HOROSKOP

Horoskopi mujor Ujori - Peshqit

Horoskopi mujor Ujori - Peshqit

Ujori

Ujor, kënga juaj me temë këtë muaj mund të jetë Abba's Money, Money, Money! Pasuria dhe burimet tuaja janë në qendër të vëmendjes, duke ju shtyrë të rivlerësoni zakonet tuaja të shpenzimeve, planin e kursimeve dhe strategjinë e investimit. Ky rivlerësim përkon me hënën e re më 10 mars. Nëse jeni pronar biznesi, mund të jetë një kohë e mirë për të rishikuar strukturën tuaj të çmimeve për t'u siguruar që ajo pasqyron vlerën tuaj. Nëse jeni punonjës, merrni parasysh të diskutoni rrugën tuaj të karrierës dhe pagën me shefin tuaj. Qëllimi është të arrini një bilanc të shëndetshëm financiar dhe t'i jepni përparësi vlerave tuaja. Eklipsi hënor më 25 mars nxjerr në pah fushën tuaj të aventurës dhe zgjerimit. Ju mund të vendosni të regjistroheni në një program për të fituar aftësi të reja që përputhen me qëllimet tuaja afatgjata të pasurisë, ose t'i jepni përparësi pushimeve, duke ditur se ndryshimi i ambientit është bollëku që dëshironi vërtet. Çfarëdo që të vendosni, përqafoni mundësitë që ju bëjnë të ndiheni të gjallë!

Peshqit

Gëzuar ditëlindjen, Peshq! Është koha juaj për të shkëlqyer. Ky nuk është një moment për modesti, por një mundësi për të futur të magjishmen edhe në përditshmëri. Ju mund të organizoni një mbrëmje me miqtë tuaj më të ngushtë, të rinovoni stilin tuaj për vitin e ardhshëm ose të filloni një projekt të ri për të shënuar një kapitull të ri. Hëna e re më 10 mars është në shenjën tuaj të zodiakut, kjo nënkupton një rritje të besimit dhe lumturisë, duke shënuar një fillim të ri. Edhe nëse marsi filloi ngadalë, ritmi ka të ngjarë të përshpejtohet nga ky moment. Pra, çfarëdo që zgjidhni të bëni, bëjeni me dhunti! Eklipsi hënor më 25 mars nxjerr në pah transformimin dhe zonën tuaj financiare, duke nxitur një introspeksion. Mund të kërkohet njëfarë kufizimi ndërsa rivlerësoni mënyrën se si e shpenzoni kohën dhe energjinë tuaj. Nëse është kështu, kërkoni mënyra të reja për të bërë gjëra për t'ju ndihmuar të jetoni jetën tuaj.