HOROSKOP

Horoskopi javor Ujori-Peshqit

Horoskopi javor Ujori-Peshqit


Ujori

Gjatë javës 8 - 14 korrik do të angazhoheni në detyra më serioze që lidhen me zgjidhjen e çështjeve të ndryshme personale apo familjare nëpërmjet një shteti, banke, tatimi apo institucioni tjetër.

Ka mundësi që gjatë javës një person nga rrethi juaj i të afërmve të ketë probleme serioze në punë dhe kjo të jetë shkak për biseda dhe diskutime për situatën e krijuar.

Gjatë këtyre shtatë ditëve, problemet në shtëpinë tuaj do të vijnë dhe do të ikin shpejt. Problemet e brendshme, aty ku lindin, do të kenë zgjidhje të shpejtë, pa shpenzime të mëdha apo pasoja të rënda.

Gjatë javës, bëni kujdes kur blini një dhuratë (nëse keni nevojë). Është e mundur të blini diçka që jo vetëm nuk do t'ju pëlqejë, por mund të merret edhe si një fyerje ose një manifestim i shijes së keqe.

Gjatë kësaj jave, shumica prej jush do të marrin pjesë në një mbledhje në një rast të këndshëm ose të një natyre të rëndësishme.
Nëse jeni përfshirë në një çështje gjyqësore apo ligjore, atëherë java do të jetë e favorshme për zhvillimin e tyre.


Gjatë kësaj jave tregohuni të kujdesshëm me veprimet që lidhen me çështjet pronësore, veçanërisht dokumentet. Kini kujdes se çfarë firmosni dhe çfarë merrni.


Djemtë dhe vajzat do të kenë një javë më të favorshme se ajo që kaloi. Në jetën tuaj do të shfaqen njerëz të rinj, të cilët do të vijnë me njohuri të reja, me ide dhe aftësi të reja. Me rëndësi këtë javë do të jenë të ardhurat tuaja.
Burrat do të duhet të veprojnë më me kujdes, të presin zhvillimin e ngjarjeve dhe të mos nxisin asgjë dhe askënd. Zhvillimi i ngadaltë i ngjarjeve këtë javë nuk duhet t'ju shqetësojë, pasi ka njëfarë kuptimi që ende nuk e keni kuptuar. Shumë do ta kujtojnë këtë javë me një ngjarje emocionale ose të rëndësishme që përfshin një grua që në disa raste mund të jetë më e madhe se ju.

Gratë do kalojnë një periudhë konfuzioni, për shkak të shumë paqartësive, informacioneve kontradiktore për ngjarje të ndryshme të rëndësishme, përpjekjeve për t'ju manipuluar me informacione të paverifikuara etj. Nëse arrini t'i shmangni këto gracka, të cilat do t'ju kushtojnë humbje energjie dhe kohe, atëherë mund të kaloni një javë interesante dhe të lini gjurmë në javën tuaj. E fundit, por jo më pak e rëndësishme, do të përjetoni gjithashtu emocione të ndryshme që lidhen me fëmijën ose nipin tuaj.

Peshqit

Gjatë javës 8 - 14 korrik do të keni mundësi të bëni njohje të reja dhe të dobishme me njerëz nga afër dhe larg.
Ka mundësi që kontaktet tuaja me ta të lidhen me ndonjë propozim për aktivitet apo punë të përbashkët.

Gjatë këtyre shtatë ditëve, pranoni me kujdes lajmet dhe informacionet që mund të kenë rëndësi të veçantë për ju, pavarësisht se si shfaqen në fillim.

Gjatë kësaj jave, mos kërkoni përgjigje për pyetjet që lidhen me përvojat e pakëndshme të së shkuarës, humbjet apo konfliktet.
Çfarëdo qoftë ajo, le të qëndrojë atje në të kaluarën tuaj. Edhe nëse keni humbur diçka atëherë, nuk ishte rastësore. Ndoshta ishte mënyra e vetme për të hequr qafe diçka që për disa arsye nuk kishte vend në jetën tuaj.
Gjatë kësaj jave, mund të jeni të kënaqur me një dhuratë, ose një gjest vëmendjeje nga një person i dashur.


Disa prej jush do të blejnë një dhuratë për dikë që do të festojë një ditëlindje, përvjetor ose një festë tjetër të madhe.
Kjo do të jetë një javë e favorshme për freskimin e shtëpisë, për blerjet që lidhen me komoditetin e shtëpisë dhe për zgjidhjen e çështjeve të ndryshme pronësore.
Nuk përjashtohen komplikimet apo pengesat që lidhen me një kontratë apo ndonjë dokument financiar.

Djemtë dhe vajzat do të kërkojnë dhe gjejnë mënyra për t'u argëtuar, për të vendosur veten në humor të mirë, për të ikur nga problemet. Edhe pse për shumicën prej jush do të jetë kohë pushimesh, kjo javë do të jetë shumë e ngarkuar me detyra apo angazhime të ndryshme që do të kërkojnë një qëndrim serioz nga ana juaj. Ju mund të konsideroni mundësi të reja në lidhje me arsimimin, profesionin ose karrierën tuaj në të cilën jeni angazhuar.
Burrat do të kenë një kohë të favorshme kur do të jenë në gjendje të zbatojnë me sukses planet, idetë apo detyrat e tyre. Mund të merrni ndihmë të pritur ose të papritur nga njerëz të afërt. Do të keni mundësinë të zgjidhni disa probleme, të përmirësoni marrëdhëniet me njerëzit e afërt ose të krijoni kontakte të reja, të dobishme. Shumë gjëra të mira mund t'ju ndodhin këtë javë, por e gjithë kjo do të varet edhe nga rrezatimi juaj, përshtatja me njerëz dhe rrethana të ndryshme, duke parë pozitivisht të ardhmen, pavarësisht nga situata specifike, aktuale në jetën tuaj.

Gratë do t'u duhet t'i kushtojnë më shumë kohë familjes dhe të afërmve të tyre, ku detyra dhe angazhime të reja do të lindin pothuajse çdo ditë. Nuk përjashtohen ato që lidhen me shëndetin e një personi të dashur ose kujdesi më serioz për këtë person.