HOROSKOP

Horoskopi javor Peshorja - Akrepi

Horoskopi javor Peshorja - Akrepi

Peshorja

Gjatë javës ju është dashur të angazhoheni në më shumë çështje të rëndësishme për fëmijët tuaj ose njerëz të tjerë nga rrethi i familjes ose miqve.

Java do të jetë e favorshme për ngjizjen ose lindjen e një fëmije.

Gjatë kësaj jave shmangni frikën që lidhet me gjendjen tuaj shëndetësore, pasi ato do t'ju ngarkojnë negativisht me gjëra që me shumë mundësi nuk përputhen me të vërtetën.

Shmangni telashet dhe situatat stresuese që mund të ndikojnë në shëndetin tuaj.

Mundohuni t'i kushtoni më shumë kohë ushtrimeve fizike, shëtitjeve në natyrë (nëse kjo është e mundur) dhe në përgjithësi aktiviteteve të ndryshme fizike, sipas mundësive dhe rrethanave.

Gjatë kësaj jave do të përjetoni disa momente të vështira emocionale që mund t'ju trishtojnë në një mënyrë tjetër, ose t'ju shkaktojnë humbje që patjetër do t'ju habisin.

Mobilizohuni në fillim të javës, planifikoni realisht angazhimet tuaja, veproni praktikisht dhe me përgjegjësi.

Mbështetuni vetëm tek vetja juaj dhe shmangni mbështetjen në premtimet, ose ndihmën e njerëzve të tjerë.

Gjatë kësaj jave do të keni nevojë të takoni njerëz të ndryshëm, por shkalla në të cilën kjo do të jetë e mundur dhe në çfarë mënyre do ta realizoni do të varet nga rrethanat mbi të cilat nuk keni kontroll.

Djemtë dhe vajzat do të kalojnë një javë ku do të kënaqen duke takuar miq të fëmijërisë. Prandaj, mund të keni ndonjë marrëveshje paraprake, ose mund të ndodhë në një mënyrë të papritur për ju. Do të keni shumë pritshmëri dhe plane interesante për këtë javë dhe ato mund të ndodhin nëse tregoni një qasje më të pjekur në zbatimin e tyre. Një qëndrim joserioz ndaj çdo gjëje në jetën tuaj gjatë këtyre shtatë ditëve do të provokojë patjetër rezultate të pafavorshme dhe zhgënjime. Konfliktet nuk do ju sjellin asnjë dobi dhe nëse është e mundur, përpiquni të dilni diplomatikisht prej tyre.

Burrat do të angazhohen në detyra serioze, biseda ose ngjarje shoqërore me burra të tjerë. Gjatë kësaj jave do të keni dëshirën dhe mundësinë për të shprehur më qartë idetë tuaja, për të luftuar për të drejtat tuaja apo për gjëra që mendoni se janë të rëndësishme në jetën tuaj. Java do të favorizojë ndryshime në jetën tuaj që lidhen me dëshmimin e aftësive ose fillimin e një mënyre të re jetese. Kjo do të jetë një kohë e favorshme për ata që kanë ndonjë çështje gjyqësore ose ligjore për të zgjidhur. Është e mundur të jesh arbitër në një mosmarrëveshje familjare.

Gratë do të kenë raste të ndryshme për t'u ndjerë të lumtura, për të pasur një humor të mirë ose dëshirën për të bërë diçka të mirë për njerëzit e tjerë. Në disa raste, arsyeja për një optimizëm të tillë dhe një këndvështrim të gëzuar për jetën mund të jetë jeta juaj e dashurisë. Kjo do të jetë një javë e favorshme për të zgjidhur marrëveshje të ndryshme financiare, për të arritur një pagesë më të mirë për një angazhim specifik profesional apo biznesi.

Akrepi

Gjatë javës për shumë prej jush do të lindin mundësi apo propozime, zbatimi i të cilave mund të sjellë të ardhura më të qëndrueshme ose më të mira për familjen.

Sigurisht, çdo gjë duhet menduar mirë dhe duhet të keni parasysh mundësitë tuaja reale. Përndryshe, rezultati do të jetë zhgënjyes për ju.

Marrëdhëniet financiare me njerëz me të cilët tashmë keni krijuar marrëdhënie profesionale ose biznesi do t'ju sjellin disa përfitime.

Gjatë këtyre shtatë ditëve do të keni një kohë të favorshme për punë, pavarësisht se me çfarë lidhet: qoftë me angazhimin tuaj kryesor apo me punën në shtëpi.

Do të arrini rezultate të rëndësishme dhe do të mund të merrni ndihmë nga njerëz të rëndësishëm për ju.

Gjatë javës nuk përjashtohet një ofertë për një punë të re. Do të vijë nga një person i panjohur, ose nga një vend i papritur, gjë që do t'ju bëjë të pasigurt ose konfuz në marrjen e një vendimi.

Kjo javë do të mbahet mend për përvoja të këndshme me miqtë. Miqësitë dhe njohjet e reja do të kenë një kuptim të qëndrueshëm në jetën tuaj.

Java do jetë e favorshme për zhvillimin e çështjeve materiale, pasurore në familjen tuaj, gjëra për të cilat keni pritshmëri dhe përgatitje paraprake.

Djemtë dhe vajzat do të kalojnë një javë në të cilën gjithçka në jetën tuaj do të zhvillohet shumë shpejt, ndonjëherë pa ju dhënë mundësinë të përjetoni emocionalisht një ngjarje. Kjo dinamikë mund t'ju bëjë të shpërqendroheni, duke harruar disa detyra apo premtime dhe kështu me sjellje të tilla mund të shkaktoni konflikte të vogla me njerëzit përreth jush. Miqtë tuaj do të kenë më shumë nevojë për ju tani.

Burrat do ta përdorin javën për të organizuar, hedhur themelet ose për të zbatuar disa plane të reja që lidhen me shtëpinë tuaj, punën ose çdo biznes që mund të keni. Çdo mbështetje nga njerëzit përreth jush do të jetë e mirëpritur. Telashet gjatë këtyre shtatë ditëve do të lindin kur dikush do të tregojë kokëfortësi ndaj dëshirës tuaj, ose do t'ju krijojë pengesa ose komplikime të papritura në realizimin e gjërave me të cilat jeni gjithmonë të angazhuar.

Gratë do ta kujtojnë javën me një udhëtim, me biseda të rëndësishme ose të dobishme me njerëz nga distanca të ndryshme, me lëvizjen në një vend tjetër, ku do të fillojnë një mënyrë të re jetese. Java sjell lajme të rëndësishme ose emocionale që lidhen me një vajzë apo një grua që po përjeton ndryshime të rëndësishme në jetën e saj personale, si dashuria apo martesa. Në përgjithësi këtë javë do të merrni më shumë lajme ose do të ndodhin gjëra interesante.