HOROSKOP

Horoskopi javor nga 26 shtatori deri në 2 tetor

Horoskopi javor nga 26 shtatori deri në 2 tetor

Dashi

Kthejeni vëmendjen në zgjidhjen e problemeve të brendshme në shtëpi dhe filloni përgatitjen për sezonin vjeshtë-dimër. Ju mund të angazhoheni në riparime ose disa përmirësime. Është e mundur që ato të rezultojnë më të ndërlikuara nga sa prisnit. Mund të shfaqen komplikime të tjera që ndikojnë në humorin tuaj. Përdoreni këtë javë për të zgjidhur çështjet tuaja familjare, edhe nëse ato kanë të bëjnë me konflikte brezash, konflikte trashëgimie etj. Këtë javë, mendoni më shumë përpara se të filloni ose të thelloni një debat me dikë. Mos nxirrni ‘skelete nga dollapi’ sepse keni diçka për të treguar. Këtë javë mund të merrni guximin për të marrë disa vendime të guximshme, por shumë shpejt më pas do të ndiheni të pasigurt ose konfuz. Vendimet tuaja janë të drejta, por të vështira dhe ato do t'ju kthejnë në rrugën origjinale të jetës. Java do jetë e favorshme për çështje gjyqësore dhe ligjore, për sa kohë nuk jeni përfshirë në asnjë aktivitet të jashtëligjshëm. Lajmet që lidhen me një mashkull që njihni do t'ju shqetësojnë, trishtojnë ose zhgënjejnë. Java do të jetë e favorshme për udhëtime, pavarësisht qëllimit të saj. Djemtë dhe vajzat do të befasohen nga disa ngjarje, por përpiquni të shihni më qartë se çfarë vjen pas tyre. Jini të kujdesshëm dhe të ndershëm në marrëdhëniet tuaja. Kjo është një javë ndryshimi. Burrat do ta kenë të vështirë të mbajnë një humor të mirë dhe një gjendje fizike të mirë gjatë këtyre shtatë ditëve. Do të jeni jashtëzakonisht emocional dhe të ndjeshëm. Marrëdhëniet tuaja romantike do të preken më shumë nga kjo. Gratë do ta kenë të vështirë t'ju kuptojnë këtë javë, pavarësisht se në çfarë bazohet marrëdhënia juaj me to. Gratë do të jenë në gjendje të çlirojnë veten nga frikërat apo shqetësimet e tyre. Përpara jush është një javë që ju sjell disa përvoja pozitive dhe lajme të këndshme. Përpara jush është një kohë shumë dinamike, me zhvillim të shpejtë, por me mundësi për të arritur ndryshime, suksese, vendime të rëndësishme. Kjo do të jetë një kohë e favorshme për trajtim dhe shërim nga çdo sëmundje.

Demi

Shmangni marrjen e vendimeve të nxituara, duke ndjekur vetëm emocionet tuaja apo duke u ndikuar nga fjalët e dikujt përreth jush. Kini kujdes kur bëni ose merrni premtime. Mos krijoni probleme, komplikime apo armiq. Gjatë kësaj jave do të kërkojnë vëmendje marrëdhëniet tuaja personale apo familjare, në të cilat do të lindin keqkuptime, kryesisht të natyrës financiare. Probleme ose situata të tjera të papritura do të lindin me miqtë që do t'ju habisin me reagimin ose vendimin e tyre. Gjatë javës, shumë do të zgjidhin një problem, ose do të kenë një angazhim në lidhje me një pronë. Këtë javë do t'ju duhet të merrni parasysh me kujdes vendimet tuaja në lidhje me një pjesëtar të familjes. Shmangni ndihmën nëse nuk ju kërkohet dhe mendoni me kujdes për pasojat e mundshme. Shqetësimet ose angazhimet urgjente me prindërit tuaj do të lindin këtë javë. Djemtë dhe vajzat do të duhet të sistemojnë mirë informacionin e marrë këtë javë. Do të mësoni shumë gjëra të dobishme, por gjithashtu mund të manipuloheni nga lajme të rreme ose emaile. Gjatë javës do të jeni të prirur për panik, si dhe do të bini lehtësisht nën ndikimin e njerëzve negativë, pesimistë. Burrat do të kalojnë një javë ku do t'u duhet të komunikojnë më shumë me një sërë njerëzish përmes telefonatave, emaileve ose mesazheve. Kjo javë mund t'ju kërkojë të punoni me dokumente, ose të nënshkruani, hartoni ndonjë dokument ose kontratë. Këto shtatë ditë do të jenë një kohë e favorshme për zgjidhjen e marrëdhënieve financiare, pagesat, qiratë, kreditë dhe çështje të tjera të ngjashme. Gratë do ta kenë të vështirë të kontrollojnë shqetësimin dhe frikën e tyre këtë javë. Çdo lajm të pakëndshëm që do të merrni këtë javë, edhe nëse nuk ju prek drejtpërdrejt, do ta merrni në një farë mënyre si kërcënim për ju. Një zhvillim të ri ose të papritur mund të ketë marrëdhënia juaj me personat e lindur nën shenjën e Luanit, Dashit apo Shigjetarit. Kjo javë do të jetë e favorshme për një udhëtim që e keni planifikuar apo organizuar më pare.

