një zhvillim interesant në të ardhmen, por është ende shumë herët për të folur për martesë. Megjithëse do të vonoheni, do të merrni një lajm, dokument ose ofertë që do të reflektojë në mënyrë të favorshme në të ardhurat tuaja financiare. Do të duhet të bëni një pagesë të harruar këtë muaj. Përfaqësuesit e rinj të shenjës së Dashit do të jenë të paqëndrueshëm emocionalisht. Kjo do të jetë veçanërisht e vërtetë për marrëdhëniet dhe përvojat romantike dhe intime. Do të endeni nga një ekstrem në tjetrin, nga ndjenjat e forta në apati dhe anasjelltas. Burrat e Dashit do të diskutojnë informacionin ose sugjerimet që do të marrin nga një person i lindur nën shenjën e Dashit, Shigjetarit ose Luanit. Gratë do të ngarkohen fizikisht dhe emocionalisht me çështje dhe probleme të ndryshme shtëpiake ose pronësore.

Demi

Keni një muaj përpara në të cilin do të angazhoheni në punët personale ose profesionale të një personi nga familja juaj ose rrethi i të afërmve. Ngjarjet specifike në jetën e një fëmije apo nipi do t'ju bëjnë të mendoni me kujdes për disa nga veprimet dhe vendimet tuaja. Gjatë këtij muaji do të merrni lajme ose informacione që mund të krijojnë shumë tension dhe ankth. Gjatë këtij muaji do të duhet të kapërceni disa probleme emocionale në lidhjen tuaj të dashurisë. Në përgjithësi, këtë muaj marrëdhënia juaj romantike do të vihet në provë. Ky muaj do të jetë një kohë e mirë për të ndryshuar vendin e punës, për të përfunduar një projekt dhe për të filluar një të ri. Shumë do të lënë pas një fazë të zhvillimit dhe do të kenë mundësinë të fillojnë diçka të re: një pozicion të ri, një karrierë ose biznes të ri. Një marrëdhënie e dëmtuar me një grua me të cilën keni qenë afër në të kaluarën tani do të ketë mundësinë të harmonizohet dhe të ringjallet. Do të jeni gati të falni një fyerje ose të harroni një keqkuptim. Burrat e Demit do të jenë të padurueshëm dhe kjo mund të shkaktojë situata të ndryshme konfuze. Kini kujdes nga konfliktet me njerëzit e lindur nën shenjën e Binjakëve, Ujorit ose Peshores. Gratë do të diskutojnë çështje të ndryshme financiare ose mundësi të reja me njerëz nga rrethi i tyre i miqve.

Binjakët

Në shkurt do të duhet të merrni vendime të rëndësishme në lidhje me familjen tuaj. Gjatë këtij muaji do të keni angazhime në lidhje me një vajzë apo një grua të re, të cilat do të jenë të rëndësishme si për planet tuaja ashtu edhe për ato personale. Ky muaj paralajmëron lajme në lidhje me shtatzëninë ose lindjen e një fëmije. Gjatë këtij muaji do të ketë nevojë për të marrë një vendim të rëndësishëm për një ndryshim urgjent në plane, punë dhe më tepër. Nevoja për të bërë një shpenzim të rëndësishëm për një të afërm mund ta vërë buxhetin tuaj në telashe. Nëse do të punoni ose do të angazhoheni në një dokument financiar këtë muaj, kontrolloni gjithçka në detaje dhe shmangni veprimet dhe vendimet e nxituara. Ky muaj sjell aventura romantike interesante ose dashuri të re për pjesëtarët e pamartuar të kësaj shenje të zodiakut. Shumë do të gëzohen në suksesin e një fëmije. Në përgjithësi, përpiquni të jeni realist në lidhje me burimet tuaja financiare gjatë këtyre shtatë ditëve. Burrat do të duhet të tregojnë një përgjegjësi më të madhe për shëndetin dhe problemet e tyre personale, zgjidhja e të cilave do të varet plotësisht nga ata. Gratë do të kenë biseda ose takime të rëndësishme me burrat e lindur nën shenjën e Ujorit, Peshores ose Binjakëve, të cilat do të ndikojnë në zhvillimin e planeve dhe detyrave të ardhshme.

