HOROSKOP

Horoskopi javor Shigjetari - Bricjapi

Horoskopi javor Shigjetari - Bricjapi

Shigjetari

Gjatë javës 17 – 23 qershor mund të lindin kontradikta apo situata konfuze në komunikimin tuaj me kolegët, menaxherët apo klientët. Keqkuptimet ose kontradiktat mund të jenë të një natyre shumë të ndryshme, por në shumicën e rasteve ato do t'ju prekin kryesisht emocionalisht.

Gjatë javës janë të mundshme shpenzimet që lidhen me një fëmijë apo të afërm, të cilat patjetër do të jenë për diçka të rëndësishme, të nevojshme dhe urgjente.

Disa prej jush mund të marrin para në lidhje me një fëmijë, të cilat gjithashtu do të jenë për ndonjë qëllim specifik.

Gjatë kësaj jave, mund të gjeni diçka të humbur ose të harruar, të zbuloni informacione të rëndësishme që lidhen me ngjarje nga e kaluara juaj që ju kanë lënduar ose dëmtuar në një farë mënyre. Kjo është një kohë kur do të kuptoni natyrën e vërtetë të disa njerëzve, diçka që ju ka shpëtuar deri tani.

Çfarëdo vështirësie që mund të kaloni këtë javë, asgjë nuk do t'ju krijojë dramë ose trazira të mëdha në jetën tuaj.

Angazhimet e vjetra mund të jenë shkak për tension të përkohshëm në familje, me të afërmit apo me përfaqësues të ndonjë institucioni.

Djemtë dhe vajzat do të duhet të afrohen shumë më praktikisht, diplomatikisht dhe me durim në zgjidhjen e problemeve që do të lindin gjatë kësaj jave. Mos nxitoni të veproni emocionalisht pa e menduar situatën ose duke kërkuar këshilla nga njerëzit me përvojë. Gjatë këtyre shtatë ditëve do ta keni të vështirë të mbani një humor të mirë dhe shumë shpesh do të bini në pesimizëm. Nuk ka kuptim ta konsideroni javën si një periudhë të vështirë, por përfitoni nga këshillat dhe kalojini këto shtatë ditë me mençuri dhe pjekuri në sjelljen tuaj.

Burrat do të duhet të dëgjojnë me vëmendje atë që një grua do të përpiqet t'u thotë. Ndërhyrja e kësaj gruaje në jetën tuaj këtë javë nuk do të jetë e rastësishme dhe nuk do të jetë në dëmin tuaj. Mund të jetë një person që jeton në një vendbanim tjetër, madje edhe nëse nuk e njihni personalisht, por mund të jetë i njohuri juaj virtual, një mentor ose një person që ju respektoni. Java sjell shumë takime që do t'ju mbushin me emocione, informacione, njohuri të ndryshme dhe në disa raste mund t'ju takojnë edhe me njerëz të rinj.

Gratë këtë javë do të shfaqin padurim të pazakontë, nervozizëm dhe dëshirë që gjërat të ndodhin në mënyrën e tyre me çdo kusht. A e kuptoni se mund të hasni shumë lehtë rezistencën nga njerëzit e tjerë? Mund të jetë më e vështirë për ju të komunikoni me familjarët, pasi e dini shumë mirë se si të lëndoni njëri-tjetrin me disa fjalë sarkastike ose fyese. Java mund të mbahet mend me një ngjarje të rëndësishme ose me një ndryshim në vendin tuaj të punës ose të biznesit.

Bricjapi

Gjatë javës 17 – 23 qershor do t’ju ​​duhet të angazhoheni për disa vendime apo ndryshime të rëndësishme. Do të jetë e rëndësishme për ju që të mos keni frikë nga gjërat e reja në jetën tuaj.

Jini të durueshëm, ndërtoni gjërat e reja në jetën tuaj duke iu përshtatur ndryshimeve ku jetoni ose punoni. Ky është procesi juaj i evolucionit dhe mos shkoni kundër tij.

Java do të jetë e favorshme për zhvillimin e çështjeve gjyqësore apo juridike.

Gjatë këtyre shtatë ditëve ju do të keni angazhime që lidhen me një fëmijë, nip ose një të ri tjetër në familjen tuaj.

Kjo javë do të jetë e rëndësishme për përgatitjen dhe realizimin e detyrave dhe planeve tuaja të rëndësishme që lidhen me një shtëpi që ju ose familja juaj zotëroni. Përdorni këto shtatë ditë për riparime, ndërtime, punë në fermë ose kopsht, nëse është e nevojshme.

Në një masë të madhe, java do të jetë e favorshme edhe për përpjekjet apo angazhimet tuaja familjare.

Gjatë këtyre shtatë ditëve, do të jetë e rëndësishme të merrni kohë për të balancuar dhe planifikuar burimet tuaja financiare. Përqendroni vëmendjen tuaj në pagesat dhe detyrimet financiare të papaguara.

Djemtë dhe vajzat do të kalojnë një javë në të cilën do të duhet të mendojnë mirë dhe të rishikojnë qëndrimin e tyre në lidhje me ngjarje të ndryshme që do të jenë dëshmitarë ose në të cilat do të kenë njëfarë pjesëmarrjeje. Është e mundur që pritshmëritë tuaja të turbullohen me realitetin dhe të gjendeni në një situatë delikate ose të pafavorshme. Kjo do të jetë një javë e rëndësishme dhe e favorshme për t'u angazhuar në punë në lidhje me dokumentet, marrëdhëniet kontraktuale dhe marrëveshjet, apo çdo lloj dokumenti tjetër.

Burrat do të kalojnë një javë në të cilën do t'u duhet të jetojnë me ritme të shpejta, të kryejnë detyrat relativisht shpejt dhe mbi të gjitha me organizim më të madh. Do të jetë e vështirë për ju nëse keni ndonjë partneritet me njerëz që kanë të njëjtin temperament si ju. Pavarësisht disa sprovave të buta dhe të kapërcyeshme, kjo javë mund t'ju sjellë përparim të rëndësishëm dhe realizim të planeve. Mund t'ju japë fat si dhe shanse të ndryshme për t'ju ndihmuar të realizoni atë që keni planifikuar për këto shtatë ditë.

Gratë do të priren të kalojnë më shumë kohë me miqtë e tyre të vjetër dhe të rinj, gjë që është në rregull për sa kohë që nuk ju humb kohën. Ata prej jush që vlerësojnë çdo minutë të jetës tuaj, duke dashur ta shpenzojnë atë në mënyrën më të mirë dhe produktive, do të jenë në gjendje të llogarisin rezultate të mira dhe sukses. Kjo javë mund t'ju kënaqë me blerje të ndryshme për shtëpinë, por mund të lindin konflikte për blerjen ose përdorimin e tyre. Shumica prej jush do ta kujtojnë këtë javë me një ngjarje të rëndësishme që lidhet me një djalë apo një burrë.