Binjakët

Do të përjetoni shumë ngjarje të rëndësishme në jetën e njerëzve të afërt, kryesisht të atyre që jetojnë në një distancë prej jush. Është e mundur që këtë javë të merrni pjesë në një mbledhje për një rast të këndshëm: ditëlindjen, ditën e emrit, përvjetorin, fejesën, martesën, etj. Shfrytëzojeni sa më shumë këtë javë për të përfunduar me sukses angazhimet e rëndësishme që lidhen me shtëpinë dhe familjen përpara se vjeshta të trokasë në derën tuaj. Java do jetë shumë e favorshme në realizimin e detyrave tuaja. Pothuajse gjithçka do të varet nga organizimi dhe përgatitja juaj. Sido që të jetë zhvillimi i punëve tuaja, mos u përpiqni të ndryshoni rrjedhën e ngjarjeve këtë javë! Java do të jetë e favorshme për blerjen e një shtëpie të re, për transferimin në një shtëpi të re, për shitjen e pronave, nëse keni plane të tilla. Surpriza të pakëndshme do të lindin aty ku ka tentativa manipulimi apo veprime të tjera në prapaskenë. Në punë apo në biznes do të kaloni një periudhë tensioni lidhur me më shumë detyra, përgjegjësi, klientë, afate të shpejta për përmbushjen e porosive etj. Djemtë dhe vajzat do të kenë më shumë angazhime apo aktivitete të përbashkëta me moshatarët e tyre. Ju presin përvoja dhe mundësi interesante për të mësuar gjëra të reja, për të fituar njohuri dhe aftësi të reja. Disa prej jush do të jeni veçanërisht sentimentalë, të ndjeshëm këtë javë, do t'i lëndoni lehtësisht të tjerët me fjalë të vrazhda ose fyese. Meshkujt do kenë një eksperiencë emocionale, e cila në shumicën e rasteve do të jetë nga familja. Ju keni më shumë detyra shtëpie dhe detyra përpara, të cilat do të kërkojnë një organizim të mirë nga ana juaj për të kryer gjithçka në kohë dhe në mënyrën më korrekte. Gjatë kësaj jave do të keni më shumë detyra në vendin tuaj të punës, ku do të lindin një sërë situatash interesante që lidhen me njerëz të rinj, aktivitete të reja etj. Gratë do ta kenë të vështirë të kapërcejnë gjendjen e tyre të paqartë, e cila më tepër do të shkaktojë trishtim, pasiguri, shqetësim, pavarësisht nëse ka një arsye specifike për këtë. Gjatë javës do të takoni njerëz të rëndësishëm. Mund të merrni pjesë në ndonjë mbledhje. Gjatë këtyre shtatë ditëve nuk përjashtohen takimet e papritura apo lajmet që lidhen me personat që njihni.