Gaforrja

Në shkurt do të jeni shumë më i përgjegjshëm në zgjidhjen e problemeve. Ato mund të kërkojnë disa shpenzime të paparashikuara nga ana juaj, por kjo nuk ka gjasa të krijojë goditje në buxhetin tuaj. Do të jetë më e rëndësishme të mos i përkeqësoni probleme të tilla dhe të mos komplikoni atmosferën në shtëpinë tuaj. Gjatë këtij muaji, prindërit e lindur nën këtë shenjë të zodiakut do të kenë një angazhim të veçantë në lidhje me një fëmijë apo nip. Do të ketë shqetësime në lidhje me shëndetin e një të dashuri. Është e mundur të vizitoni një person të sëmurë në shtëpinë e tij ose në spital. Ju do të përjetoni ankth për një mbledhje që mund të jetë e rëndësishme për jetën tuaj personale ose profesionale. Gjatë këtij muaji, jini të kujdesshëm me veprimet në të cilat do të drejtoheni vetëm nga qëllimet tuaja të mira. Shmangni përfshirjen në çështje të rëndësishme me njerëz të lindur nën shenjën e Binjakëve, Ujorit ose Peshores. Gjatë javës do të ndjeni nostalgji ose keqardhje për një lidhje miqësore ose dashurie që përfundoi në të kaluarën e afërt. Gjatë këtij muaji do të jeni në gjendje të shpresoni për disa para ekstra. Është e mundur të udhëtoni në një distancë më të gjatë ose me një qëndrim disa ditor. Gratë do të jenë të gatshme të besojnë çdo lajm ose informacion, sugjerim ose ftesë. Mësoni të gjykoni çdo gjë të vetme pa u udhëhequr verbërisht nga emocionet dhe dëshirat tuaja. Burrat do të kenë takime interesante, intervista për punë ose ngjarje të tjera të ngjashme që do t'ju hapin mundësi të reja për t'u zhvilluar në javët dhe muajt e ardhshëm.

Luani

Në shkurt vëmendja juaj do të jetë e angazhuar në ngjarje të ndryshme të papritura. Në shumicën e rasteve, këto ngjarje do të jenë një shkak për gëzim, por natyrisht, disa përjashtime janë të mundshme sipas horoskopit tuaj personal. Gjatë këtij muaji do të përjetoni sukses në shtëpinë tuaj, do të zgjidhni një problem të rëndësishëm në shtëpi ose familje, do të harmonizoni marrëdhënie të rëndësishme dhe do të sqaroni keqkuptime të pakëndshme. Për disa prej jush, ky muaj sjell një ndarje të përkohshme nga një partner për shkak të punës ose angazhimit tjetër në një vend tjetër. Kjo do të jetë një kohë e mirë për të filluar një marrëdhënie romantike me një person nga larg. Gjatë këtij muaji ju do të organizoni ose merrni pjesë në një mbledhje në lidhje me një grua nga rrethi juaj i të afërmve, miqve, fqinjëve. Ju gjithashtu do të keni një takim me një grua që do të ndajë informacion të dobishëm për ju ose do t'ju bëjë një ofertë. Nëse keni një proces gjyqësor ose veprime të rëndësishme me një institucion ligjor, do t'ju duhet të kapërceni disa vështirësi, por nuk ka gjasa të përjetoni një humbje. Këtë muaj do të keni një bisedë të rëndësishme me një të afërme, e cila do të lehtësojë zbatimin e planeve tuaja për këtë ose për muajin tjetër. Do të ketë ankth për shëndetin e një personi në rrethin tuaj të të afërmve ose miqve. Ju do të jeni të ngarkuar emocionalisht me një konflikt me një burrë për shkak të dëshirës së tij për të komanduar, për të kontrolluar jetën tuaj. Gratë do të kërkojnë një mënyrë për të zgjidhur lehtësisht problemet me një grua, qoftë ajo një e afërme, shoqe, kolege apo fqinjë. Burrat do të marrin në konsideratë një bisedë, propozim ose ftesë nga një burrë tjetër. Me shumë gjasa, këto gjëra do të shqetësojnë familjen ose punën tuaj.

