HOROSKOP

Horoskopi javor Ujori - Peshqit

Horoskopi javor Ujori - Peshqit

Ujori

Gjatë javës nga data 4 deri më 10 mars do të keni një kohë të favorshme për të investuar burime dhe energji në zhvillimin e çështjeve të rëndësishme financiare për ju dhe padyshim që do të jeni me fat në këtë, ose do të gjeni mbështetjen e nevojshme.

Disa prej jush do të jenë të lumtur për paratë e papritura, ose lajmet për paratë që do të merrni në të ardhmen e afërt.

Nëse ju duhet të kaloni më shumë kohë në shtëpi, ndoshta nuk do të jetë e lehtë për natyrën tuaj të lirë, por do të mund të bëni shumë gjëra të këndshme për familjen tuaj. Nuk do ju mungojnë idetë dhe imagjinata.

Gjatë këtyre shtatë ditëve, do t'ju duhet t'i kushtoni më shumë vëmendje një gruaje në familje dhe të përpiqeni t'i krijoni asaj njëfarë rehatie emocionale: telefonata më të shpeshta, dhurata të vogla dhe të tjera.

Në disa raste, mund të keni edhe një arsye specifike për gjeste të tilla.

Gjatë javës do të keni kohë të mjaftueshme për të komunikuar me miqtë nga afër dhe larg, me të cilët do të keni diçka për të biseduar.

Informacioni që do të shkëmbeni me ta do të jetë i dobishëm për të dyja palët dhe në disa raste mund të shkaktojë nevojën për të marrë vendime të rëndësishme.

Djemtë dhe vajzat do të duhet të tregojnë shumë më tepër kujdes këtë javë në marrëdhëniet e tyre me miqtë, shokët e klasës apo të afërmit, sepse me sjelljen tuaj mund të shkaktoni lehtësisht mosmiratimin e tyre ose mund të lindë një konflikt i pakëndshëm. Mos u jepni njerëzve të tjerë asgjë që është e vlefshme për ju, as mos merrni gjëra pa marrë leje për ta. Surprizat këtë javë mund të lidhen me nevojën për të marrë një vendim të rëndësishëm të papritur ose për t'i dhënë një përgjigje të shpejtë një propozimi ose ftese.

Burrat do të kenë një detyrë që lidhet me shlyerjen e disa pagesave në para, faturat, nënshkrimin e ndonjë kontrate ose ndonjë lloj tjetër dokumentacioni. Java sjell të ardhura në buxhetin tuaj, por vështirë se do të jenë më shumë se sa prisni. Gjatë këtyre shtatë ditëve do të keni eksperienca me miqtë që ju sjellin emocione të ndryshme.

Gratë do ta ngarkojnë veten me gjetjen e zgjidhjeve për problemet e ndryshme me të cilat askush tjetër në familje nuk dëshiron të angazhohet. Ju patjetër do të gjeni një rrugëdalje dhe shpresojmë të merrni lëvdata ose mirënjohje të merituara nga të dashurit tuaj. Java sjell një angazhim me një person që do të mbështetet tek ju në një situatë. Ka të ngjarë që këtë javë të filloni disa gjëra të reja në jetën tuaj personale apo profesionale, zhvillimi i të cilave do të vazhdojë pothuajse gjatë gjithë vitit.

Peshqit

Java nga data 4 deri në 10 mars mund të jetë një periudhë interesante dhe e suksesshme për ju.

Gjatë këtyre shtatë ditëve do të mund t'i zbatoni planet dhe idetë tuaja në familje dhe në punë, por zhvillime veçanërisht interesante për ju do të jenë ato që lidhen me udhëtimet.

Disa prej jush do të kenë një mundësi të papritur për të udhëtuar në një destinacion të dëshiruar, në një rast të këndshëm ose për të realizuar ëndrrën tuaj për të lëvizur në një qytet apo vend tjetër.

Gjatë këtyre shtatë ditëve, tregohuni të kujdesshëm në marrëdhënien tuaj me dikë që do të përpiqet t'ju manipulojë ose t'ju mashtrojë në gjëra që kur zbulohen do t'ju vendosin në një situatë shumë të vështirë.

Miqësitë tuaja gjatë javës do të zhvillohen normalisht, por nëse është e mundur shmangni dhënien në përdorim sendet tuaja personale ose premtimet që nuk jeni të sigurt se mund t'i mbani.

Do të keni eksperienca interesante me miqtë që jetojnë larg jush.

Gjatë kësaj jave, përpiquni të qëndroni realistë në pritshmëritë tuaja në lidhje me të ardhurat monetare për të shmangur zhgënjimet apo vështirësitë financiare.

Djemtë dhe vajzat do ta nisin javën me tension ose frikë nga provimet e ardhshme, paraqitjet, takimet, prezantimet dhe më shumë. Fjalët dhe komentet e disa njerëzve rreth jush do të rrisin frikën tuaj dhe jo anasjelltas. Gjatë javës do të keni një bisedë ose do të angazhoheni në ndonjë veprim me një mashkull. Në përgjithësi, kjo javë ju sjell më shumë takime apo kontakte virtuale me një rreth të madh njerëzish, miqsh apo të njohurish.

Burrat do të kalojnë një periudhë të shqetësuar dhe madje kritike në jetën e tyre. Nga njëra anë, mund të merrni lajme të pakëndshme, lajme që lidhen me njerëzit që njihni ose planet tuaja. Nga ana tjetër, jeta juaj e dashurisë do të kërkojë vendime dhe veprime specifike nga ju. Java sjell një arsye për udhëtime ose për një komunikim më dinamik me njerëzit që jetojnë në distancë nga ju.

Gratë do të angazhohen në raste të ndryshme me miqtë, fqinjët apo të njohurit. Nëpërmjet tyre mund të bëni njohje të reja me njerëz interesantë ose të dobishëm. Në të njëjtën kohë do të lini në plan të dytë të njohurit tuaj që tashmë e kanë ezauruar rëndësinë e tyre në jetën tuaj. Kjo javë do të jetë e favorshme për të punuar me dokumente, për nënshkrimin e një kontrate apo marrëveshjeje financiare, si dhe për marrjen e parave.