Gaforrja

Ndoshta për ngjarjet e kësaj jave, më vonë do t'u tregoni të afërmve ose miqve tuaj se ishte diçka e rëndësishme që keni kaluar dhe do ta bëni këtë me shumë emocion. Do t'ju kërkohet të hiqni një paralele midis asaj që është e nevojshme dhe asaj që nuk është e nevojshme për ju në jetën personale, në dashuri ose në punën tuaj. Kjo do të jetë një kohë e mirë për biseda të sinqerta me njerëzit me të cilët punoni. Kjo javë do t'ju japë një shans të ri zhvillimi, me mundësi më të mëdha për të treguar aftësitë dhe njohuritë tuaja. Do t'ju duhet të merrni të paktën një vendim të rëndësishëm për të ardhmen tuaj. Gjithçka do të varet nga ambicia dhe iniciativa juaj, edhe pse ngjarje të veçanta do t'ju shtyjnë drejt veprimeve të tilla. Gjatë javës, bëni kujdes nëse udhëtoni, pavarësisht sa larg. Takimet që do të keni këtë javë duhet të jenë me njerëz që dinë të vlerësojnë kohën dhe të mos e humbin atë me thashetheme dhe ankesa. Djemtë dhe vajzat do të duan të argëtohen ashtu si kur ishin fëmijë. Gjatë kësaj jave, do të prireni t'u ktheheni kujtimeve të fëmijërisë ose të komunikoni me ish-shokët e klasës. Gjatë kësaj jave do t'ju presë një telefonatë ose një bisedë, pas së cilës do të merrni një vendim për jetën tuaj personale. Në dashuri, shmangni besimin në këshillat e të tjerëve. Burrat vështirë se do të pranojnë ndërhyrjen e një gruaje në punët e tyre, qoftë ajo nënë, grua, motër, shoqe etj. Ngjarjet kryesore të javës do të lidhen në një farë mënyre me gra nga rrethi juaj i të afërmve, miqve, kolegë apo të njohur. Në vetvete, java sjell shumë ngjarje, shumë përvoja dhe shumë ndryshime që edhe nëse nuk ju prekin drejtpërdrejt, do të kenë njëfarë ndikimi në jetën tuaj. Gratë do të bëjnë mirë të përqendrohen në detyrat e papërfunduara të javës së kaluar përpara se të angazhohen në çështje të reja. Përndryshe, shumë gjëra do të grumbullohen mbi ju si një ortek. Tensioni dhe stresi në jetën tuaj do të shtohen dhe do të jetë e vështirë të arrini ndonjë rezultat pozitiv, real. Gjatë kësaj jave do të jetë mirë t'i kushtoni vëmendje më serioze disa problemeve dhe detyrimeve shtëpiake apo pronësore.

Luani

Do të jetë e rëndësishme të jetoni dhe të punoni me qetësi, pa tensione apo ankth të panevojshëm për zhvillimin e planeve tuaja apo ngjarje të tjera të pritshme gjatë këtyre shtatë ditëve. Sigurisht, kjo nuk do të thotë se duhet të tregoheni të shkujdesur në punët tuaja të përditshme dhe profesionale. Gjatë javës, një i afërm apo mik do ju befasojë me një bisedë serioze. Mund ta gjeni veten të papërgatitur për atë që do të ndajnë me ju. Kjo do të jetë një javë ku do të duhet të keni kujdes se çfarë bini dakord apo çfarë premtoni. Shumica prej jush do të udhëtojnë në fund të javës dhe arsyet për këtë do të jenë nga më të ndryshmet: pushime, turizëm, vizitë tek të afërmit etj. Djemtë dhe vajzat mund të provokojnë durimin e një shoku me komentet e tyre dhe një mosmarrëveshje e pakëndshme mund të lined. Gjatë kësaj jave do të keni perspektiva të mira për zhvillim në arsim, punë apo biznes. Do të mbështeteni shumë në kontaktet dhe marrëdhëniet e vendosura tashmë me njerëz të moshave të ndryshme. Burrat do të përballen me vështirësitë e para të mëdha të këtij muaji dhe padyshim që nuk do t'ju pëlqejnë. Me shumë mundësi, zgjidhja e tyre nuk do të varet nga ju dhe do t'ju duhet të pranoni ekzistencën e tyre dhe të prisni zhvillimin natyror. Gjatë këtyre shtatë ditëve do të jetë e rëndësishme të ruani informacionet me vlerë, dokumentet dhe paratë nga humbja ose vjedhja. Pranoni që këtë javë gjërat do të ecin më ngadalë, do të kërkojnë më shumë vëmendje dhe jini të kujdesshëm dhe të durueshëm. Gratë do të duhet të marrin përsipër disa përgjegjësi ose angazhime për fëmijët, nipërit ose të afërmit e tyre. Gjatë javës do të ketë një rast për t`i dërguar urime një burri nga rrethi juaj i të afërmve, miqve ose fqinjëve. Çështjet tuaja financiare do kenë një zhvillim relativisht të mirë, por do të përcaktohen në një masë të madhe nga vendimet që keni marrë tashmë.

