HOROSKOP

Horoskopi javor Peshorja - Akrepi

Horoskopi javor Peshorja - Akrepi

Peshorja

Java do t'ju ndihmojë të përqendroheni te stabilizimi financiar duke riorganizuar buxhetin ose duke kërkuar burime të reja të ardhurash. Do të ketë mundësi të ndryshme për punë, për paraqitje biznesi apo profesionale, për të marrë oferta të reja apo për të nisur një aktivitet të ri.

Gjatë kësaj jave kthejeni vëmendjen në zgjidhjen e problemeve që lidhen me paratë apo detyrime të tjera.

Gjatë këtyre shtatë ditëve, marrëdhëniet tuaja me miqtë ose kolegët do të zhvillohen në një mënyrë të re, në një drejtim të ri ose me qëllime të reja.

Gjatë kësaj jave do të krijoni njohje të reja, personale apo profesionale që do të kenë një zhvillim të ardhshëm.

Ngjarje interesante që lidhen me një fëmijë apo një të ri, kryesisht nga rrethi juaj i të afërmve.

Këtë javë do të keni biseda lidhur me probleme serioze në martesën e të afërmve tuaj. Ata mund të kenë nevojë për ndihmë ose këshilla, por mund të hasni edhe rezistencë nga ana e tyre nëse përpiqeni t'i ndihmoni për shkak të natyrës së tyre të palëkundur.

Java sjell një surprizë apo lajme lidhur me një dashuri të vjetër.

Gjatë kësaj jave do të lindë një debat apo konflikt me një person me të cilin do të thoni disa gjëra të pakëndshme. Gjatë javës do të ngarkoheni me më shumë përgjegjësi dhe detyra në vendin tuaj të punës ose në biznes.

Do të habiteni nga kontaktet e ndryshme me personazhe publike, si dhe njohjet e reja me njerëz nga afër dhe larg.

Djemtë dhe vajzat do ta kalojnë këtë javë me shumë entuziazëm. Ata do të priren t'u besojnë këshillave ose ndihmës. Në shumicën e rasteve, kjo do t'ju funksionojë padyshim, por nuk përjashtohen edhe disa surpriza. Në planin financiar java do jetë premtuese për ata që punojnë apo bëjnë ndonjë aktivitet për të cilin presin të paguhen. Për sa i përket shëndetit, bëni kujdes nga sëmundjet infektive apo virale.

Burrat do të kërkojnë kuptimin e ngjarjeve të caktuara në jetën e tyre, ose do të befasohen nga surprizat që u bën jeta. Është e mundur të bëni një udhëtim këtë javë, ose të keni kontakte të dobishme, mbështetëse me njerëz nga afër dhe larg. Gjatë kësaj jave, ju mund të rinovoni diçka në shtëpinë tuaj ose në fermë, nëse keni një të tillë. Kjo do të jetë një javë komunikimi më dinamik me të afërmit apo miqtë, si dhe mbrëmje e këndshme me ta.

Gratë do kalojnë një javë shumë të rëndësishme në të cilën do të duhet të kenë guximin të ndahen me disa persona apo me disa angazhime. Këto do të jenë gjëra që priren t'ju lënë mbrapa, ose t'ju shkaktojnë rregullisht disa probleme dhe shqetësime. Disa nga pritshmëritë tuaja kryesore për këtë javë do të lidhen me njerëzit që vështirë se jetojnë në shtëpinë tuaj. Java mund të mbahet mend me para shtesë ose të papritura në buxhetin tuaj personal ose familjar.

Akrepi

Gjatë javës 17 - 23 qershor do të jetë e rëndësishme për ju që të përpiqeni të jeni në harmoni me veten dhe njerëzit që ju rrethojnë.

Gjatë kësaj jave do të keni mundësi të krijoni kontakte të rëndësishme biznesi apo marrëdhënie profesionale.

Do të lindin situata që do t'ju bëjnë të shtyni disa nga marrëveshjet ose premtimet tuaja të mëparshme, por gjithmonë do të ketë një arsye të mirë për këtë.

Shfrytëzojini këto shtatë ditë për të rregulluar gjërat në shtëpinë tuaj, për të zgjidhur problemet shtëpiake.

Java do jetë një periudhë e pafavorshme për çështje gjyqësore apo juridike dhe kur punoni me kontrata, bëni kujdes në detaje.

Gjatë kësaj jave do të kënaqeni me lajme të papritura që lidhen me familjen tuaj. Do të jeni me fat në çështjet e brendshme apo familjare.

Informacioni ose sugjerimi që do të merrni gjatë këtyre shtatë ditëve do të ketë një ndikim pozitiv në jetën dhe planet tuaja personale.

Këtë javë mund të habiteni nga një dokument financiar apo para që do të merrni me anë të një kontrate apo marrëveshjeje.

Në aspektin financiar, java mund t'ju befasojë këndshëm, por pothuajse asgjë nuk do t'ju dalë nëse i sforconi ngjarjet.

Tani mund ta ndjeni shumë më emocionalisht dhe sentimentalisht mungesën e njerëzve që nuk janë pranë jush.

Gjatë javës do të lindë një angazhim urgjent me një person nga rrethi juaj i të afërmve.

Djemtë dhe vajzat do të kenë mundësinë të shijojnë një blerje apo dhuratë gjatë këtyre shtatë ditëve. Nëse ju personalisht blini diçka për veten tuaj, bëni kujdes për sa i përket cilësisë dhe çmimit. Gjatë javës keni angazhime apo takime të këndshme me miqtë që jetojnë relativisht afër jush, pra nuk do t'ju duhet të udhëtoni për t'i takuar. Gjatë javës do të keni përvoja emocionale që lidhen me personat mbi 35 vjeç.

Burrat do ta kujtojnë këtë javë me një lajm të pakëndshëm, situatë stresuese apo incident. Jeta juaj e dashurisë do jetë shumë emocionale, me shfaqje të ndjeshmërisë më të madhe nga ana e të dy partnerëve dhe me rrezik për një ndarje të shkurtër ose përfundimtare. Në planin financiar, java do jetë më e favorshme për ju me mundësi për të gjetur burime të reja të ardhurash dhe për të rritur ato aktualet.

Gratë do të jenë të shqetësuara, të prirura ndaj manifestimeve të shpejta të panikut, frikës ose pasigurisë. Java mund t'ju rëndojë me ndonjë ankth ose një situatë të papritur që lidhet me një person të afërt mbi moshën 35 vjeç. Është e mundur që të mos jetoni nën të njëjtën çati me këtë person ose ai të jetë aktualisht në distancë nga ju. Koha e pafavorshme për t'u angazhuar në çështje gjyqësore ose ligjore, si dhe do t'ju kërkojë të jeni më të kujdesshëm kur merrni vendime të rëndësishme.