HOROSKOP

Horoskopi javor Shigjetari - Bricjapi

Horoskopi javor Shigjetari - Bricjapi

Shigjetari

Gjatë javës jeni gati të angazhoheni për disa plane të rëndësishme dhe do të përpiqeni me çdo kusht t'i realizoni ato, por në përgjithësi shumë pak rrethana do të jenë në favorin tuaj.

Kur hasni rezistencë vendimtare ose pamundësi për të realizuar atë që synoni, shmangni panikun ose konfrontimin.

Është më mirë të reflektoni dhe vlerësoni realisht situata të tilla dhe nëse është e nevojshme të prisni shfaqjen e një kohe më të favorshme.

Gjatë javës do të keni një angazhim të rëndësishëm në lidhje me një person që nuk jeton në shtëpinë tuaj.

Zhgënjimet janë të mundshme lidhur me informacionin ose një dokument që prisni në lidhje me interesat tuaja pronësore.

Gjatë kësaj jave do të konsideroni disa ndryshime në jetën tuaj personale dhe më së shumti këto kanë të bëjnë me marrëdhëniet tuaja me njerëz që më tepër ju përdorin ose kërkojnë një mënyrë për të përfituar nga ju.

Në përgjithësi, këtë javë kini kujdes se çfarë blini dhe sa keni nevojë vërtet.

Djemtë dhe vajzat do të duhet të jenë sa më të sinqertë dhe të ndershëm si me veten ashtu edhe me njerëzit me të cilët do të kenë kontakt gjatë këtyre shtatë ditëve. Nuk ka rëndësi nëse këta janë njerëz nga familja juaj, të afërm që jetojnë jashtë shtëpisë tuaj apo miq. Kjo nuk është një kohë kur mund të përfshiheni në ndonjë situatë dhe marrëdhënie të paqartë ose të pasinqertë. Një sjellje e tillë mund të përkeqësojë seriozisht marrëdhënien tuaj me një grua, edhe nëse është nëna juaj. Në çështjet tuaja të parave, mësoni të mbështeteni në atë që keni, pa pasur asnjë pritshmëri shtesë për para nga prindërit tuaj.

Burrat, veçanërisht ata që kanë fëmijën ose nipin e tyre, do të duhet të tregojnë një qëndrim dhe përkushtim më serioz ndaj jetës së tyre. Roli dhe ndikimi juaj duhet të jetë më i theksuar, por sigurisht në një kuptim pozitiv. Java do të favorizojë një udhëtim ose përgatitje për një të tillë, veçanërisht nëse është në planin ose dëshirën e njerëzve të tjerë në familjen tuaj. Java mund t'ju sjellë emocione të papritura lidhur me një fëmijë që nuk jeton më me ju ose është në distancë. Ngjarjet e ndryshme personale, sociale apo politike këtë javë do të shkaktojnë reflektime të ndryshme për drejtimin tuaj të zhvillimit dhe planet që keni për të ardhmen tuaj.

Gratë do të jenë të zëna në fillim të javës me zgjidhjen e disa problemeve dhe telasheve. Një fillim shumë i vështirë emocionalisht, por do t'ju duhet t'i qaseni këtyre gjërave me vendosmëri dhe dëshirë për t'i dhënë fund një herë e mirë, sa më shumë që të jetë e mundur. Nëse lironi më shumë hapësirë ​​në jetën tuaj duke i lënë këto gjëra negative, dashuria do të mbushë menjëherë hapësirën boshe në jetën tuaj. Kjo është veçanërisht e vërtetë për ato gra që janë në një lidhje romantike, pavarësisht nëse është në fillimet e saj ose tashmë keni një marrëdhënie të qëndrueshme me partnerin.

Bricjapi

Gjatë javës do të keni një përvojë që lidhet me shfaqjen e një situate të pakëndshme, me një konflikt apo kundërshtim, që do të prishë seriozisht ekuilibrin në marrëdhëniet tuaja me disa kolegë apo të afërm. Arsyeja e një përvoje të tillë nuk do të jetë e rastësishme dhe me shumë mundësi ka disa kohë që jep shenja.

Kjo do të jetë një javë e pafavorshme për veprime të karakterit juridik apo gjyqësor dhe nëse është e mundur le të shtyhen.

Gjatë javës do të habiteni nga një bisedë, një ngjarje apo një propozim që padyshim do t'ju sjellë ndonjë përfitim ose një shans për të bërë përparim në çështje të rëndësishme për ju.

Në punën tuaj, jini shumë të kujdesshëm me kolegët, klientët ose partnerët që mund t'ju shajnë ose ju fajësojnë për gabime që në fakt janë faji i tyre.

Djemtë dhe vajzat do të hasin mungesë të mirëkuptimit, sjelljeve të mira apo pjekurisë tek të rinjtë, gjë që mund të krijojë një shqetësim, problem apo kundërshtim. Do të jetë veçanërisht e vështirë për ata prej jush që do të kenë një përvojë të ngjashme me një vëlla më të vogël. Situatat emocionale janë të mundshme në familjet ku njëri nga prindërit favorizon vëllain ose motrën tuaj. Situata të tilla do të jenë veçanërisht të dhimbshme këtë javë.

Burrave do t'ju duhet t'i qasen një situate të pakëndshme me shumë mençuri, pa kërkuar se kush është fajtori për të. Ajo që është më e rëndësishme tani është që 'shpirtrat' të qetësohen dhe komunikimi juaj me ata persona të përfshirë në situatën e caktuar të normalizohet. Për shumë njerëz, një bisedë me një person me të cilin keni një lloj marrëdhënieje profesionale do të jetë e rëndësishme gjatë javës. Java do të kërkojë më shumë vëmendje për ata që do të kenë një angazhim me një çështje gjyqësore apo ligjore.

Gratë këtë javë do të kuptojnë se çdo gjë e mirë në jetë ndonjëherë merr fund.