Virgjëresha

Do t'ju duhet të krijoni harmoni dhe mirëkuptim në marrëdhëniet problematike. Këta mund të jenë fëmijët tuaj, prindërit, motrat dhe të afërmit ose miqtë. Gjatë kësaj jave, shumë do të gëzojnë të ardhura të mira nga puna, shitje më të mira ose më shumë klientë. Një klient, menaxher ose partner biznesi do t'ju ndihmojë të arrini sukses ose do të përfitoni financiarisht nga veprimet tuaja si ekip. Kjo javë mund të mbahet mend duke marrë para nga një pagë, nga një angazhim i përfunduar biznesi, ose nga një institucion bankar. Takimi, biseda ose kontakti juaj me një person nga komuniteti ku jetoni do të duhet të shqyrtohet me kujdes përpara se të jepni pëlqimin ose premtimin. Kini kujdes, pasi tentativat për manipulim ose veprime për t'ju diskredituar, për të dëmtuar reputacionin tuaj, janë të mundshme. Gjatë javës do të ketë momente ankthi lidhur me udhëtimet. Udhëtoni vetëm nëse është absolutisht e nevojshme. Djemtë dhe vajzat do të kenë një javë dinamike me më shumë takime dhe biseda me njerëz të afërt dhe të largët. Këtë javë do të jetë e rëndësishme të përqafoni gëzimet e vogla në jetën tuaj. Janë të mundshme përvoja interesante romantike. Meshkujt do të duhet të jenë të kujdesshëm me njohjet e reja. Do të keni mundësi të zgjidhni problemet që lidhen me dokumentet, një kontratë apo formalitete të tjera, ndaj kushtojini vëmendje serioze. Kjo javë sjell një probabilitet të lartë për ndarje apo ribashkim me të afërmit që jetojnë larg. Kjo do të jetë një javë e favorshme për udhëtime, pavarësisht qëllimit. Gratë mund të angazhohen në një takim ose bisedë në lidhje me një çështje pronësie ose pasurie. Mund të hasni pengesa ose vështirësi në lidhje me paratë që duhet të merrni nëpërmjet një dokumenti ose kontrate. Gjatë javës do të angazhoheni në çështje të rëndësishme që lidhen me paratë.

Peshorja

Do të përjetoni një situatë të papritur lidhur me një vajzë apo një grua nga rrethi juaj i të afërmve apo të njohurve. Kjo mund të ketë të bëjë me një konflikt ose telashe shumë të pakëndshme në jetën e saj personale. Përpiquni të kontrolloni shpenzimet tuaja dhe shmangni shpenzimet impulsive të parave. Gjatë këtyre shtatë ditëve do të emocionoheni nga një lajm apo një dokument që do të merrni nga një person që jeton pranë jush. Shmangni vendimet e rëndësishme që lidhen me një shtëpi apo pronë që zotëroni. Kjo do të jetë një javë e ndërlikuar, mjaft e paparashikueshme për çështjet juridike apo gjyqësore të natyrës pronësore. Ju mund të keni një pritshmëri të veçantë në lidhje me udhëtimet ose njerëzit nga një vendbanim tjetër. Gjatë kësaj kohe, bëni kujdes në komentet që lidhen me miqtë tuaj, pasi ekziston rreziku për të prishur një marrëdhënie. Gjatë javës, kini kujdes kur punoni me dokumente, dhe mbajini paratë me kujdes. Burrave nuk do t'ju mungojnë surprizat këtë javë. Para së gjithash, ato do të kenë natyrë materiale, do të krijojnë rehati më të mirë në shtëpinë tuaj ose do t'ju krijojnë emocione të tjera të këndshme. Do të merrni gjeste të papritura vëmendjeje nga personat e lindur nën shenjat e ajrit. Gjatë javës do të përjetoni të paktën një takim emocional. Nëse gjatë këtyre shtatë ditëve do të vizitoni institucione të ndryshme, atëherë patjetër do të keni sukses ose do të arrini rezultatet që dëshironi. Bëni kujdes nga vjedhjet apo kurioziteti i të tjerëve në çështjet tuaja personale.

