HOROSKOP

Horoskopi javor Luani - Virgjëresha

Horoskopi javor Luani - Virgjëresha

Luani

Gjatë javës 10 - 16 qershor, kalimi i Marsit në katrorin e Plutonit do të japë shumë energji, por mund të jetë shkaktar telashesh për ju që vuani nga tensioni. Çdo sëmundje gjinekologjike tek gratë do të kërkojë vëmendje. Në përgjithësi, java nuk përjashton shfaqjen e papritur të një problemi shëndetësor.

Sigurisht që gjatë kësaj jave do të keni edhe raste të gëzoheni apo të ndjeni kënaqësi nga një sukses i arritur apo një angazhim i përfunduar.

Tendencat e favorshme të javës do të ndikojnë shumë në marrëdhëniet tuaja personale.

Gjatë kësaj jave mos i ngarkoni me shumë detyra të dashurit tuaj dhe mos kërkoni shumë prej tyre, pasi kjo mund të shkaktojë një reagim të padëshiruar nga ana e tyre. Është e mundur që energjia e tyre të jetë në një nivel të ulët dhe të kenë nevojë për pushim dhe rikuperim.

Në planin financiar tregohuni të matur në shpenzimet për sendet shtëpiake.

Java sjell një takim me një person nga e kaluara juaj, si një ish-shok klase, koleg, fqinj apo person tjetër dhe kjo mund të ndodhë edhe përmes rrjeteve sociale.

Gjatë kësaj jave do të habiteni nga lajmet që lidhen me një problem shëndetësor të një personi që njihni.

Djemtë dhe vajzat do të kenë një bisedë apo takim me një grua me të cilën do të diskutohen disa momente të edukimit, karrierës apo aktiviteteve të tjera të rëndësishme. Disa ngjarje do të arrijnë t'ju befasojnë gjatë këtyre shtatë ditëve, por më tepër do t'ju sjellin zhgënjim ose trishtim sesa anasjelltas. Sigurisht, do të keni rast për gëzim dhe argëtim, por ato do të jenë si një bekim i vogël i fatit tuaj. Është e mundur të arrini suksese serioze apo të rëndësishme këtë javë, të cilat lidhen me përparimin në arsimin apo karrierën tuaj.

Burrat do të duhet të pranojnë hapur dhe me krenari problemet që do të lindin gjatë këtyre shtatë ditëve. Në asnjë rast mos lejoni hile, manipulime ose përpjekje për t'ia transferuar fajin dikujt tjetër. Java sjell shqetësime lidhur me shëndetin e një burri. Kjo do të jetë një kohë e favorshme për veprime që lidhen me një fëmijë, diçka që do të jetë e rëndësishme për ju personalisht. Mund të ketë tension në marrëdhëniet tuaja familjare lidhur me xhelozinë, mungesën e besimit ose ofendimin nga sjellja e partnerit.

Gratë do të kenë kontakte interesante ose aktivitete të përbashkëta me njerëz nga distanca të ndryshme. Gjatë kësaj jave, fjalët, vendimet ose veprimet e një personi të afërt mund t'ju habisin ose t'ju bëjnë të mendoni më seriozisht. Kjo javë nuk ka gjasa të shënohet nga ndonjë përparim i madh në jetën tuaj, pasi veprimet tuaja kryesore do të lidhen me angazhimet dhe planet tashmë të nisura. Gjëja interesante për këto shtatë ditë është se do të keni një jetë shoqërore shumë më aktive.

Virgjëresha

Në fillim të javës 10 - 16 qershor, cilësi të ndryshme të karakterit tuaj do të kalojnë teste komplekse. Kalimi i pafavorshëm i Diellit dhe Saturnit mund të jetë shkaku i humorit tuaj të keq ose gjendjeve depresive, pesimiste. Pengesat apo kufizimet e ndryshme do të ndalojnë përmbushjen e detyrave dhe përgjegjësive tuaja.

Gjatë javës, vëmendja juaj do të përqendrohet në zhvillimin e ngjarjeve në jetën e njerëzve nga rrethi juaj i të afërmve ose miqve.

Gjatë javës, shumë do të jenë të lumtur me paratë që do të marrin nga burime të ndryshme, përfshirë edhe anëtarët e tjerë të familjes.

Marrëdhëniet e biznesit apo puna në lidhje me gratë do të ketë zhvillim të mirë.

Gjatë kësaj jave, disa nga detyrat tuaja të rëndësishme dhe zhvillimi i tyre do të varen nga veprimet e një personi që jeton ose punon në një vend tjetër të populluar.

Në jetën tuaj të dashurisë, mos lejoni komplikime në marrëdhënien tuaj. Tani mund ta qetësoni shumë lehtë marrëdhënien tuaj. Disa prej jush mund të shkaktojnë edhe një ndarje.

Gjatë kësaj jave do t'ju duhet të rimendoni planet tuaja profesionale ose të biznesit. Qëllimi i një riorganizimi të mundshëm mund të jetë arritja e zbatimit dhe efikasitetit më të mirë.

Gjatë javës, shumë do të përjetojnë një ngjarje të pakëndshme ose incident të një natyre të ndryshme.

Do të keni një bisedë urgjente me një person që do të dëshirojë të arrijë sukses me ndihmën tuaj.

Gjatë kësaj jave do të keni një kohë të favorshme për blerjet që lidhen me një ndryshim në shtëpinë tuaj.

Vajzat dhe djemtë do të kalojnë një javë në të cilën do të duhet të kujdesen për shëndetin e tyre ose të një personi të dashur. Mund të lindin shqetësime rreth ngjarjeve që kanë një ndikim negativ në humorin, planet ose stilin e jetës tuaj. Gjatë kësaj jave nuk përjashtohet ndarja apo refuzimi i planeve dhe synimeve tuaja. Këto veprime do të rezultojnë të jenë disa nga gjërat e pakta që keni bërë për të mirën tuaj.

Burrat do të planifikojnë dhe zbatojnë takime të ndryshme, si dhe ndoshta do të marrin pjesë në ndonjë mbledhje apo ngjarje shoqërore. Një ndikim shumë i rëndësishëm në jetën tuaj këtë javë do të vijë nga njerëzit me të cilët keni interesa të përbashkëta ose një kauzë. Në punën tuaj do të krijohen situata interesante, të cilat në disa raste mund t'ju rrisin të ardhurat, t'ju kënaqin me një bonus ose përvoja të tjera të papritura, të favorshme për ju.

Gratë do të bëjnë mirë që vetë të bëjnë sa më shumë punë në shtëpitë e tyre. Gatishmëria juaj për t'u mbështetur tek dikush tjetër për t'ju ndihmuar me punët e familjes mund t'ju shkaktojë më shumë probleme. Gjatë kësaj jave, do t'ju pëlqejë të ftoni mysafirë në shtëpinë tuaj ose thjesht të mblidheni me miqtë. Gjatë javës, jini të kujdesshëm dhe kini kujdes nga përpjekjet e njerëzve të tjerë për t'ju manipuluar, gënjyer ose përçmuar në çfarëdo mënyre.