HOROSKOP

Horoskopi javor Peshorja - Akrepi

Horoskopi javor Peshorja - Akrepi

Peshorja

Nëse keni lindur nën shenjën e Peshores, gjatë javës nga 12 deri në 18 shkurt, humori juaj do të ndryshojë shpesh mes emocioneve pozitive dhe momenteve të stresit apo panikut më të madh. Gjatë këtyre shtatë ditëve, me një vullnet të mirë nga ana juaj, do të arrini të dilni shumë shpejt nga disponimi pesimist ose depresiv, por edhe mund t'i thelloni ato, duke iu nënshtruar frikës apo manipulimeve të ndryshme. Java sjell zhgënjim ose një ngjarje të pakëndshme që lidhet me një person që e konsideroni mik të ngushtë ose një person të veçantë në jetën tuaj. Ju do të kënaqeni me ngjarje apo lajme të ndryshme që lidhen me udhëtimet apo njerëz nga distanca të ndryshme. Këto gjëra sjellin emocione shumë të forta ose do të jenë pararojë e ndryshimeve të rëndësishme në jetën tuaj. Kjo do të ndihet veçanërisht për ata prej jush që kanë një partner brenda ose jashtë vendit. Java do jetë e favorshme për udhëtime me qëllim të një takimi romantik apo për eksperienca dashurie. Gjatë kësaj jave do të keni më shumë punë dhe do të lindin angazhime të reja profesionale. Megjithatë, pranimi i tyre do t'ju kërkojë të keni biseda shtesë me njerëz që nuk i njihni ose nuk keni punuar më parë. Ju do të kënaqeni ose do të befasoheni nga lajmet që lidhen me karrierën apo të ardhmen e një të afërmi, me shumë mundësi nga familja juaj. Djemtë dhe vajzat do të hasin vështirësitë e para serioze të këtij viti. Ato do të jenë aq të ndërlikuara sa ose do t'ju duhet të mbështeteni në ndihmën e njerëzve të afërt. Në të njëjtën kohë, java do t'ju sjellë mundësi të reja për të gjetur një punë që do t'ju sigurojë të ardhura të rëndësishme etj. Meshkujt do mund të arrijnë rezultate të mira në punë apo detyra që lidhen me familjen apo karrierën, por do të jetë mirë të shmangni stresin më të madh fizik apo mendor. Ju e dini shumë mirë se cilat janë opsionet tuaja, ndaj merrni parasysh ato dhe mos i shkaktoni vetes probleme shëndetësore apo fizike. Ata prej jush që po luftojnë me ndonjë sëmundje paraekzistuese do të kenë një javë të favorshme për trajtim dhe terapi. Momentet e tensionit do të lidhen me ndjenjat tuaja të brendshme të pasigurisë dhe frikës nga e panjohura. Gratë do të hyjnë këtë javë me pritshmëri për zbatimin e suksesshëm të planeve personale apo profesionale. Do të mbështeteni në premtimet e bëra tashmë për ju ose mbështetje nga njerëzit me të cilët punoni. Ata prej jush që kanë një fëmijë tuajin do të duhet të përmbushin premtimin tuaj ose të ndihmojnë në zhvillimin e një talenti ose interesi të fëmijës suaj. Detyrat tuaja nuk do t'ju pakësohen gjatë këtyre shtatë ditëve, përkundrazi. Më shumë njerëz do të mbështeten tek ju ose do të kërkojnë ndihmë, këshilla ose mbështetje.

Akrepi

Gjatë javës 12 deri në 18 shkurt veprimet apo temat e bisedës që do të keni me persona të rrethit tuaj të miqve do të mund t’ju ​​surprizojnë. Kjo javë parashikon ngjarje të rëndësishme dhe interesante me njerëz me të cilët njiheni ose jeni miq për shumë vite. Do të jetë nevoja të vizitoni një institucion qeveritar, bankar, tatimor ose gjyqësor. Ka të ngjarë që këto të jenë veprime të planifikuara paraprakisht në lidhje me një bisedë të rëndësishme, rregullimin e dokumenteve ose pjesëmarrjen në një takim zyrtar. Gjatë javës mund të prisni lajme të mira në shtëpinë tuaj në lidhje me interesat tuaja financiare ose me suksesin financiar të një personi në rrethin tuaj të të afërmve. Do të keni mundësi të rregulloni një dokument apo kontratë të rëndësishme për shtëpinë dhe familjen. Ju do të gjeni një zgjidhje të favorshme për një situatë të ndërlikuar me dikë me të cilin mund të keni kontakte familjare ose profesionale. Disa prej jush do ta kujtojnë këtë javë me një zgjidhje të papritur për një situatë në dukje të pashpresë.

Djemtë dhe vajzat do të duhet të shkëmbejnë informacion ose përvojë me njerëz me të cilët kanë një aktivitet të përbashkët, shokë klase, kolegë etj. Do t'ju duhet të flisni më shpesh në telefon me njerëz që do të jenë të rëndësishëm për zbatimin e mirë të planeve tuaja të përditshme. Burrat duhet të përgatiten të reagojnë dhe të veprojnë në një situatë të pazakontë ose të papritur. Dita pas dite nuk do të jetë e njëjtë, as nuk do të mund të planifikoni të nesërmen. Mund t'ju duhet të udhëtoni papritur ose të merrni lajme të rëndësishme nga vend tjetër. Do të ketë shumë lëvizje në jetën tuaj këtë javë, por do t'ju duhet edhe shumë durim. Do të ketë shumë për të qenë të lumtur, diçka për të cilën të ndiheni krenarë dhe të kënaqur, por mbi të gjitha ju pret shumë punë. Gratë do të duhet të marrin në duart e tyre burimet financiare në familje. Përpara janë disa vështirësi apo shpenzime më të mëdha, të cilat do të kërkojnë vëmendje, llogaritje dhe saktësi. Mund të keni detyra që lidhen me dokumente të ndryshme apo kontrata të natyrës financiare, por me çfarëdo që të përfshiheni gjatë këtyre shtatë ditëve, do ia dilni mbanë. Një lajm i pakëndshëm do t'ju ndikojë emocionalisht sepse do të ketë lidhje me një person që njihni ose respektoni (një personazh publik).