HOROSKOP

Horoskopi mujor Peshorja - Akrepi

Horoskopi mujor Peshorja - Akrepi

Peshorja

Ky muaj mund të shpaloset në një nga dy mënyra për ju Peshore, duke e bërë vendimtare gjetjen e rrjedhës suaj. Mund të ndiheni sikur jeni në një cikël të përhershëm, duke u përpjekur të shtrydhni më shumë orë në ditë për të arritur gjithçka. Përndryshe, mund të ndiheni të mbingarkuar dhe të zvarriteni, duke e lënë listën tuaj të detyrave të paprekura. Marsi nuk ka të bëjë me gjetjen e një rruge ‘perfekte’ përpara – ka të bëjë me optimizimin e rutinës tuaj të përditshme dhe bërjen e rregullave sipas nevojës. Kjo përfshin përqendrimin te shëndeti juaj dhe sigurimin që nevojat tuaja të plotësohen përpara se të mendoni për të tjerët. Hëna e re më 10 mars paraqet një mundësi për të bërë rregullimet e nevojshme, ndaj jepni përparësi vetes! Eklipsi hënor i 25 marsit, i ndodhur në yjësinë tuaj, ka të ngjarë të sjellë ndryshime të rëndësishme, më shumë se për çdo shenjë tjetër të zodiakut. Mënyra juaj e parë e veprimit është të identifikoni nevojat dhe pritshmëritë tuaja në një marrëdhënie. Hapi i dytë është t'i shprehni ato me vendosmëri dhe të refuzoni të kënaqeni me më pak nga sa dëshironi dhe meritoni.

Akrepi

Kreativiteti, argëtimi dhe rrjedha e mirë janë në qendër të këtij muaji për ju Akrep. Është një ndryshim i mirëpritur i ritmit pas muajit të kaluar dhe për sa kohë që nuk i bëni ndonjë presion të panevojshëm vetes, Marsi mund të jetë ai që duhet mbajtur mend! Pavarësisht nëse jeni duke punuar në një projekt të rëndësishëm, duke eksploruar një drejtim të ri ose duke kuptuar hapat e ardhshëm, çelësi është të gjeni gëzim në çdo fazë. Në hënën e re të këtij muaji, më 10 mars, kushtojini pak kohë një detyre që keni për zemër, ose merrni pjesë në një seminar. Është një mundësi e shkëlqyer për të takuar njerëz të rinj dhe për t'u afruar! Megjithatë, eklipsi hënor më 25 mars sjell një ndryshim të plotë të ritmit. Është koha e përkryer për t'u çlodhur, ëndërruar dhe imagjinuar mundësi të reja. Intuita juaj do të rritet, ndaj bëni një pushim dhe jini në kërkim të shenjave dhe besoni në magjinë e fillimeve të reja!