HOROSKOP

Horoskopi javor Shigjetari - Bricjapi

Horoskopi javor Shigjetari - Bricjapi

Shigjetari

Java nga 26 shkurti deri më 3 mars do të jetë një periudhë e ndërlikuar, e paparashikueshme, në të cilën do ta keni të vështirë të zbatoni planet tuaja.

Ka shumë mundësi që të përjetoni sprova të ndryshme. Këto do të jenë ditë kur do t'ju duhet të tregoni aftësi në përballimin e situatave komplekse dhe të paparashikueshme.

Gjatë këtyre shtatë ditëve do të hasni në manifestime të ndryshme të gënjeshtrës, mashtrimit, tentativave për t'u dëmtuar në një farë mënyre apo manipulim për të mirën e dikujt tjetër.

Ngjarje të tilla mund të provokojnë ndarje me njerëz nga rrethi juaj i të afërmve, miqve ose kolegëve.

Gjatë kësaj jave, disa prej jush do të bëjnë një udhëtim të rëndësishëm, ose do të kenë mundësi të realizojnë një qëllim të rëndësishëm që lidhet me udhëtimin.

Gjatë këtyre shtatë ditëve do të ndiqni zhvillimin kontradiktor të një situate në jetën e një gruaje që do të përjetojë disa fatkeqësi, të cilat megjithatë do të kthehen në favor të saj.

Gjatë kësaj jave, do të mund të mbështeteni në mbrojtjen nga fati për gjërat që janë të rëndësishme për shtëpinë dhe familjen tuaj.

Kjo është një javë për t'u kujtuar me një ngjarje të rëndësishme familjare.

Djemtë dhe vajzat do kalojnë një javë interesante, sepse biseda apo ngjarje të ndryshme do t'ju ndihmojnë të fitoni qartësi më të madhe për zbatimin e planeve të rëndësishme për ju. Do t'ju duhet të komunikoni ose të punoni së bashku me njerëz të panjohur ose pak të njohur, gjë që do të jetë e mirë për ju. Kjo është një javë në të cilën do të keni mundësi më të mira për të zgjidhur një problem që lidhet me arsimimin, karrierën ose marrëdhëniet tuaja të rëndësishme. Është e mundur që të keni një problem shëndetësor që lidhet me një ftohje ose një infeksion viral, si dhe ndonjë sëmundje që ju sjell problem herë pas here.

Burrat do kenë një javë të fortë dhe produktive në të cilën do të përmbushin më lehtë detyrat e tyre profesionale apo angazhimet e biznesit. Gjatë këtyre shtatë ditëve mund të flisni dhe të merrni vendime në lidhje me punën tuaj, të krijoni kontakte të reja ose të filloni projekte/aktivitete të reja. Gjithmonë mund të gjeni kohë për dashuri apo përvoja romantike, por mos i lini ato të kenë përparësi ndaj detyrave tuaja profesionale. Flirtimi në vendin tuaj të punës, i cili mund t'ju vendosë në një situatë të vështirë, do të kërkojë vëmendje. Disa nga debatet apo konfliktet gjatë javës do të lidhen me personat e familjes apo me partnerin.

Gratë do ta nisin javën me një qëndrim më optimist për të ardhmen e tyre të afërt, ndoshta për shkak të perspektivave më të mira për realizimin e planeve personale. Njerëzit që kanë përvojën e nevojshme jetësore ose profesionale do të kenë një ndikim të mirë në zbatimin e tyre. Gjatë javës do të keni një takim apo plane të rëndësishme me një djalë. E mira e kësaj jave është se do të arrini të realizoni pritshmëritë tuaja në lidhje me veprime konkrete të mira për familjen ose punën tuaj.

Bricjapi

Do të habiteni dhe do të hutoheni nga vendimet dhe veprimet e një personi në rrethin tuaj të miqve, të cilat janë të ndryshme nga ato që ka bërë deri më tani.

Është e natyrshme që do të ketë arsye specifike për një sjellje të tillë, por ju nuk do të kërkoni një përgjigje të drejtpërdrejtë, por do të përpiqeni ta kuptoni vetë situatën.

Gjatë këtyre shtatë ditëve, shumë prej jush do të kërkojnë para ose një mënyrë tjetër për të blerë një send, pajisje të rëndësishme ose të nevojshme, etj.

Kjo do të jetë një javë e favorshme për të marrë para nga një shitje ose nga ndonjë marrëveshje tjetër që keni me njerëz, ose me një institucion.

Në përgjithësi, punët tuaja financiare gjatë këtyre shtatë ditëve do të zhvillohen në mënyrë të favorshme për ju, por ndonjëherë me një ritëm më të ngadaltë, gjë që mund t'ju japë një ndjenjë pasigurie, frike ose ankthi.

Gjatë kësaj jave do të jetë e rëndësishme të kontrolloni rreptësisht buxhetin tuaj familjar.

Mund të trishtoheni ose të ofendoheni nga veprimet ose fjalët e dikujt përreth jush, i cili definitivisht nuk e kishte një qëllim të tillë.

Në përgjithësi, java do të favorizojë zgjidhjen e keqkuptimeve në marrëdhëniet tuaja personale, familjare apo profesionale.

Djemtë dhe vajzat do të jenë shumë të kujdesshëm në veprimet e tyre këtë javë dhe një sjellje e tillë e kujdesshme do të ketë arsyen e saj. Disa pengesa që keni përjetuar në muajt e fundit ju kanë mësuar se është më mirë të prisni, sesa të nxitoni. Kjo është veçanërisht e vërtetë për marrëdhënien tuaj me një grua.

Burrat do të duhet të dëgjojnë me kujdes atë që dikush po përpiqet t'u thotë. Kjo do të jetë shumë e rëndësishme për ju: dëgjimi, mbledhja e informacionit dhe ruajtja e tij për kur ju nevojitet, është shumë e rëndësishme. Gjatë këtyre shtatë ditëve do të ndodhë një takim, një eksperiencë që mund t'ju sjellë një humor të mirë.

Gratë do kalojnë një javë shumë të fortë, me mundësi reale për të përparuar në çështjet familjare apo profesionale. Do të jeni në gjendje të realizoni shumë gjëra të rëndësishme gjatë këtyre shtatë ditëve, si dhe të hiqni një ngarkesë nga supet tuaja. Komunikimi juaj me njerëzit me të cilët keni interesa dhe qëllime të përbashkëta do të jetë i dobishëm për ju. Gjatë këtyre shtatë ditëve, do t'ju duhet të merrni disa vendime që do të përcaktojnë drejtimin e zhvillimit tuaj në muajt apo vitet e ardhshme.