Akrepi

Java mund të jetë e mbushur me ngjarje të papritura në punë ose në çështjet tuaja të biznesit. Ngjarjet që do t'ju befasojnë do të lidhen kryesisht me njerëz nga një qytet apo vend tjetër. Jini të arsyeshëm dhe më pak emocional në marrëdhëniet tuaja me njerëzit e familjes. Gjatë javës do të keni marrëdhënie të ndryshme financiare me persona jashtë shtëpisë tuaj. Mund të lindin disa problematika me paratë. Një ngjarje e lidhur me një të ri do t'ju befasojë këtë javë. Djemtë dhe vajzat do të kenë ambicie për të arritur rezultate më të mira, ose për të siguruar më shumë të ardhura. Gjatë këtyre shtatë ditëve do të takoni njerëz të të gjitha temperamenteve, të prirur ndaj manipulimeve prapaskenave etj. Detyrat më të rëndësishme apo urgjente të burrave Akrep do të lidhen me burrat e tjerë në familjen tuaj, me kolegët, miqtë, etj. Kjo javë do të jetë e favorshme për udhëtime për arsye familjare, për punë apo për qëllime turistike. Gjatë javës do të merrni informacione apo lajme të rëndësishme që mund të vijnë nga një qytet apo vend tjetër. Gratë mund ta kujtojnë këtë javë me një propozim të ri, ose interesant për udhëtime, për punë në një vendbanim tjetër dhe përvoja të tjera të tilla. Java do të favorizojë fundin e një angazhimi, një periudhe të jetës suaj dhe fillimin e diçkaje të re që premton të jetë e suksesshme dhe e rëndësishme për zhvillimin tuaj të ardhshëm.

Shigjetari

Do të takoni persona të rëndësishëm për të ardhmen tuaj, me të cilët do të diskutoni ide dhe plane të ndryshme. Ofertat e mira ose mundësitë e reja do të vijnë papritur për ju, por mos i humbsni ato. Do të keni të ardhura të mira në familjen tuaj ose dikush nga rrethi juaj i të afërmve do të kontribuojë me një shumë të mirë parash në buxhetin tuaj familjar. Gjatë kësaj jave, do të prireni të sistemoni shtëpinë dhe jetën tuaj personale nga sendet e panevojshme, marrëdhëniet dhe angazhimet që nuk premtojnë. Shumë do të kërkojnë burime të reja të ardhurash nëse ato që merrni aktualisht nuk ju mjaftojnë. Do të jeni me fat në këtë drejtim, pasi do të gjeni lehtësisht punë me kohë të pjesshme nëse jeni vërtet në kërkim për një të tillë. Lajmet ose një ftesë për një takim do t'ju kënaqin. Ka të ngjarë të përfshiheni në telashe dhe probleme të padëshiruara, të nxitura nga dëshira për të arritur diçka me çdo kusht. Do të zhgënjeheni ose do të zemëroheni me veten, por kështu fitoni përvojë jetësore. Këtë javë do të keni më shumë përgjegjësi në shkollë apo në punë. Mos ikni nga shumica e detyrave, pasi tani do të keni mundësinë të provoni veten, të zbatoni një ide apo projekt të rëndësishëm. Burrat e Shigjetarit kanë një javë të ngarkuar dhe të tensionuar përpara. Keqkuptimet apo dyshimet për veprimet e partnerit mund të jenë shkaku i kundërshtimeve të padëshiruara dhe madje edhe ftohjes së marrëdhënies suaj. Marrëdhëniet me të afërmit do të jenë gjithashtu nën presion, për shkak të emocionalitetit apo ndjeshmërisë suaj më të madhe. Gjërat e mira këtë javë për gratë do të lidhen me aftësinë për të siguruar trajtimin, terapinë ose shërimin e duhur. Shmangni shfaqjet e xhelozisë, konfrontimit, imponimit të mendimit dhe vullnetit tuaj. Nëse fitoni kontroll mbi emocione të tilla, keni një javë interesante dhe të suksesshme përpara jush. Gjatë këtyre shtatë ditëve, do t'ju duhet të përballeni emocionalisht me disa lajme të pakëndshme që lidhen me dramën në jetën e njerëzve që njihni.

