HOROSKOP

Horoskopi javor Shigjetari - Bricjapi

Horoskopi javor Shigjetari - Bricjapi

Shigjetari

Gjatë javës 8 - 14 korrik, do t'i kushtoni vëmendje dërgimit të mesazheve ose bisedave telefonike me njerëz nga e kaluara juaj.

Marrëdhëniet tuaja me gratë do të kalojnë momente kundërshtimi, por përgjithësisht pikërisht nga gratë do të merrni ndihmë të rëndësishme në përmbushjen e angazhimeve tuaja.

Gjatë kësaj jave, marrëdhënia juaj me një person që aktualisht po udhëton ose jeton në distancë mund të jetë shkak për reflektim.

Përdorni tendencat e favorshme të kësaj jave për të rregulluar punët tuaja në lidhje me dokumentet, me marrëdhëniet financiare mes të afërmve.

Lajmet që lidhen me paratë mund t'ju bëjnë të lumtur.

Java do jetë e favorshme për një udhëtim, i cili me shumë mundësi do të jetë i planifikuar paraprakisht.

Problemet e vogla shëndetësore janë të mundshme, të cilat nuk duhet t'i anashkaloni, por as nuk duhet t'ju zërë paniku.

Djemtë dhe vajzat do të përpiqen të sjellin veten në humor të mirë këtë javë duke blerë gjëra të ndryshme, veshje ose duke u marrë me argëtime. Pavarësisht këtij humori festash, nën ndikimin e të cilit shumica prej jush do të gjendeni, do të jetë mirë t'i kushtoni kohë të mjaftueshme gjërave që janë të rëndësishme për familjen, prindërit dhe shtëpinë tuaj. Kjo do të jetë një javë e favorshme për ju që do të jeni të zënë me disa provime ose do të keni detyra të rëndësishme që lidhen me arsimin dhe karrierën.

Burrat do të ndiejnë një frikë ose ankth të brendshëm, të pashpjegueshëm për atë që i pret përpara, për atë që i pret si përvojë, ose për atë që do të angazhohen. Do ju nënshtroheni disa humoreve të zymta dhe pesimiste, të cilat nuk do ju ndihmojnë shumë.

Gratë, veçanërisht ato që kanë fëmijë, do t'ju duhet t'i kushtojnë më shumë kohë arsimimit, ndihmës në marrjen e njohurive apo aftësive të reja, mbështetjes në sipërmarrje të reja etj. Aftësia juaj për të përballuar financat tuaja ose të familjes do të jetë gjithashtu e rëndësishme gjatë këtyre ditëve. Presioni nga disa të afërm për të shpenzuar atë që ju e konsideroni të papërshtatshme në këtë fazë do të jetë shumë i madh.

Bricjapi

Gjatë javës 8 - 14 korrik do të përjetoni momente të pakëndshme ose të trishtuara në jetën personale të një shoqeje apo të afërmeje. Me shumë mundësi, këto ngjarje do të kenë të bëjnë me jetën e saj të dashurisë, me zhgënjimet me partnerin aktual ose me një lloj ndarjeje.

Java mund t'ju habisë me një konflikt të pakëndshëm nga i cili nuk do të përfitoni asgjë, përkundrazi! Ajo që do të humbisni mund të jetë mjaft e dhimbshme dhe e papritur.

Gjatë javës do të planifikoni shpenzime ose veprime të tjera financiare me një fëmijë ose një të ri në familjen tuaj. Java do jetë e favorshme për biseda me fëmijët dhe të rinjtë që jetojnë larg jush.

Gjatë kësaj jave do të keni mundësi të rifitoni miqësitë tuaja të vjetra, personat me të cilët jeni ndarë në mënyrë të pakëndshme apo rrethana të pakëndshme. Gjatë kësaj jave, të dyja palët do të jenë të prirura të harrojnë të kaluarën dhe t'i japin një fillim të ri marrëdhënies tuaj.

Djemtë dhe vajzat do të priren të përjetojnë shumë më emocionalisht frikën ose ankthet e tyre të brendshme që lidhen me ndryshimet aktuale ose të ardhshme, provimet, intervistat për punë, etj. Një person që respektoni mund t'ju ndihmojë me këshilla, mbështetje ose mbrojtje këtë javë. Gjatë kësaj jave do të keni dëshirën për të blerë disa gjëra për veten tuaj, por shkalla në të cilën do të mund të përballoni kënaqësi të tilla do të jetë individuale dhe do të varet në radhë të parë nga të ardhurat tuaja personale.

Burrat do të përpiqen të shtyjnë në familjen e tyre ide të ndryshme për disa risi që mund të kenë një efekt shumë të mirë për të gjithë ata me të cilët jetoni. Ju mund të planifikoni disa riparime të vogla por të rëndësishme këtë javë, të përfshiheni në lëvizje të ndryshme dhe veprime të tjera të rëndësishme. Në planin financiar mund të jeni të kënaqur me lajmet që kanë të bëjnë me rritje rroge.

Gratë do të kenë një kohë të mirë për të treguar aftësitë e tyre, për të pushtuar me sharmin e tyre njerëz të rëndësishëm, me mbështetjen e të cilëve do të mund të realizojnë projektet e tyre të ardhshme. Miqësitë dhe njohjet që do të krijoni këtë javë nuk do të jenë të rastësishme dhe patjetër do të kenë një ndikim të mirë tek ju ose anasjelltas. Mund të keni një ndihmë të papritur ose një takim të papritur me një person me të cilin jeni njohur mirë, por nuk jeni miq të ngushtë.