HOROSKOP

Horoskopi javor Shigjetari - Bricjapi

Horoskopi javor Shigjetari - Bricjapi

Shigjetari

Gjatë javës nga data 12 deri në 18 shkurt do të habiteni nga konfliktet në familje apo me të afërmit, të cilat patjetër do të lindin për diçka të vogël, të parëndësishme. Do të ketë patjetër gjëra që do t'i pranoni në këtë mënyrë, por mendimi i palës tjetër do të jetë dukshëm i ndryshëm. Ndoshta manifestimet ose pritshmëritë joreale të një ngjarjeje do të jenë në themel të këtyre takimeve të pakëndshme. Gjatë javës do të keni më shumë shpenzime nga sa keni planifikuar dhe ndonëse do të jenë për gjëra të mira, kjo mund të jetë shkak për shqetësim dhe frikë për një krizë në buxhetin familjar. Kini kujdes me dokumentet financiare që posedoni (si kartat bankare etj.) që mund të përvetësohen dhe përdoren pa pëlqimin tuaj. Java paralajmëron lajme interesante ose kurioze që lidhen me njerëzit që jetojnë në distancë nga ju. Shumë do t'i përdorin këto shtatë ditë për të marrë një vendim ose për të zgjidhur detaje të rëndësishme në lidhje me udhëtimin e ardhshëm. Nuk do të habiteni nga një ftesë për të vizituar shtëpinë e miqve apo të afërmve që jetojnë në një fshat, qytet apo vend tjetër. Gjatë javës, veprimet në lidhje me përmirësimet ose riparimet e sendeve në shtëpi ose në llojin tjetër të pronës që familja juaj zotëron do të kërkojnë vëmendje. Janë të mundshme veprime të gabuara ose të nxituara, të cilat do të sjellin vonesa, por përgjithësisht situata të tilla do të kenë një përfundim të favorshëm. Djemtë dhe vajzat do të kalojnë një javë ku pamja, rehatia personale dhe vetëbesimi do të jenë shumë të rëndësishme dhe do të jenë prioriteti juaj. Nuk ka asgjë të keqe me këtë, por ju ende nuk jetoni vetëm. Prandaj, çdo gjë në jetën tuaj le të jetë e ekuilibruar dhe e krijuar, e fituar në harmoni me njerëzit e familjes suaj. Gjatë javës, investoni në burime dhe kohë për ta bërë të dashurin tuaj të ndihet i lumtur dhe i dashur. Kjo vëmendje e juaja mund të ketë të bëjë me shëndetin ose ndonjë dramë që po kalon ky person. Meshkujt, pavarësisht se çfarë planesh kanë për këtë javë, arsye të ndryshme do t'i mbajnë më shumë në shtëpi ose do të angazhohen në më shumë punë shtëpiake. Ndonjëherë kjo mund të mos ju bëjë përshtypje, por në disa të tjera do të keni dëshirë të shkoni diku, të qëndroni vetëm me veten. Do ta keni të vështirë të tregoni emocionet që janë brenda jush, por patjetër që do t'ju mundojnë disa frika apo ankthe. Gratë do të duhet të kontrollojnë më rreptësisht dëshirën e tyre për të blerë këtë dhe atë, për gjëra që nesër nuk do të kenë fare rëndësi. Marrëdhëniet kontraktuale me njerëz të panjohur do të kërkojnë kujdes.

Bricjapi

Gjatë javës nga data 12 deri më 18 shkurt do të vizitoni institucione, vende apo njerëz të ndryshëm. Këto veprime tuajat do të lidhen me shpenzimet apo veprime të tjera financiare që do të ndërmerrni gjatë këtyre ditëve apo në të ardhmen e afërt. Ka të ngjarë të bëni takime dhe biseda me miqtë ose të afërmit, të cilët do të ndajnë problemet e tyre financiare me ju dhe ka të ngjarë të kërkojnë ndihmë ose këshilla nga ju.,Fatkeqësisht, kjo javë do të trishtojë shumë njerëz me disa lajme të pakëndshme që lidhen me zhvillimin e një problemi shëndetësor për dikë që njihni. Gjatë këtyre shtatë ditëve do të keni një kohë të favorshme për të organizuar apo bërë një udhëtim me të dashurin apo me familjen, ndaj nuk është e nevojshme të keni ndonjë rast të veçantë. Një vizitë në vende interesante ose një ngjarje interesante është e mundur. Gjatë kësaj jave do të kënaqeni me lajme nga larg, lidhur me një person me të cilin keni një njohje të vjetër ose që është i afërmi juaj. Jeta juaj këtë javë do të jetë e ngopur me një sërë kontaktesh sociale, profesionale dhe miqësore, me njerëz të interesave, kombësive apo feve të ndryshme. Djemtë dhe vajzat do kalojnë disa probleme shëndetësore që lidhen me infeksione të ndryshme, ftohje, tension për shkak të stresit më të madh apo për shkak të ndonjë sëmundjeje kronike, gjenetike. Kjo do të jetë një javë e favorshme për udhëtime, pavarësisht shqetësimeve që mund të lindin. Miqësitë tuaja do të zhvillohen në mënyrë harmonike, veçanërisht nëse keni arritur t'i zgjidhni mirë miqtë në vitin e kaluar për sa i përket sinqeritetit dhe ndershmërisë ndaj jush. Meshkujt do të kenë raste të vogla por të larmishme për gëzim dhe momente të këndshme. Vëmendje të veçantë do t'i kushtoni dokumenteve me të cilat duhet të përballeni në javën e re. Do të kaloni një kohë të favorshme për ato prej tyre që lidhen me interesat tuaja financiare. Kjo javë sjell një përvojë emocionale për ju në lidhje me një të dashur. Gratë do të ecin me shpejtësi pothuajse gjatë gjithë javës. Do të keni gjithmonë shumë detyra, shumë njerëz do të mbështeten tek ju dhe koha juaj do të fluturojë pa ju dhënë kohë të mjaftueshme për të pushuar. Lajmet do të vijnë nga afër ose larg, nga burime të ndryshme dhe me informacione të ndryshme (pozitive ose negative). Para së gjithash, ato që lidhen me familjen ose të afërmit tuaj do të shkaktojnë trazira.