HOROSKOP

Horoskopi javor Peshorja - Akrepi

Horoskopi javor Peshorja - Akrepi

Peshorja

Gjatë javës 8 - 14 korrik, do të merrni vendime të rëndësishme për të ardhmen tuaj, ose do të filloni ndryshime të mëdha.

Kjo javë do të sjellë një fazë të re në jetën tuaj.

Kjo fazë e re mund të zgjasë një ose dy muaj ose të zhvillohet gjatë disa viteve. E rëndësishme është të vazhdoni të ecni përpara, të bëni plane të guximshme për të ardhmen tuaj, pavarësisht nga mosha juaj.

Gjatë javës do të jetë nevoja për të blerë një dhuratë ose për të falënderuar në një farë mënyre një person që ju ka ndihmuar kur keni pasur nevojë.

Gjatë javës, mund të dëshironi të shpëtoni nga një angazhim ose premtim që lidhet me një takim ose mbledhje. Kini kujdes se çfarë gënjeshtre përdorni për të dalë nga ai angazhim.

Djemtë dhe vajzat do të jenë emocionalisht të paqëndrueshëm gjatë këtyre shtatë ditëve, duke i bërë ata të ndjeshëm, sentimentalë dhe të përlotur.

Në jetën tuaj të dashurisë, marrëdhëniet do të varen nga emocionet dhe humori juaj.

Jeta dashurore e burrave, pavarësisht moshës apo statusit martesor, do të jetë aktive dhe e rëndësishme për vetëvlerësimin dhe formën e tyre fizike. Ata prej jush që kanë një vajzë mund të përjetojnë emocione të ndryshme rreth jetës së saj personale ose romantike.

Gratë do ta fillojnë me pak ankth këtë javë, por do të jenë në gjendje ta largojnë atë relativisht shpejt. Java sjell lajme apo eksperienca të rëndësishme në lidhje me familjen apo personat nga rrethi juaj i të afërmve. Këto shtatë ditë do të jenë një kohë shumë e fuqishme dhe premtuese për ju, me shanse apo mundësi që mund t'ju befasojnë pothuajse në çdo fushë të jetës suaj. Nuk përjashtohen paratë e papritura ose të ardhura shtesë.

Akrepi

Gjatë javës 8 - 14 korrik, do të prireni të shqetësoheni shumë më tepër dhe ndoshta pa nevojë për zhvillimin e planeve tuaja të rëndësishme. Në fakt, gjithçka do të varet nga rrethana të caktuara ose njerëz mbi të cilët nuk keni kontroll.

Gjatë javës do të mund të mbështeteni në ndihmën e njerëzve të tjerë për të realizuar detyra të rëndësishme, të përditshme.

Java sjell marrëdhënie financiare me një fëmijë apo të ri, me shumë mundësi nga familja juaj, të cilat mund të lidhen me shpenzime për nevoja personale, por mund të lidhen edhe me investime në arsim, karrierë apo biznes.

Disa prej jush do të jenë të lumtur për paratë që do të merrni për një fëmijë.

Gjatë javës do të ketë shqetësime për një udhëtim pune, por në përgjithësi zhvillimi i tij do të jetë i mirë për ju.

Java sjell lajme interesante lidhur me historinë tuaj të dashurisë nga e kaluara.

Një njohje e re është e mundur me një person që jeton në një distancë prej jush dhe zhvillimi i të cilit do të tërheqë vëmendjen tuaj gjatë javëve të ardhshme.

Djemtë dhe vajzat do të përdorin mundësi të favorshme këtë javë për të përditësuar ose përmirësuar veshjet apo pamjen e tyre personale. Disa nga dëshirat tuaja mund të lidhen me blerje të shtrenjta që familja juaj nuk mund t'i përballojë në këtë fazë. Një refuzim i tillë nga ana e prindërve apo të afërmve tuaj mund të shkaktojë një konflikt, i cili jo vetëm është i padëshirueshëm, por do të jetë edhe një manifestim i papjekurisë nga ana juaj.

Burrat do të marrin në konsideratë veprimet e tyre të ardhshme. Ka mundësi që ato të kenë lidhje me përgatitjet për stinën e vjeshtës apo të dimrit, me nevojën për disa riparime apo përmirësime urgjente për të përmirësuar funksionimin e shtëpisë ku jetoni. Prindërit e lindur në këtë shenjë të zodiakut do të përballen me një dilemë për të kënaqur fëmijën e tyre në diçka ose për të vepruar me arsye, pasi kjo mund të shoqërohet me një shpenzim të madh dhe të vështirë.

Gratë do të kenë dëshira ose do të krijohen situata në të cilat do t'ju duhet të kaloni më shumë kohë me miqtë, fqinjët ose kolegët tuaj. Është e mundur të ftoni miqtë në shtëpinë tuaj me të cilët mund të keni tema interesante bisedash, ose një rast për t'u mbledhur. Shëndeti juaj do të kërkojë vëmendje, me disa simptoma të lehta.