HOROSKOP

Horoskopi javor Shigjetari - Bricjapi

Horoskopi javor Shigjetari - Bricjapi

Shigjetari

Gjatë javës do t'ju duhet të përcaktoni dhe organizoni me kujdes planet tuaja profesionale, synimet dhe prioritetet për muajin qershor.

Do të ndodhin ngjarje apo rrethana që do të shkaktojnë ndryshime, zhvendosje dhe risi të ndryshme.

Kjo do të jetë një javë e favorshme për të kërkuar një punë më të mirë ose për të filluar një karrierë të re.

Problemet e kësaj jave do të jenë vazhdimësi e problemeve të pazgjidhura nga java e kaluar. Ndoshta do të lindë një ndërlikim i ri, faji i të cilit do të jetë kryesisht i juaji.

Gjatë këtyre shtatë ditëve, njerëzit përreth jush do të jenë të gatshëm për t'ju ndihmuar, ndaj shfrytëzojeni këtë mundësi të favorshme për të stabilizuar veten.

Një lajm ose bisedë e papritur këtë javë do t'ju japë shpresë për zgjidhjen e një problemi kompleks.

Java do të jetë interesante për çështjet tuaja familjare, sepse do të përjetoni disa ngjarje interesante që do të dëshironi t'i ndani me të dashurit.

Gjatë kësaj jave, sipërmarrjet tuaja të reja do të kenë një zhvillim të ngadaltë, ndaj bëni durim.

Diçka që keni harruar në të kaluarën tuaj tani do të shfaqet papritur në mendjen tuaj përmes një ëndrre.

Djemtë dhe vajzat do të marrin në konsideratë planet dhe veprimet e tyre në muajin e ri, të cilat me shumë mundësi do të lidhen me udhëtimet për arsye familjare apo me pushime. Shumë nga vendimet tuaja këtë javë do të ndikohen në një farë mënyre nga fjalët ose këshillat e një të afërmi. Do t'i kushtoni mjaft kohë miqësive tuaja dhe vështirë se do të refuzoni një ftesë për t'u takuar ose për t'u mbledhur, pavarësisht nëse keni një rast apo jo. Kini kujdes se çfarë ndani në këto takime dhe ruani informacionin tuaj personal nga publikimi i mundshëm.

Burrat do i kushtojnë më shumë vëmendje çështjeve të parave, të ardhurave që do të marrin këtë javë apo që do të presin në muajin e ri. Për disa prej jush ka një riorganizim të shpenzimeve familjare ose një kërkim për burime të reja të ardhurash. Nuk përjashtohen angazhimet në lidhje me kontrata apo marrëveshje që do të jenë të rëndësishme veçanërisht për çështjet tuaja familjare dhe profesionale.

Gratë do të kenë angazhime me gra të tjera, të cilat mund të lidhen me organizimin e ndonjë feste apo eventi, me aktivitete të ndryshme që lidhen me hobi apo interesa të tjera. Problemet e kësaj jave do të jenë një lloj vazhdimi i atyre tashmë të ndodhura, të cilat ndoshta kanë nevojë për shumë më tepër kohë për t'u zgjidhur. Gjatë javës mund të jeni të fyer, të neglizhuar ose të akuzuar nga një grua me të cilën keni pasur gjithmonë vështirësi në komunikim. Gjëja e rëndësishme tani do të jetë shmangia e një konflikti të drejtpërdrejtë në të.

Bricjapi

Gjatë javës do të përfitoni nga ndihma apo patronazhi i dikujt pranë jush që do t'ju ndihmojë në realizimin e një detyre të rëndësishme për ju.

Gjatë javës do të jeni të angazhuar në përgatitje rreth një ngjarjeje të rëndësishme që lidhet me një të afërm.

Do të keni pritshmëri të mëdha për zhvillimin e suksesshëm të veprimeve, planeve dhe projekteve tuaja.

Megjithatë, asgjë nuk do të ndodhë nëse nuk tregoni aktivitetin dhe vullnetin e nevojshëm për t'i çuar gjërat drejt një përfundimi të suksesshëm.

Gjatë kësaj jave do të keni një shëndet delikat, ndaj bëni kujdes me ushqimin, alkoolin dhe çdo gjë që mund t'ju shkaktojë shqetësim.

Do të përjetoni momente interesante me miqtë tuaj.

Gjatë këtyre shtatë ditëve do t'ju duhet të ndaheni nga një mik apo diçka që e doni. Kjo javë jo vetëm që do t'ju japë gëzim, por do t'ju testojë edhe në disa momente të pakëndshme, qëllimi i të cilave është t'ju tregojë gabimet.

Djemtë dhe vajzat do të kenë gjithashtu më shumë detyra në lidhje me arsimin, karrierën dhe përmbushjen sociale këtë javë. Temat me të cilat do të punoni këtë javë janë të rëndësishme dhe do t'ju kërkojnë të jeni më të pavarur, veçanërisht në momentet kur ato kanë të bëjnë me marrjen e vendimeve të rëndësishme. Gjatë javës do të keni takime interesante me njerëz me të cilët do të diskutoni për planet tuaja të ardhshme, do të kërkoni këshilla apo informacione të dobishme. Vëmendje do t'ju kërkohet në marrëdhëniet tuaja me të rinjtë që mund t'ju futin në telashe për shkak të sjelljes së tyre të papjekur.

Burrat do të kenë një javë të shkëlqyer për veprime aktive në lidhje me planet personale apo profesionale. Do të keni mundësi të merrni informacione të rëndësishme, të shkëmbeni mesazhe me njerëz nga distanca të ndryshme që do t'ju ndihmojnë në një mënyrë apo në një tjetër. Këtë javë mund ta shfrytëzoni për veprime që lidhen me dokumentet financiare, zgjidhjen e marrëdhënieve kontraktuale me individë apo institucione private. Gjatë javës do të keni një përvojë ose do të merrni pjesë në një ngjarje që lidhet me një person të afërt, me shumë mundësi nga rrethi juaj i të afërmve. Shumë do të jenë të kënaqur me të ardhura të papritura, shtesë në buxhetin e familjes.

Gratë do kenë një javë të favorshme për eksperienca romantike dhe intime, por bëni kujdes në rast se keni një lidhje jashtëmartesore. Java do të gjejë një mënyrë për t'ju befasuar me situata apo përvoja të ndryshme, të cilat në shumicën e rasteve do të jenë të mira ose të favorshme për ju. Nuk do t'ju mungojnë arsyet për t'u gëzuar, veçanërisht nëse vendosni të udhëtoni këtë javë ose të prisni mysafirë. Java do të favorizojë marrjen e vendimeve të rëndësishme ose fillimin e sipërmarrjeve të reja në jetën tuaj.