Virgjëresha

Në shkurt do të keni angazhime me një grua dhe ajo nuk ka pse të jetë e afërmja juaj. Është e mundur të takoheni me të në mënyrë që të zgjidhni një problem ose keqkuptim. Në përgjithësi, detyrat tuaja kryesore këtë muaj do të jenë zgjidhja e problemeve dhe çështjeve të pazgjidhura. Nëse jeni beqar këtë muaj, prisni një njohje të re, një takim me një person të pazakontë ose dashuri me shikim të parë në rrethana të çuditshme. Në fillim të muajit do të zhvilloni disa takime dhe biseda të rëndësishme. Do të flisni për një udhëtim të ardhshëm ose do të angazhoheni për përgatitjen e tij. Është e mundur që ky udhëtim të bëhet si këtë muaj ashtu edhe në mars. Ky muaj sjell një lajm të mirë ose një ofertë që do të merrni nga larg. Ju mund të merrni një dhuratë përmes një personi të dashur ose do të shijoni një blerje të rëndësishme. Problemet në familje, nëse ka, do të jenë kryesisht të një natyre financiare. Ato do të kenë lidhje me disa kosto më të larta, shlyerjen e një kredie ose një blerje. Gjatë këtij muaji do të përjetoni një surprizë në lidhje me një dokument ose një kontratë. Gratë do të kenë një muaj të mbarë për të udhëtuar larg ose për të zhvilluar kontakte me njerëz që jetojnë ose punojnë jashtë vendit. Burrat do të përballen me një gënjeshtër ose mashtrim të pakëndshëm që do të ndryshojë marrëdhëniet dhe planet e tyre.

Peshorja

Në shkurt do të keni pritshmëri të caktuara për ndryshime të mira në të ardhurat tuaja, për marrjen e parave ose për ngjarje të tjera financiare (të favorshme për ju). Do të merrni mbështetje ose këshilla të rëndësishme nga njerëzit me të cilët punoni ose jeni anëtarë të të njëjtit grup, organizatë. Ndonjëherë do të ketë vështirësi ose ndërlikime në përgatitjen ose marrjen e dokumenteve të një natyre financiare. Gjatë këtij muaji, do të përpiqeni të kuptoni arsyet e hipokrizisë së njerëzve që veprojnë në dëmin tuaj. Do të keni biseda me të afërm ose miq, me të cilët kryesisht do të diskutoni mbi veprimet dhe vendimet e tyre. Gjatë këtij muaji, shumë do të përjetojnë ndarje nga një fëmijë ose i afërm i cili do të udhëtojë për ndonjë arsye. Është e mundur të mirëpritni mysafirë të cilët do të udhëtojnë për t'ju vizituar për një periudhë të caktuar kohe. Gjatë kësaj periudhe, mbrojini fëmijët dhe veten nga aksidentet gjatë udhëtimit. Kjo do të jetë një kohë e mirë për angazhime në lidhje me çështjet e trashëgimisë. Gjatë këtij muaji, disa prej jush do të mbështeten në ndihmën financiare të një gruaje. Gratë peshore do të përjetojnë një pikë kthese të rëndësishme në jetën e tyre. Me vendosmëri ato do t'i japin fund një periudhe të jetës së tyre dhe me ambicie të mëdha do të hyjnë në një fazë të re të zhvillimit personal, profesional dhe shpirtëror. Burrat do të kenë një përplasje, vështirësi rreth një dokumenti ose kontrate, por rezultati përfundimtar nuk do t'ju zhgënjejë.

