HOROSKOP

Horoskopi mujor Luani - Virgjëresha

Horoskopi mujor Luani - Virgjëresha

Luani

Këtë muaj Luan, po ju kërkohet të përshtateni. Është koha për të hedhur një vështrim më të afërt në çdo aspekt që mund të keni anashkaluar fillimisht. Kërkoni një perspektivë të re që është më në përputhje me ambiciet tuaja të së ardhmes. Do t'ju duhet të përqafoni rrëmujën për një kohë të caktuar, por me siguri nuk do të zgjasë shumë. Hetoni fushat e jetës suaj që nuk funksionojnë mirë dhe kërkoni të dhëna si një detektiv. Hëna e re më 10 mars ndriçon fushën tuaj të investimeve dhe burimeve. Është koha e përkryer për të rivlerësuar financat tuaja për rritje afatgjatë në vend që të kërkoni fitore të shpejta ose kënaqësi të menjëhershme. Hëna e plotë e 25 marsit, një eklips, është në zonën tuaj të komunikimit. Reflektoni për gjashtë muajt e fundit dhe merrni parasysh se si ka ndryshuar qasja juaj e komunikimit. Mendoni se çfarë rregullimesh të mëtejshme mund të jenë të nevojshme këtë vit. Kjo mund të përfshijë jo vetëm ndryshimin e asaj që thoni, por edhe adresimin e asaj që keni shmangur!

Virgjëresha

Këtë muaj Virgjëreshë, marrëdhëniet tuaja do të jenë në qendër të vëmendjes. Ju mund ta gjeni veten duke e lënë punën herët për t'u argëtuar me miqtë, ose duke i dhënë përparësi takimit në mbrëmje me të dashurin tuaj. Kjo përfshin gjithashtu lidhjet tuaja në vendin e punës. Hëna e re më 10 mars tregon një fillim të ri në këtë fushë. Nëse jeni duke forcuar lidhjet në punë për të përmirësuar përparimin në karrierë, ose duke përgatitur rezymenë tuaj për të ndjekur mundësi të reja, është koha për të mbajtur marrëdhënie të mira dhe për t'u siguruar që të mbështeteni nga njerëzit e duhur. Mos hezitoni ta bëni 'atë' bisedë nëse është e nevojshme. Hëna e plotë më 25 mars është një eklips dhe do të hedhë dritë mbi gjendjen tuaj financiare dhe burimet. Reflektoni mbi përparimin që keni bërë në këto fusha gjatë gjashtë muajve të fundit dhe identifikoni se çfarë ka ende nevojë për vëmendjen tuaj. Përdorni aftësitë tuaja të planifikimit për të hartuar strategji se si dëshironi të shpenzoni, fitoni dhe kurseni para në vitin e ardhshëm.