Bricjapi

Angazhohuni seriozisht për përmbushjen e premtimeve apo detyrave të nisura tashmë. Java paralajmëron lindjen e një fëmije ose lajme që lidhen me mëmësinë e ardhshme. Gjatë kësaj jave, do të merrni shumë informacione në shtëpinë tuaj, për njerëzit që njihni ose që janë pjesë e familjes. Dinamika që sjellin me vete ngjarje të tilla do t'ju bëjë emocional dhe të ndjeshëm. Shumë do të angazhohen për një dokument që do të jetë i rëndësishëm për çështjet tuaja familjare. Nuk përjashtohet shfaqja e një personi të ri në familje. Surprizat e kësaj jave do të lidhen në një farë mënyre me udhëtimet. Ju mund të vendosni papritur të bëni një udhëtim të shkurtër ose dikush mund t'ju vizitojë papritur. Disa nga miqësitë tuaja do të pësojnë ndryshime për shkak të ngjarjeve të ndryshme në jetën e miqve. Një bisedë me një grua apo një ftesë që do të merrni prej saj do të jetë një shans që nuk duhet ta nënvlerësoni. Lërini djemtë dhe vajzat të mos përpiqen të hamendësojnë të ardhmen e tyre, të udhëhequr vetëm nga nxitjet, ëndrrat, dëshirat apo tekat e brendshme. Gjatë kësaj jave, meshkujt do të përjetojnë disa ngjarje të lumtura. Përpara jush është një periudhë kohe shumë dinamike dhe interesante, e cila ju premton punë dhe vetëm punë. Biseda dhe ngjarje të rëndësishme do të jenë të rëndësishme për zhvillimin e planeve tuaja. Për shkak të ngarkesës suaj të shtuar gjatë këtyre shtatë ditëve, do të jetë mirë të merrni kohë të mjaftueshme për një pushim të plotë. Gjatë kësaj jave, arkëtimet tuaja në para do të zbehen, ndaj organizoni mirë buxhetin tuaj personal ose familjar. Kontaktet e reja me njerëz nga afër dhe larg do t'ju ndihmojnë të rregulloni në mënyrë të favorshme çështjet financiare ose materiale. Njerëzit që punojnë në një institucion qeveritar, bankë ose janë menaxherët tuaj mund t'ju kënaqin me një lajm të mirë. Një takim i pakëndshëm mund t'ju bëjë të mendoni për besimin që keni te miqtë tuaj të rinj ose të vjetër. Ka të ngjarë që një grua që është shoqja ose e afërmja juaj do t'ju shkaktojë probleme me paaftësinë e saj për të mbajtur një sekret dhe për të mos ndarë gjërat që dikush tjetër tashmë ka ndarë me të. Kujdes në jetën personale, çfarë thoni, si reagoni, çfarë komentesh bëni dhe drejt kujt. Java premton një udhëtim të shkurtër. Në përgjithësi, do të ketë diçka për t'ju befasuar këtë javë.

