HOROSKOP

Horoskopi javor Peshorja - Akrepi

Horoskopi javor Peshorja - Akrepi

Peshorja

Gjatë javës do të merrni pjesë në takime apo biseda të ndryshme interesante.

Këto ngjarje dhe përvoja mund të jenë baza e planeve dhe projekteve të reja të ardhshme për ju, si personalisht ashtu edhe profesionalisht.

Java parashikon një takim të papritur.

Gjatë kësaj jave do të befasoheni nga probleme apo telashe të papritura. Do të kërkoni me shumë kujdes shkakun e shfaqjes së tyre. Ndoshta do t'ju duhet më shumë durim dhe mençuri për t'i zgjidhur ato.

Kjo javë nuk do të jetë nga më të favorshmet për udhëtime, por me siguri gjatë këtyre shtatë ditëve do të bëni plane për të udhëtuar në të ardhmen e afërt. Ata patjetër do të kenë një mundësi më të madhe për realizim ose do t'ju sjellin sukses të rëndësishëm.

Gjatë kësaj jave do të përfundoni me sukses një angazhim.

Java sjell përvoja të këndshme me një burrë.

Djemtë dhe vajzat do të ndeshen me pasinqeritet, mashtrim dhe hipokrizi nga shokët e klasës, miqtë apo kolegët. Në disa raste ka mundësi që edhe ju të keni provokuar ngjarje të tilla ose të keni qenë pjesë e tyre. Të qenit i vetëdijshëm për një sjellje të tillë nga ana juaj (nëse ekziston) mund t'ju ndihmojë të pastroni shpejt aktin tuaj dhe të ruani sjelljen dhe imazhin tuaj të mirë. Gjatë javës mund të lindë një angazhim në lidhje me një dhuratë ose disa sende, në të cilat do të marrë pjesë miku juaj i afërt.

Burrat do të jenë shumë të interesuar për çështjet e tyre financiare, zhvillimin e tyre, mundësinë e zgjerimit të ndonjë aktiviteti nga i cili marrin të ardhura dhe të tjera. Për ju që keni një fëmijë tuajin, java sjell një shpenzim të papritur ose më të madh që lidhet me të. Në përgjithësi, këtë javë punët tuaja kryesore do të lidhen me paratë, dokumentet apo kontratat. Çdo veprim i tillë do të kërkojë vëmendje më të madhe, depërtim në detaje dhe gjykim të shëndoshë në vendimmarrje.

Gratë do të takojnë njerëz të rinj këtë javë, qoftë përmes takimeve reale ose kontakteve online. Jini të kujdesshëm dhe zgjidhini mirë njerëzit e rinj në jetën tuaj, në mënyrë që të mos përfundoni me mashtruesit ose ata që kërkojnë ndonjë përfitim nga ju. Për disa prej jush, java do të jetë e paharrueshme me një udhëtim ose një përvojë me një të dashur që jeton disi larg.

Akrepi

Gjatë javës do përjetoni një sërë ngjarjesh që do t'ju ndryshojnë stilin e jetës ose planet tuaja për të ardhmen e afërt.

Gjatë këtyre shtatë ditëve do të takoni miq të rinj ose të vjetër.

Në vendin tuaj të punës do të ndodhin ngjarje interesante, të cilat mund t'ju bëjnë të lumtur, por mund të krijojnë edhe tension të përkohshëm në ekipin ku punoni.

Gjatë javës do të keni mundësi të provoni cilësitë tuaja personale profesionale, të arrini stabilitet, me mobilizim dhe përgjegjësi të mjaftueshme në veprimet tuaja.

Kjo javë do të jetë e favorshme për udhëtime pavarësisht qëllimit të saj.

Kontaktet tuaja me njerëz nga distanca të ndryshme do të jenë dinamike: si me të afërmit ashtu edhe me miqtë.

Një kohë e tillë e favorshme nuk duhet humbur. Nuk duhet të shpresoni se disa rrethana ose njerëz do të vazhdojnë të jenë në favorin tuaj në të ardhmen. Nëse humbisni shanset që do t'ju jepen këtë javë, probabiliteti për të marrë të reja është minimal.

Në planin personal nuk do t'ju mungojnë emocionet pavarësisht statusit tuaj martesor.

Njohjet e reja, edhe nëse janë të shkurtra, do të lënë gjurmë pas tyre.

Djemtë dhe vajzat do të kalojnë një javë ku do të shkëmbejnë shumë mesazhe, letra apo email. Dëshira juaj për komunikim dinamik me njerëz nga afër dhe larg do të ndikohet shumë nga sezoni i ardhshëm i verës. Kjo është një javë në të cilën do të krijoni miqësi dhe njohje të reja, do t'i mahnitni lehtësisht të tjerët me aftësinë tuaj për të folur me ta. Mbi të gjitha, një javë interesante, këndshëm e paparashikueshme ju pret, me ngjarje të ndryshme të papritura që do të lënë gjurmë.

Burrat do duan të jenë të dashur, të pëlqyer, por jo vetëm me fjalë, por do të presin veprime specifike nga partnerja e tyre. Tani nuk do të jetë e rëndësishme për ju nëse jepni dhe tregoni dashurinë tuaj, por ajo që merrni. Gjatë kësaj jave, vëmendje do t'u kushtohet problemeve shëndetësore të një personi të dashur.

Gratë do të kenë angazhime të ndryshme serioze dhe të përgjegjshme me një pjesëtar të familjes, një rreth të afërmsh apo dikë tjetër me të cilin keni një marrëdhënie të veçantë. Pritshmëritë tuaja për këtë javë do të lidhen me një kohë më të relaksuar dhe të këndshme, por për fat të keq do të jeni shumë të varur nga ngjarjet në jetën e njerëzve që ju rrethojnë. Ndërhyrja e një gruaje me fjalë dhe këshilla që nuk i keni kërkuar mund të çojë në tension shtesë në jetën tuaj të përditshme.