HOROSKOP

Horoskopi javor Peshorja - Akrepi

Horoskopi javor Peshorja - Akrepi

Peshorja

Gjatë javës 1 - 7 Prill do të jeni të kërkuar në raste të ndryshme nga persona që jetojnë me ju, të afërm apo miq. Dashurinë apo respektin e tyre për ju do ta ndjeni nga bisedat që do të bëni me ta në internet apo në telefon.

Kjo javë do të gjejë një mënyrë për t'ju kënaqur me disa lajme të rëndësishme dhe të këndshme për ju.

Do të prireni t'i shikoni shumë më me gëzim dhe me optimizëm problemet e vjetra.

Me shumë mundësi, tani do të gjeni një mënyrë të re për t'i zgjidhur ato, shumë më të thjeshtë ose më të lehtë për t'u zbatuar, pavarësisht nëse do t'ju kërkojë të bëni ndonjë kompromis ose do t'ju duhet të përjetoni një humbje të vogël.

Marrëdhënia juaj romantike me një person që jeton në një qytet apo vend tjetër do të ketë një zhvillim interesant gjatë javës. Gjatë këtyre shtatë ditëve, mund të planifikoni takime që do të dëshironi t'i zbatoni në javët dhe muajt e ardhshëm.

Miqësitë e reja me njerëz nga afër dhe larg do kenë një zhvillim interesant dhe disa prej tyre mund të jenë shumë emocionale.

Gjatë javës, prisni lajme të rëndësishme në lidhje me paratë që do të hyjnë në buxhetin tuaj familjar, ose që do të merrni në ditët dhe javët në vijim.

Djemtë dhe vajzat do të duhet të shikojnë nga afër planet e tyre të pranverës dhe verës. Mund të korrigjoni disa prej tyre që në këtë fazë janë të pamundura për t'u zbatuar ose për arsye financiare. Do të jetë shumë e rëndësishme t'i shihni gjërat në jetë drejt dhe realisht, të mbroni veten nga iluzionet ose nga shpresat e rreme që dikush mund të përpiqet t'ju japë. Java do të jetë e favorshme për ju që jeni të angazhuar në ndonjë punë shtesë, ose me kohë të pjesshme.

Burrat do të kenë mjaftueshëm detyra dhe angazhime familjare për t'i lejuar vetes luksin për të humbur kohën e tyre në gjëra që nuk do të kenë asnjë ndikim në të nesërmen. Vështirësi të papritura, konflikte apo komplikime të tjera do të lindin në familjet që janë në prag të ndarjes, në proces divorci ose janë ndarë për arsye të tjera jetësore. Në planin financiar do keni mundësi të mira për t'u paguar mirë për punën që do të bëni këtë javë.

Gratë do të duhet të përgatiten për një javë të paparashikueshme, për ngjarje të papritura ose kthesa në punët e nisura tashmë. Disa nga situatat e papritura do të zhvillohen në vendin tuaj të punës dhe është e mundur që ato të ndikojnë drejtpërdrejt tek ju dhe disi të ndikojnë në mjedisin ku punoni. Java do të mbahet mend me një lajm, ngjarje apo eksperiencë të rëndësishme lidhur me një djalë të afërt.

Akrepi

Shumë prej jush do të kenë mundësinë të gëzohen për lajmet e mira të natyrës financiare, të cilat do të ndihmojnë për të dalë nga një situatë e vështirë ose për të kompensuar një humbje.

Gjatë këtyre shtatë ditëve, ju do të monitoroni nga afër një problem shëndetësor ose personal të një gruaje që mund të jetë e afërmja, shoqja, fqinja ose kolegja juaj.

Gjatë javës tregohuni të kujdesshëm në kontaktet tuaja të reja me persona të panjohur, pavarësisht se për çfarë baze janë ato.

Gjatë javës do të bisedoni me miqtë ose kolegët për çështje që ndikojnë në stabilitetin financiar të familjes ose në vendin tuaj të punës.

Do të shkëmbeni ide të ndryshme praktike që mund t'ju ndihmojnë në këtë mjedis ekonomikisht kompleks.

Do të merrni informacione veçanërisht interesante në këtë drejtim nga njerëz me të cilët dikur keni pasur kontakte profesionale.

Gjatë kësaj jave, përpjekjet e personave ose institucioneve të caktuara për t`ju manipuluar juve ose një grupi njerëzish me informacione të rreme do të shkaktojnë krizë në marrëdhënien tuaj ose ndryshime të papritura. Rezultati përfundimtar i ngjarjeve të tilla do të jetë i favorshëm për ju ose për mjedisin ku jetoni.

Djemtë dhe vajzat do të kenë një bisedë serioze dhe të thellë me një burrë për çështje si arsimi, karriera, familja dhe më shumë. Ky burrë do të përpiqet t'ju ndihmojë me disa këshilla ose do t'ju tregojë një pamje tjetër të situatës aktuale në jetën tuaj. Çdo problem shëndetësor do të kërkojë vëmendje, edhe nëse shoqërohet vetëm me një dhimbje koke të lehtë, rrufë ose ftohje. Kjo javë nuk do të mbahet mend me ndonjë rezultat të shkëlqyer dhe ndoshta nuk do të lërë gjurmë të mëdha në jetën tuaj, por do të ketë kuptimin e saj specifik për ju.

Burrat do të kenë një bisedë ose do të përfshihen në një aktivitet apo detyrë të përbashkët me një grua. Me shumë mundësi, do të jetë një i afërm, koleg ose partner biznesi. Në përgjithësi, kjo javë sjell përvoja më të gjalla ose emocionale që lidhen me gratë në jetën tuaj, të cilat do të jenë kryesisht nga rrethi juaj i të afërmve ose ata që jetojnë afër shtëpisë tuaj.

Gratë do kalojnë një javë interesante dhe të suksesshme, me mundësi për të nisur gjëra të reja të rëndësishme që lidhen me punën apo biznesin. Gjatë javës do të dalin në pah disa situata në jetën e fëmijës apo nipit tuaj, të cilat do të kërkojnë një qasje tjetër në edukimin e tyre. Kjo do të jetë një javë e favorshme për ngjizjen ose lindjen e një fëmije.