Akrepi

Shkurti ju sjell ngjarje interesante në lidhje me një fëmijë, të tilla si: lindja e një fëmije, një ditëlindje apo një ngjarje tjetër e rëndësishme. Gjatë këtij muaji do të keni arsye të gëzoheni për një sukses ose përvojë në lidhje me një të ri nga rrethi juaj i të afërmve ose miqve. Ngjarje të ndryshme këtë muaj do të shkaktojnë një vonesë ose shtyrje të përkohshme të planeve ose angazhimeve tuaja, të cilat ndoshta do të lidhen me ndonjë pronë. Gjatë këtij muaji, mund të lindë një mosmarrëveshje ose vështirësi në përmbushjen e një zotimi në lidhje me pasurinë tuaj ose të të afërmve. Është normale gjatë këtij muaji të keni pritje për një rritje në të ardhurat tuaja ose për të marrë para shtesë, si dhe situata të tjera financiare të favorshme për ju. Disa nga marrëdhëniet tuaja financiare këtë muaj do të lidhen me të huaj, duke punuar me një kompani të huaj ose të afërm që janë larg jush. Gjatë këtij muaji, shumë do të planifikojnë dhe bëjnë një udhëtim. Mos u mundoni të bindni dikë për gjëra për të cilat nuk janë ende gati. Gjatë këtij muaji, jini më të kujdesshëm me të njohurit tuaj të rinj, pasi disa nga këta njerëz do të kërkojnë t'ju takojnë për një qëllim specifik. Gratë Akrep do të investojnë para dhe energji në freskimin, dhe rregullimin e shtëpisë së tyre. Është e mundur të blini sende të reja për komoditetin tuaj personal dhe familjar. Burrat duhet të jenë të kujdesshëm në punët e tyre profesionale dhe të biznesit. Ju mund të humbni një punë, të dështoni në një ofertë ose marrëveshje, dhe më tepër. Mbani të fshehtë informacionin dhe planet tuaja personale.

Shigjetari

Nëse keni lindur nën shenjën e Shigjetarit, këtë muaj do të duhet të merrni vendime të vështira, të cilat do të lidhen kryesisht me jetën tuaj personale. Do të jeni të suksesshëm në zbatimin e planeve dhe ideve që lidhen me njerëzit që jetojnë në një qytet ose vend tjetër. Gjatë këtij muaji, shumë prej jush do të përjetojnë një ngjarje të rëndësishme në lidhje me një fëmijë apo një të ri. Gjatë këtij muaji, prisni lajme ose një ngjarje në lidhje me amësinë. Një takim ose bisedë e zhvilluar pak kohë më parë këtë muaj do të jetë baza për zhvillimin e diçkaje shumë të mirë në jetën tuaj. Gjatë këtij muaji, fati do t'ju japë një përvojë ose një takim me një person, në kohën e duhur dhe në vendin e duhur. Shumë prej jush do të kenë një komunikim interesant me njerëz të ndryshëm bazuar në interesat e përbashkëta, iniciativat e komunitetit dhe ngjarjet. Në aspektin financiar, jini të kujdesshëm dhe shmangni vështirësitë financiare. Mund të keni stres në lidhje me shpenzimet e larta, kredinë, etj. Kini kujdes nga humbjet e parave të padëshiruara. Ky do të jetë një muaj i mbarë për të udhëtuar, veçanërisht për ata që do të kenë një qëllim specifik. Do të përjetoni kontakte interesante dhe ngjarje të veçanta në lidhje me njerëz nga një qytet apo vend tjetër. Problemet në shtëpi këtë muaj do të lidhen më së shumti me veprimet e dikujt jashtë shtëpisë tuaj. Problemet mund të lindin me qiramarrësit ose me fqinjët. Gratë do të investojnë shumë në dashurinë ose jetën e tyre familjare. Ato do të jenë të gatshme të japin, por nuk do të lejojnë askënd të luajë me ndjenjat e tyre. Burrat do të bëjnë njohje dhe miqësi të reja, papritur edhe për veten e tyre. Personat e lindur nën shenjën e Bricjapit, Demit ose Virgjëreshës do të jenë baza e përvojave interesante për ju.

Bricjapi

Shkurti do të jetë një kohë kur emocionet do të lindin rreth ngjarjeve të papritura. Ato ende do të kenë një ndikim fatal në jetën tuaj personale ose profesionale. Gjatë kësaj periudhe, merrni kohë të mjaftueshme për një vlerësim real të secilës situatë, propozim ose përvojë. Ky muaj do të mbahet mend me një takim me të afërmit ose përfaqësuesit e një institucioni shtetëror për çështje shtëpiake ose prone. Kjo mund të jetë një situatë delikate që do të zhvillohet ngadalë, por në mënyrë të favorshme. Do të ketë një keqkuptim në marrëdhënien tuaj personale për shkak të fjalëve ose gjesteve të keqinterpretuara. Gjëra të tilla do të shkaktojnë dyshime tek ju ose partneri juaj. Gjatë këtij muaji do t'ju duhet të negocioni. Mund të ketë një vonesë me paratë që prisni të merrni. Këtë muaj do të merrni lajme të rëndësishme në shtëpinë tuaj në lidhje me një të afërm i cili jeton në një vend tjetër. Qetësoni gjërat para se të harmonizoni marrëdhënien tuaj. Gratë Bricjap do të kenë një kohë të favorshme për të zhvilluar planet dhe qëllimet e tyre personale.

