HOROSKOP

Horoskopi javor Ujori - Peshqit

Horoskopi javor Ujori - Peshqit

Ujori

Gjatë javës do t'ju duhet të zgjidhni disa situata të pakëndshme në jetën tuaj me organizim, durim dhe vullnet më të madh.

Kjo është një kohë e favorshme për të hequr qafe agazhimet dhe marrëdhëniet që nuk premtojnë, gjëra që ju shkaktojnë shqetësim dhe stres.

Gjatë këtyre shtatë ditëve, do të jeni në gjendje të arrini harmoninë në marrëdhëniet tuaja të dashurisë ose ato familjare, ndonjëherë me koston e kompromisit nga njëra anë ose tjetra.

Ju mund të kënaqni veten ose të dashurit tuaj me ndonjë blerje.

Gjatë kësaj jave nuk do mund të kontrolloni dot ngjarjet, por do të mund të merrni pjesë në to.

Mësoni të ndiqni rrjedhën e natyrshme të ngjarjeve në jetën tuaj, si dhe ato që ndikojnë në shoqërinë ku jetoni.

Kjo javë do të jetë e pafavorshme për udhëtime për qëllime pune apo biznesi dhe nëse do të jetë e nevojshme, përgatituni për të kapërcyer situata të ndryshme të papritura.

Kjo do të jetë një javë sfiduese për punën që lidhet me udhëtimin, turizmin.

Djemtë dhe vajzat do të përjetojnë emocione të këndshme me shokët e klasës apo miqtë që, ashtu si ju, do të jenë entuziastë për sezonin e ri të pranverës. Një takim i papritur ose një njohje e re do të sjellë emocione shtesë në këtë javë. Në gjithë këtë eufori që do të mbretërojë rreth jush, do të jetë mirë të gjeni kohë për të qëndruar vetëm me veten, duke reflektuar mbi përvojën dhe për atë që konsideroni si prioritet në ditët në vijim.

Burrat do të duhet të bëjnë disa hapa prapa, t'i hedhin një sy një pune që mendonin se ishte e mbaruar, ose të reflektojnë për një marrëdhënie që kanë vendosur t'i japi fund. Një problem shëndetësor mund t'ju tregojë kufijtë e mundësive tuaja.

Gratë do të kenë humor për të udhëtuar, për të komunikuar më shumë me njerëz nga distanca të ndryshme, për të mirëpritur mysafirë apo për të marrë pjesë në takime të ndryshme miqësore. Gjatë kësaj jave, një ngjarje në jetën e një personi nga rrethi juaj i të afërmve mund të jetë një rast për një mbledhje ose për biseda më dinamike në telefon me të afërmit dhe miqtë. Gjatë kësaj jave, nuk duhet ta lejoni veten të shpërqendroheni. Një sjellje e tillë mund të bëjë që dikush të dëshirojë t'ju dëmtojë në një farë mënyre.

Peshqit

Gjatë javës do t'ju duhet të përballeni me disa ndryshime të komplikuara ose të padëshiruara në shtëpinë tuaj.

Rezultati përfundimtar herët a vonë do t'ju kënaqë ose do t'ju sjellë ndonjë përfitim.

Kjo do të jetë një javë e favorshme për të diskutuar veprime dhe çështje që lidhen me trashëgiminë apo pronat e trashëguara.

Gjatë kësaj jave mund të keni nevojë për të takuar dikë, por kjo do t'ju shkaktojë shqetësime ose do t'ju

Gjatë kësaj jave do t'ju kënaqë një ngjarje apo lajm që ka të bëjë me një djalë apo një burrë nga rrethi i të afërmve.

Java paralajmëron lajme që lidhen me shtatzëninë ose lindjen e një fëmije.

Lërini djemtë dhe vajzat të përgatiten për një javë sprovash, gjatë së cilës ata mund të marrin lajme të pakëndshme, ose të përjetojnë një ndarje nga një person që e njohin personalisht. Ngjarjet e kësaj jave ndonjëherë do ju vënë përpara zgjedhjeve të vështira, ose para marrjes së vendimeve të rëndësishme për të cilat ndonjëherë mund të jeni të papërgatitur. Ngjarjet e shumta të javës do të reflektojnë në mënyrë të pashmangshme në humorin ose shëndetin tuaj në një farë mënyre.

Burrat do të kalojnë momente pasigurie, shqetësimi, mungesë humori apo ambicieje, depresioni të shkurtër apo mungesë energjie. Këtë javë mund të zhgënjeheni nga fjalët ose veprimet e njerëzve të tjerë. Është e mundur të gënjeni ose të mashtroni veten për diçka ose dikë. Jini të kujdesshëm në marrëdhëniet tuaja me njerëz më të rinj se ju, të cilët mund të përpiqen t'ju mashtrojnë ose manipulojnë në një farë mënyre.

Gratë do të angazhohen në punë dhe angazhime tashmë të nisura, zhvillimi i të cilave vazhdon të jetë i ngadaltë, në varësi të njerëzve apo rrethanave të ndryshme. Situata në familjen tuaj do jetë e ndërlikuar për shkak të gjendjes emocionale të personave të tjerë me të cilët jetoni nën të njëjtën çati. Ndarjet e përkohshme me të afërmit janë të mundshme për shkak të udhëtimeve apo situatave të tjera të jetës. Java do jetë e favorshme për fejesë apo martesë, të cilat janë shtyrë deri më tani për arsye të ndryshme serioze.