HOROSKOP

Horoskopi mujor Shigjetari - Bricjapi

Horoskopi mujor Shigjetari - Bricjapi

Shigjetari

Këtë muaj Shigjetar, fokusi juaj zhvendoset më afër shtëpisë. Familja juaj mund të ketë nevojë për ju më shumë, duke nxitur rregullime në orarin tuaj. Ju gjithashtu mund ta gjeni veten duke dashur të kaloni më shumë kohë në shtëpi. Nëse po mendoni të freskoni hapësirën tuaj, është momenti. Injektoni energji të re në mjedisin tuaj me lule të freskëta, art ose dekor të ri, duke e transformuar shtëpinë tuaj në një vend të gjallë. Hëna e re më 10 mars ka të ngjarë t'ju shtyjë të përqendroheni në këtë fushë të jetës tuaj. Përafroni çdo ndryshim me sezonin e ri për të krijuar atmosferë! Ndërsa muaji përparon, ndoshta do të jeni gati për një ndryshim të ritmit, i cili përkon me eklipsin hënor të hënës së plotë më 25 mars. Kjo ngjarje ndriçon një qendër të vëmendjes në zonën e miqësive dhe aspiratave tuaja, duke ju shtyrë të rivlerësoni ëndrrat tuaja dhe të verifikoni nëse ju jeni në rrugën e duhur. Është gjithashtu një kohë e rëndësishme për të investuar në një mentor ose një grup mbështetës për të ndihmuar në realizimin e dëshirave tuaja.

Bricjapi

Bricjap, mendimet dhe idetë tuaja kanë rëndësi. Marsi është muaji juaj për të dëgjuar, mësuar dhe përqafuar kuriozitetin. Pavarësisht nëse po përvetësoni aftësi të reja, ose po kërkoni përgjigje për disa pyetje, çdo pengesë që hasni është thjesht mundësi për të bërë pyetje më të mira! Komunikimi është kyçi këtë muaj, qoftë përmes shkrimit, të folurit, mësimdhënies. Ky theks në komunikim është veçanërisht i rëndësishëm rreth hënës së re më 10 mars. Ju ka të ngjarë të shkëlqeni në këto fusha nëse shfrytëzoni momentin. Pra, shënojeni këtë datë dhe synoni lart. Hëna e plotë më 25 mars është një eklips, që nxjerr në pah fushën tuaj të karrierës, suksesit dhe arritjeve. Ky është një moment domethënës, që shënon kulmin e asaj për të cilën keni punuar gjatë gjashtë muajve të fundit dhe asaj që ju kërkohet për të arritur dëshirat tuaja të ardhshme. Mos hezitoni të bëni gati veten për atë mundësi tjetër të madhe që keni ëndërruar!