HOROSKOP

Horoskopi javor Shigjetari - Bricjapi

Horoskopi javor Shigjetari - Bricjapi

Shigjetari

Gjatë javës nga 11 deri në 17 mars do t'ju duhet të përballeni me disa probleme të pakëndshme ose të bezdisshme shtëpiake dhe pronësore. Ndodhja e tyre dhe pamundësia për t'u zgjidhur në këtë fazë mund t'ju detyrojë të merrni disa vendime.

Kjo javë nuk favorizon blerjen e pronave, por nëse keni nevojë, tregohuni shumë të kujdesshëm në çdo detaj.

Në përgjithësi, java do të favorizojë zhvillimin e angazhimeve tuaja kryesore dhe përfundimin me sukses të tyre. Kjo vlen edhe për ato që lidhen me paratë ose dokumentet financiare.

Një ndikim i favorshëm në punët tuaja këtë javë do të vijë nga njerëzit me të cilët keni disa kontakte profesionale ose sociale.

Gjatë këtyre shtatë ditëve, jini të kujdesshëm në kontaktet profesionale. Mund të ndodhin gabime të pakëndshme dhe madje edhe përpjekje për mashtrim ose sjellje të pahijshme.

Nëse keni vendosur të udhëtoni këtë javë, përgatituni të përballeni me pengesa të papritura, ose të përjetoni ngjarje të papritura.

Gjatë kësaj jave do të reflektoni për disa ide dhe plane tuajat të parealizuara.

Djemtë dhe vajzat do të kalojnë disa situata të pakëndshme emocionale dhe disa prej jush mund të shpërthejnë në lot, ndërsa të tjerë ushqejnë mëri ose dëshirë për hakmarrje. Mësoni të kapërceni situata dhe kushte të tilla me mençuri dhe pjekuri, pavarësisht nga mosha juaj. Patjetër që këtë javë do të keni mundësinë të tregoni se kush jeni dhe çfarë mund të bëni.

Burrat do të përballen me vështirësi që do të lindin për shkak të disa tipareve negative të karakterit të tyre. Të qenit kokëfortë ose të dëshironi që gjërat të ndodhin sipas mënyrës tuaj, vetëm sa do t'ju lëndojë këtë javë. Marrëdhëniet tuaja financiare ose çdo lloj marrëveshjeje me të cilën jeni përfshirë do të kërkojnë vëmendje. Java sjell disa përgjegjësi të reja në lidhje me shtëpinë apo familjen tuaj, të cilat do të duhet të pranohen dhe të përmbushen me gjithë seriozitetin që kërkojnë.

Gratë do të kalojnë një javë të vështirë. Kujdes me çështjet ligjore. Gjatë javës do të keni një angazhim me një vajzë.

Bricjapi

Gjatë javës nga 11 deri më 17 mars, do të keni kontakte të rëndësishme, të dobishme ose interesante virtuale ose reale me partnerin tuaj romantik ose me njerëz me të cilët keni një qëllim (kauzë) të përbashkët në jetë.

Në përgjithësi, dashuria do të jetë një pjesë e rëndësishme e jetës suaj gjatë këtyre shtatë ditëve dhe do ju mbushë me energji pozitive dhe optimizëm.

Ju mund të keni pritshmëri të caktuara për zhvillimin e marrëdhënies suaj dhe të përpiqeni të detyroni disi zhvillimin e tyre. Mundohuni të mos prisni shumë.

Gjatë kësaj jave mund të jeni të shqetësuar për shëndetin e një personi të dashur. Është gjithashtu e mundur që një grua e re rreth jush t'ju shkaktojë shqetësim serioz.

Në përgjithësi, java do të kërkojë vëmendje më të madhe për çdo problem shëndetësor, por pa lejuar panik apo frikë.

Gjatë kësaj jave, do t'ju trishtojë një ngjarje e papritur në jetën e një burri, e cila do të ndodhë për shkak të veprimeve të tij të paarsyeshme ose të rrezikshme, besimit në vetvete dhe të tjera.

Gjatë kësaj jave, do të jetë e rëndësishme të shmangni veprimet arrogante që mund të shkaktojnë lëndime, ose ndonjë incident tjetër të pakëndshëm.

Gjatë javës do të lindë një konflikt me një person nga rrethi juaj i miqve, për shkak të një premtimi të paplotësuar ose një mospërputhje në plane, gjë që do t'ju shkaktojë njëfarë shqetësimi.

Djemtë dhe vajzat do të kalojnë disa situata konflikti këtë javë, të lidhura me shfaqjet e xhelozisë, dëshirës për dominim apo kokëfortësisë. Jini të kujdesshëm me akuzat tuaja ndaj të tjerëve, sepse nuk jeni të përsosur vetë. Në shtëpi, përpiquni të jetoni në harmoni me të tjerët, të kuptoni problemet e prindërve ose anëtarëve të tjerë të familjes tuaj. Ndihmoni kur mundeni, shmangni konfliktet. Gjatë kësaj jave, konfliktet mund t'ju shkaktojnë kokëdhimbje.

Burrat do t'i planifikojnë punët e tyre dita-ditës, pasi vazhdimisht do t'ju vijnë informacione të reja ose të dobishme dhe rrethana të ndryshme do të pësojnë ndryshime të papritura. Për disa prej jush, java do të mbahet mend me një dokument, kontratë, marrëveshje ose ftesë të rëndësishme për të marrë pjesë në një ngjarje. Do të komunikoni shumë më tepër me miqtë, për shkak të zhvillimit dinamik të ngjarjeve të ndryshme të rëndësishme në shoqëri apo në botë.

Gratë do të jenë në qendër të ngjarjeve më të rëndësishme në familje këtë javë. Kjo është koha për të realizuar idetë dhe planet tuaja. Sigurisht, nëse keni qenë në gjendje t'i bindni të tjerët në kohë për përfitimin ose perspektivën e tyre. Gjatë këtyre shtatë ditëve, dikush do të përpiqet t'ju mashtrojë ose gënjejë, por ju do të mbroheni nga një veprim i tillë.