Ujori

Çështjet tuaja të parave do të kërkojnë më shumë vëmendje: shpenzimet, pagesat, blerjet, detyrimet etj. Jini shumë të kujdesshëm me shpenzimet tuaja. Shmangni investimin e rrezikshëm të parave. Gjatë javës, pritshmëritë tuaja për udhëtime mund të ndryshojnë, gjë që do të sjellë stres dhe tension në jetën tuaj të përditshme. Ju mund të mërziteni nga lajmet e pakëndshme që lidhen me një person që jeton ose punon në një qytet tjetër. Shumë do të kenë rastin të festojnë një sukses të një miku apo të afërmi. Në shtëpinë tuaj gjërat do të zhvillohen mirë, nëse nuk tregoni nxitim dhe ndjeshmëri të tepruar ndaj fjalëve dhe veprimeve të njerëzve që ju rrethojnë. Djemtë dhe vajzat do të jenë në gjendje të bëjnë përparim të rëndësishëm në punët e tyre. Mos kini frikë të kërkoni ndihmë ose këshilla nga dikush i lindur në shenjën e Peshores, Ujorit ose Binjakëve. Ndonjëherë do të ndiheni të pakënaqur me jetën tuaj të dashurisë. Do të dëshironi gjëra që nuk mund t'i arrini tani. Represioni nuk është një këshilltar i mirë. Krijoni komoditetin tuaj personal. Burrat do të planifikojnë dhe zbatojnë disa takime interesante nga të cilat do të presin të marrin informacione të dobishme, ndihmë ose mbështetje për një sipërmarrje ose projekt të ri. Një rast për t'u mbledhur gjatë javës mund të jetë për shkak të një vajze ose një gruaje të re. Gjatë këtyre shtatë ditëve, shumë do të takojnë një person nga e kaluara e tyre me të cilin kanë kujtime dhe përvoja të këndshme. Gratë do të përfshihen emocionalisht në disa plane dhe çështje financiare. Gjatë javës do të jeni me fat në përmbushjen e angazhimeve nga të cilat prisni më shumë para.

Peshqit

Java do t'ju ofrojë eksperienca interesante që do të arrijnë t'ju krijojnë momente surprizë. Ndoshta do të kenë të bëjnë me jetën tuaj personale, aspiratat dhe dëshirat tuaja personale. Shumë do të gëzohen këtë javë për një ngjarje apo lajm të veçantë në shtëpinë e tyre. Gjatë këtyre shtatë ditëve do të keni mundësi të realizoni pritshmëritë tuaja për familjen, në shumicën e rasteve falë planifikimit të mirë dhe ndihmës që do të merrni nga të afërmit, miqtë dhe njerëzit e tjerë. Do të keni një bisedë me një të afërm, i cili do të përcaktojë vendimin tuaj. Java do të jetë e favorshme për të bërë një bilanc të arritjeve tuaja profesionale deri tani. Ata që ndihen të pakënaqur do të jenë në gjendje të kërkojnë një punë të re ose të tregojnë interes për një pozicion të ri. Çdo ndryshim në lidhje me punën tuaj do të duhet të mendohet mirë, sepse vendimet dhe veprimet tuaja këtë javë do të kenë një ndikim afatgjatë në të ardhmen tuaj. Gjatë kësaj jave, mund t'ju duhet të shtyni një takim për shkak të një angazhimi të ri. Gjatë javës padyshim që do të jeni në humor për eksperienca dashurie, veçanërisht nëse nuk keni një partner në krah për momentin. Do të kërkoni mundësi për të bërë njohje të reja, për të komunikuar me njerëz të rinj, për t'u argëtuar. Burrat do të duhet të bëjnë disa hapa prapa dhe t'u kthehen detyrave të vjetra, detyrave të paplotësuara ose marrëdhënieve të papërfunduara. Gratë gjatë këtyre shtatë ditëve do të duhet të fokusohen kryesisht në detyrimet e tyre të punës. Në vendin tuaj të punës po vijnë disa ndryshime, ose një mundësi për t'u transferuar në një pozicion të ri, për të filluar një aktivitet të ri ose për të kaluar në një vend të ri pune. Gjatë javës do të keni një bisedë të rëndësishme me një grua që do të ketë një ndikim në interesat dhe qëllimet tuaja profesionale, sociale apo politike.