HOROSKOP

Horoskopi javor Shigjetari - Bricjapi

Horoskopi javor Shigjetari - Bricjapi

Shigjetari

Gjatë javës 1 - 7 Prill, papritur do t'ju duhet të angazhoheni për riparime apo ndryshime në shtëpinë tuaj, të cilat mund t'i përballoni vetë, por mund t'ju duhet edhe ndihma e një profesionisti.

Surpriza të ngjashme mund të ndodhin me një makinë personale ose me prona të tjera që zotëron familja juaj.

Mos planifikoni blerje të shtrenjta gjatë këtyre shtatë ditëve, përveçse nëse ato janë absolutisht të nevojshme.

Gjatë kësaj jave do të përpiqeni dhe do të jeni në gjendje të ruani harmoninë në shtëpinë tuaj, në ndjenjat tuaja dhe të ruani një gjendje të qëndrueshme emocionale.

Gjatë kësaj jave do të keni biseda të rëndësishme ose do të kërkoni marrjen e një vendimi të rëndësishëm në lidhje me një fëmijë ose një të ri në familjen tuaj.

Është e mundur që një person i tillë t'ju informojë për një ndryshim në jetën e tij që tashmë ka ndodhur.

Djemtë dhe vajzat do të mund të kalojnë një javë interesante me veprime shumë më aktive dhe arritjen e rezultateve reale në shkollë, në universitet, në punë apo në familje. Mundësi të reja dhe situata të favorshme do të krijohen kryesisht aty ku do të zhvilloheni intelektualisht dhe profesionalisht. Ju që kërkoni një punë të re ose shtesë, nga e cila do të prisni të ardhura ose ndonjë përfitim tjetër, do të keni sukses. Miqësitë tuaja do të kenë një zhvillim shumë më emocional, gjë që mund të çojë në takime më të shpeshta ose përvoja të përbashkëta.

Burrat do kalojnë shtatë ditë shumë aktive dhe me ritme të shpejta, në të cilat do të keni më shumë detyra dhe më shumë angazhime, duke kërkuar veprime të shpejta dhe të përgjegjshme nga ana juaj. E mira është se do të jeni të prirur të mendoni mirë përpara se të ndërmerrni veprime specifike, të cilat do t'ju mbrojnë nga gabimet ose konfuzionet e mundshme. Do të jetë e këndshme dhe e dobishme për ju të komunikoni me njerëz jashtë shtëpisë tuaj, të cilët do të kenë një ndikim të favorshëm në rregullimin e planeve tuaja dhe, në përputhje me rrethanat, në realizimin e tyre.

Gratë do të jenë në një pozicion më të pafavorshëm se përfaqësueset e tjera të kësaj shenje të zodiakut, pasi do të rezultojë se kanë detyra të papërfunduara ose marrëdhënie dhe plane të pazgjidhura nga java e kaluar. Kjo do të ndikojë negativisht në planet tuaja për këtë javë, gjë që mund t'ju bëjë të konfliktuar dhe të padurueshëm edhe me njerëzit që përpiqen t'ju ndihmojnë. Do të jeni veçanërisht nervoz ose emocional ndaj anëtarëve më të rinj të familjes, miqve ose kolegëve tuaj.

Bricjapi

Gjatë javës 1 - 7 Prill do t'ju duhet të përballeni me një tension më të madh në punë apo biznes, i cili do të reflektohet deri diku në marrëdhëniet tuaja me kolegët apo klientët.

Dinamika dhe ndonjëherë edhe paparashikueshmëria e ngjarjeve në jetën tuaj profesionale do t'ju nervozojë.

Gjatë javës mund të lindë nevoja për një udhëtim, të cilin shumë mirë do ta rishikoni përpara se të vendosni nëse do ta realizoni apo do ta shtyni për një kohë tjetër më të favorshme.

Do të shqetësoheni për zhvillimin e ngjarjeve në jetën e një personi nga rrethi juaj i të afërmve, i cili po përjeton momente të vështira në jetën e tij personale ose në punën e tij.

Gjatë javës do të keni disa raste për t'u gëzuar për lajmet e mira ose zhvillimin e ngjarjeve të rëndësishme për ju.

Përvoja të tilla do t'ju ndihmojnë jo vetëm të zgjidhni problemet tuaja, të refuzoni dyshimet dhe frikërat e ndryshme, por edhe të filloni të shikoni me optimizëm për të ardhmen tuaj.

Djemtë dhe vajzat do të hyjnë në këtë javë me shpresa dhe pritshmëri të mëdha dhe ka shumë mundësi që të rezultojnë më lart se realiteti, duke ju shkaktuar zhgënjime. Ju mund të kënaqeni duke komunikuar me njerëz nga rrethi juaj i shokëve të klasës, kolegëve ose miqve, por mos prisni shumë nga ato që ju premtojnë.

Burrat ose do të kenë një kohë të favorshme për udhëtime. Udhëtimet këtë javë do të jenë kryesisht për arsye familjare, ose do të udhëtoni së bashku me një familjar. Do jetë një javë interesante sepse nuk do ju lërë të mërziteni. Gjithmonë do të ketë diçka për të bërë, ose diçka për t'ju angazhuar në një farë mënyre.

Gratë do të fokusohen gjatë këtyre shtatë ditëve në organizimin dhe freskimin e jo vetëm të garderobës së tyre personale, por edhe në një farë mënyre të shtëpisë në të cilën jetojnë. Kjo është një javë në të cilën do të keni më shumë detyra apo veprime të natyrës materiale. Kjo do të jetë një periudhë e mirë për çështjet tuaja financiare, veçanërisht nëse kërkoni një punë më të paguar ose burime shtesë të ardhurash. Disa prej jush do të gëzojnë një përfitim nga një trashëgimi, nga të afërmit e moshuar ose nga një burim i papritur.