HOROSKOP

Horoskopi javor Peshorja - Akrepi

Horoskopi javor Peshorja - Akrepi

Peshorja

Gjatë javës do të keni mundësi të filloni ose zbatoni idenë dhe planin tuaj në lidhje me çështjet materiale ose pronësore.

Nëse keni nevojë për ndihmë, do të jeni në gjendje ta merrni atë.

Kjo do të jetë një javë e favorshme për blerjen e sendeve të reja për shtëpinë, blerjen e pronës ose shitjen e ndonjë prone.

Java do jetë një kohë e favorshme për të zgjidhur ose për të marrë një dokument me karakter financiar. Në këtë plan ndikimi apo përfshirja e një të afërmi apo miku do të jetë e favorshme dhe e suksesshme për ju.

Gjatë javës do të keni një takim ose vizitë në një rast të pakëndshëm ose që lidhet me një situatë delikate.

Kjo do të jetë një javë e pafavorshme për veprimet gjyqësore apo ligjore, pavarësisht se me çfarë lidhen ato.

Gjatë këtyre shtatë ditëve do të takoni njerëz të rinj në jetën tuaj me të cilët do të mund të krijoni një njohje apo miqësi interesante.

Shumë do të jenë në gjendje të shijojnë një dhuratë ose një blerje që do të bëjnë personalisht për veten e tyre.

Djemtë dhe vajzat do të kenë një javë të mrekullueshme për të treguar aftësitë apo për të komunikuar me njerëz të ndryshëm. Kjo do të ndihmojë në krijimin e njohjeve të reja. Gjatë kësaj jave do të jeni pjesë e disa ngjarjeve të rëndësishme familjare si ditëlindja, përvjetori, lindja e bebes e të tjera. Do t'i kujtoni këto shtatë ditë me një përvojë që lidhet me një person të afërt: një mik apo të afërm.

Burrat rrezikojnë ta lejojnë veten të mashtrohen në një situatë, pasojat e së cilës mund të jenë të pakëndshme dhe të kushtojnë humbje parash, prestigji ose ndërprerje të kontakteve të vendosura tashmë nga ju. Gjatë këtyre shtatë ditëve, do ta keni të vështirë të komunikoni me fëmijë ose më të vegjël se ju, veçanërisht nëse puna juaj lidhet me ta. Në vendin tuaj të punës do të ndiheni shumë të tensionuar, të rënduar ose të dëmtuar në një farë mënyre.

Gratë do të kenë biseda për çështje financiare ose për veprime të ardhshme në lidhje me një dokument ose kontratë. Gjatë kësaj jave do të jetë shumë e rëndësishme të shmangni situatat ose njerëzit e pakëndshëm.

Akrepi

Gjatë javës 24 - 30 qershor do të gjeni një mënyrë për të çliruar veten nga një ankth që ju ka shkaktuar shqetësime muajt e fundit. Mund të ketë të bëjë me dashurinë ose jetën tuaj familjare.

Zhvillimi i planeve tuaja këtë javë do të jetë i paparashikueshëm.

Sado të vështira të jenë emocionalisht ngjarje të tilla, është më mirë të veproni me vendosmëri sesa të vazhdoni të rrotulloheni në një rreth vicioz.

Kjo javë paralajmëron ngjarje të ndryshme që lidhen me një person nga e kaluara juaj.

Gjatë këtyre shtatë ditëve do të prisni lajme të rëndësishme, të cilat do të varen nga zhvillimi i planeve dhe veprimeve tuaja këtë muaj.

Nëse keni probleme shëndetësore, shfrytëzojeni javën për trajtim dhe terapi.

Java sjell angazhime të lodhshme ose rutinë që lidhen me të afërmit.

Në përgjithësi nuk do ju mungojë humori dhe dëshira për aventura romantike dhe njohje të reja, por mos e humbni kohën vetëm me argëtim.

Djemtë dhe vajzat do ta kalojnë këtë javë me nevojën për të treguar më shumë përkushtim ndaj gjërave që ndodhin në shtëpi ose në familje. Mund t'ju duhet të ndihmoni më shumë të dashurit tuaj në zbatimin e disa detyrave të rëndësishme. Gjatë javës do të keni biseda të dobishme që do t'ju ndihmojnë të organizoni planet tuaja të ardhshme. Nuk përjashtohen njohjet e reja me persona që do të kenë ndonjë ndikim të favorshëm apo të nevojshëm në personalitetin tuaj.

Burrat do të kenë më shumë detyra ose më shumë angazhime me një fëmijë ose një të afërm tjetër të ri. Ju mund të keni një përfshirje në edukimin ose karrierën e tyre. Në punën apo biznesin tuaj, do të keni rast të gëzoheni për atë që do të përjetoni. Gjatë kësaj jave, mund të hiqni qafe disa nga shqetësimet tuaja, ose të zgjidhni një problem që ju ka shkaktuar tension ditët dhe javët e fundit.

Gratë do të jenë gjithashtu të shqetësuara, irrituese, lehtësisht të zemëruara nga veprimet e anëtarëve të familjes këtë javë. Shumë ngjarje dhe situata të papritura do të lindin gjatë këtyre shtatë ditëve, disa prej të cilave do të lidhen me lajme, telefonata apo oferta që do të merrni nga afër apo larg.