HOROSKOP

Horoskopi javor Peshorja - Akrepi

Horoskopi javor Peshorja - Akrepi

Peshorja

Gjatë javës do ta keni mjaft të vështirë komunikimin me gratë, qofshin ato pjesë e familjes, të afërm, miq apo të njohur. Mosgatishmëria e tyre për të pranuar pozicionin ose këshillën tuaj do t'ju zemërojë ose do t'ju bëjë të ndiheni të pafuqishëm për të ndryshuar gjërat ose për të ndikuar në çfarëdo mënyre.

Gjatë kësaj jave do të keni një kohë të favorshme për udhëtime, për zhvillimin e punëve tuaja shtëpiake apo pronësore, si dhe për eksperienca dashurie.

Marrëdhëniet e dashurisë me një partner që jeton në një qytet apo vend tjetër do të kenë një zhvillim interesant.

Janë të mundshme takime të natyrës romantike.

Gjatë kësaj jave do të jeni të kërkuar nga njerëz që do të përpiqen t'ju manipulojnë dhe t'ju përfshijnë në një situatë të pakëndshme në jetën e tyre, duke u përpjekur t'ju bëjnë t'i ndihmoni në mënyrën që ata duan. Kjo nuk do të thotë që ju keni një pikëpamje të ngjashme për këtë situatë.

Jini të kujdesshëm, jepini vetes kohë për të hulumtuar se çfarë po ndodh në të vërtetë dhe mos u angazhoni në premtime të nxituara.

Gjatë kësaj jave do të habiteni nga një ngjarje apo një vendim i një personi, nga familja apo nga rrethi juaj i të afërmve.

Kjo do të jetë një javë e favorshme për të krijuar një familje të re për përfaqësuesit e pamartuar të kësaj shenje.

Djemtë dhe vajzat do kenë një javë të favorshme për aventura romantike, njohje të reja apo eksperienca intime. Të gjitha këto gjëra është mirë t'i mbani si emocion për vete, të paktën për këto shtatë ditë. Jo të gjithë i shohin mirë çështjet tuaja të dashurisë.

Burrat do kalojnë një javë të suksesshme në fund të muajit, në të cilën nuk do t'u mungojë fati apo mundësitë e reja. Shumë gjëra mund të ndodhin gjatë këtyre shtatë ditëve dhe të gjitha ato do të kenë një efekt shumë të fortë në të ardhmen tuaj. Bëni plane të guximshme për të ardhmen tuaj, por lërini ato të jenë vetëm në kokën tuaj tani për tani. Marrëdhëniet me njerëzit me të cilët punoni do të jenë shumë problematike gjatë këtyre shtatë ditëve.

Gratë do kalojnë një javë në të cilën do të marrin shumë lajme. Shumica prej tyre do të rezultojnë interesante dhe madje pikante, por mos lejoni që komentet e tyre të bëhen shkak për përhapjen e thashethemeve. Ata prej jush që janë të përfshirë në një çështje ligjore ose gjyqësore do të marrin informacion këtë javë për zhvillimin e favorshëm të një rasti të tillë. Përdoreni këtë javë për të marrë vendime të rëndësishme në lidhje me jetën tuaj personale apo atë të dashurisë.

Akrepi

Gjatë javës do të kaloni një periudhë të favorshme për zgjidhjen dhe mbylljen e disa çështjeve të diskutueshme me persona të rrethit tuaj të miqve. Kontradiktat që kanë lindur mes jush mund të jenë të një natyre shumë të ndryshme dhe me shumë mundësi janë arsyeja për të ftohur marrëdhënien tuaj për një periudhë të caktuar kohore. Gjatë këtyre shtatë ditëve do të keni mundësinë të uleni dhe të bisedoni me qetësi për këto çështje dhe të gjeni zgjidhjen më të mirë, të rindizni marrëdhënien tuaj dhe të ecni përpara.

Gjatë kësaj jave prisni një zhvillim më të favorshëm të çështjeve dhe planeve tuaja financiare.

Ka mundësi që të befasoheni këndshëm nga një ngjarje që lidhet me paratë me një rritje të të ardhurave tuaja, kthimin e një borxhi.

Gjatë javës, mund të ketë nevojë për të shpenzuar para në lidhje me një lloj trajtimi, terapie, një vizitë te dentisti ose ndonjë specialist tjetër.

Djema dhe vajza, ju mund të përgatiteni për një javë të këndshme, me shumë më tepër qartësi për çështjet që ju shqetësojnë javët e fundit. Sigurisht, kjo nuk do të thotë që ju duhet të fluturoni nëpër re, por të përfitoni nga tendencat e favorshme për të stabilizuar dhe përgatitur planet tuaja të ardhshme. Ju do të jeni me fat pikërisht në veprime të tilla. Ndikimi i mirë i njerëzve nga familja ose miqtë tuaj të ngushtë do t'ju ndihmojë të lundroni në disa situata të ndërlikuara pa shkaktuar ndonjë konfuzion ose humbje për ju.

Për burrat, një javë e vështirë është përpara pasi provokimet do të vijnë nga anë të ndryshme dhe ndonjëherë do ta keni vërtet të vështirë të frenoni acarimin apo padurimin. Do të hasni në rezistencë në zbatimin e disa planeve tuaja, për të cilat keni pasur pritshmëri për sukses ose për zbatimin më të lehtë të tyre. Do ta keni të vështirë të komunikoni me burrat, sepse ata jo vetëm do të tregojnë kokëfortësi, por do të përpiqen në çdo mënyrë të mundshme t'ju komplikojnë veprimet tuaja.

Gratë do të priren të kalojnë më shumë kohë me miqtë sesa me familjen e tyre. Edhe pse për këtë do të keni arsye specifike, në një moment mund të lindin konflikte me njerëzit e afërt, të cilët do të mendojnë se po ua kaloni të gjitha detyrat e shtëpisë. Do të keni raste për mbledhje, për takime me njerëz të këndshëm ose të dobishëm, por gjëja më e mirë që mund të bëni është të gjeni një ekuilibër mes aktiviteteve të këndshme dhe detyrave apo angazhimeve tuaja kryesore. Do të jetë shumë e rëndësishme që të mos i lini detyrat tuaja profesionale për nesër apo javën e ardhshme, sepse e nesërmja vjen me përgjegjësi dhe detyra të reja.