Ujori

Në shkurt do të keni një arsye për të takuar njerëz të tjerë ose për të udhëtuar. Arsyet për këtë mund të jenë pushimet. Është e mundur të merrni pjesë në ngjarje që lidhen me fejesën, martesën dhe më tepër. Gjatë këtij muaji, falë veprimeve tuaja, dy njerëz mund të takohen, të dashurohen me njëri-tjetrin dhe madje të krijojnë një familje. Gjatë këtij muaji, do të keni tendencë të provokoni konflikte bazuar vetëm në këndvështrimin tuaj. Rezistenca që do të hasni në anën tjetër mund t’ju ??lërë me një plagë emocionale ose pakënaqësi me veprimet tuaja. Në përgjithësi, keni një muaj përpara në të cilin do të jeni me fat në gjërat që janë të rëndësishme për ju, por gjithçka do të varet nga aftësia juaj për të gjykuar siç duhet veprimet tuaja dhe, mbi të gjitha, për të vepruar me mençuri, jo emocionale. Mos e ngarkoni veten me debate ose emocione të tjera negative. Gjatë këtij muaji, planet në lidhje me përmirësimin e shtëpisë tuaj, riparime të llojeve të ndryshme ose blerjen e një prone të re do të kenë një zhvillim të favorshëm. Disa nga shqetësimet tuaja do të lidhen me shëndetin e një burri. Në të dy rastet, gjërat do të shkojnë mirë, por do të duhet të përballeni me situata të ndryshme. Surprizat këtë muaj do të vijnë në jetën tuaj të dashurisë. Gratë e lindura nën shenjën e Ujorit do ta kenë të vështirë të realizojnë planet e tyre. Disa gjëra do të mbesin të papërfunduara dhe do të vazhdojnë të zhvillohen në Mars. Burrat do të kenë një muaj dinamik.

Peshqit

Në shkurt do t'ju duhet t'i kushtoni më shumë vëmendje komenteve ose ngjarjeve që prekin njerëzit me të cilët keni një marrëdhënie të komplikuar. Do të jetë mirë të analizoni saktë të vërtetën dhe gënjeshtrën në informacionin që do të merrni. Mos u impresiononi nga gjithçka dhe mos nxitoni të dilni në përfundime. Kontrolloni më me kujdes informacionin që do të merrni nga njerëzit e lindur nën shenjat e tokës së zodiakut. Gjatë këtij muaji, do të ketë arsye të papritura për të munguar në punë ose shkollë për një periudhë të caktuar kohe. Mund të ketë ndryshime në punën tuaj që do t’i pranoni me ndonjë dyshim. Financiarisht, shpenzimet tuaja do të jenë më të larta se zakonisht, për shkak të disa ngjarjeve të papritura. Një rol të rëndësishëm në punët tuaja financiare do të luajë një person nga rrethi juaj i të afërmve. Gjatë këtij muaji do të përjetoni emocionalisht një dështim ose ngjarje tjetër të trishtuar në lidhje me një grua të lindur nën shenjën e ujit. Këtë muaj do të keni një rast për t`u mbledhur. Gjatë kësaj periudhe, do të ketë një vonesë ose ndryshim në planet e udhëtimit. Gratë e Peshqve duhet të kujdesen për shëndetin e tyre dhe të shmangin vetë-mjekimin dhe vetë-diagnostikimin. Burrat do të kenë takime dhe kontakte interesante me njerëz të rëndësishëm për planet e tyre. Ju mund të keni një komunikim më të shpeshtë me një fëmijë ose të ri që aktualisht është në një distancë nga ju.