HOROSKOP

Horoskopi mujor Dashi - Demi

Horoskopi mujor Dashi - Demi

Dashi

Me fillimin e muajit, shfrytëzojeni këtë një mundësi për t'u çlodhur dhe relaksuar. Ditëlindja juaj do të sjellë një ritëm më të shpejtë, ndaj shijoni qetësinë për aq sa do të zgjasë. Edhe nëse jeni duke ndjekur plane madhështore, nuk keni nevojë t'i ndalni ato plotësisht. Në vend të kësaj, jini të vetëdijshëm për listën tuaj të detyrave dhe çfarë mund të arrini realisht. Hëna e re e këtij muaji më 10 mars nxjerr në pah aspektin e përtëritjes. Konsideroni një largim të shpejtë ose planifikimin e një orari për masazh. Një ndryshim i ambientit mund t`ju freskojë mendërisht dhe gjithashtu të sjellë ide të reja. Mos u shqetësoni aq shumë sa ta anashkaloni këtë moment! Hëna e plotë e këtij muaji më 25 mars është një eklips, duke ndriçuar fushën tuaj të marrëdhënieve. Është një kohë e përkryer për të përcaktuar qëllimet tuaja të marrëdhënies dhe për të fituar qartësi në përmirësimin e lidhjeve tuaja. Mos hezitoni të keni një bisedë të hapur dhe të sinqertë.

Demi

Këtë muaj është e rëndësishme të rrethoheni me njerëz që mund t'ju ndihmojnë të realizoni aspiratat tuaja në të ardhmen. Merrni pjesë në aktivitete të ndryshme. Nëse dilni nga zona juaj e rehatisë dhe bëni më të mirën përpara, do ta gjeni veten në vendin e duhur, në kohën e duhur, gjatë gjithë marsit. Hëna e re më 10 mars nxjerr në pah shpresat dhe ëndrrat tuaja. Pavarësisht nëse po rivlerësoni qëllimet tuaja, ose po kërkoni lidhje të reja për t'ju ndihmuar t'i arrini ato, kjo është një kohë e përshtatshme për të fituar qartësi në atë që dëshironi vërtet. Hëna e plotë e 25 marsit, e cila është një eklips, do të vendosë në fokus shëndetin dhe rutinën tuaj. Reflektoni se si keni balancuar punën dhe argëtimin gjatë gjashtë muajve të fundit dhe bëni çdo ndryshim të nevojshëm. Është koha ideale për të hartuar një mënyrë jetese të qëndrueshme që përfshin të gjitha gjërat që doni!