HOROSKOP

Horoskopi javor Luani - Virgjëresha

Horoskopi javor Luani - Virgjëresha

Luani

Gjatë javës do të keni një kohë të favorshme për zhvillimin e jetës suaj të dashurisë në rrethanat në të cilat ndodheni aktualisht.

Kjo do të thotë që ju duhet të jeni realistë, të mos kërkoni nga partneri më shumë se çfarë mund t'ju japë dhe ju vetë të mos ofroni më shumë se sa është e mundur.

Kjo do të jetë një javë e favorshme për të zhvilluar marrëdhëniet personale dhe ato të dashurisë me një partner që jeton në distancë nga ju.

Gjatë javës nuk do ju mungojnë rastet për kontradikta apo përplasje verbale me persona që kanë një mendim ndryshe nga i juaji.

Marrëdhëniet e dashurisë me personat me të cilët keni një diferencë më të madhe moshe mund të kalojnë në manifestime xhelozie, ose mosrespektimi për mendimin dhe dëshirën e partnerit.

Shmangni tërhiqjen nga teori të ndryshme konspirative, sepse ato nuk do t'ju ndihmojnë në këtë moment.

Java do të favorizojë udhëtimet që lidhen me kujdesin e pronës që zotëroni ju ose familja juaj.

Djemtë dhe vajzat do ta kalojnë këtë javë me më shumë optimizëm, vullnet dhe energji për të kuptuar atë që është e rëndësishme për ju në këtë periudhë. Do të prireni të dëgjoni këshillat e të tjerëve, të pranoni ndihmën e tyre dhe veçanërisht do të kënaqeni nga mbështetja e hapur e njerëzve përreth jush. Ju do të përjetoni një ngjarje të rëndësishme në shtëpinë tuaj që lidhet me një festë personale ose diçka tjetër që është e veçantë.

Burrat do kenë eksperienca të ndryshme me një vajzë, me shumë gjasa nga rrethi i ngushtë i të afërmve, që po kalon një periudhë të veçantë në jetën e saj. Në këtë moment, me shumë gjasa do të ketë nevojë për një person pranë saj që e kupton dhe e mbështet. Është e mundur që veprimet e të dashurit tuaj t'ju zhgënjejnë ose mendoni se po shkon në drejtimin e gabuar në zhvillimin e tij, por ekziston mundësia që ju vetë të keni gabuar në gjykimin tuaj. Java sjell shumë emocione dashurie për burrat, sidomos për ata që nuk janë të martuar.

Gratë do të përjetojnë disa takime apo mbledhje interesante, me ose pa rast, me njerëz të njohur ose të panjohur. Është e mundur të takoni dikë me të cilin keni përjetime të pakëndshme në të kaluarën tuaj që as nuk harrohen dhe as nuk falen. Ka mundësi që gjatë këtij takimi të thoni disa fjalë të ashpra dhe ofenduese. Do të jetë shumë e rëndësishme se çfarë niveli do të ruani në komunikimin tuaj gjatë këtyre shtatë ditëve.

Virgjëresha

Gjatë javës do të investoni energji, emocione dhe burime në zhvillimin dhe stabilizimin e komoditetit tuaj të brendshëm, material dhe financiar.

Surprizat e kësaj jave mund të lidhen me blerje apo para të ndryshme.

Gjatë këtyre shtatë ditëve do të keni një kohë të favorshme për të zhvilluar dhe përmbushur angazhimet dhe detyrat tuaja profesionale, për të arritur suksese dhe rezultate të rëndësishme.

Kjo do të jetë një javë e favorshme për marrjen e parave apo fitimeve nga puna, biznesi privat apo aktivitete shtesë.

Mund të merrni para përmes një banke ose institucioni tjetër qeveritar.

Gjatë kësaj jave do të ndiqni ngjarje në jetën e një personi që është i afërm juaj, ose do të ndjeni empati me problemet e tij.

Gjatë kësaj jave do të duhet të refuzoni një ftesë apo ofertë, për të cilën do të keni një arsye të mirë.

Disa nga lajmet gjatë javës do t'ju trishtojnë pasi do të jenë arsyeja për të penguar takimet, bisedat apo aktivitetet tuaja të planifikuara.

Djemtë dhe vajzat do të marrin një ofertë apo ftesë interesante, por më vonë do të rezultojë se ju kanë gënjyer për diçka. Ju mund ta kujtoni këtë javë me një blerje të rëndësishme në shtëpinë tuaj. Shumica prej jush do të mendojnë për ndryshime të mëdha, për mire, në jetën tuaj. Nëse do të arrini në zbatimin e tyre është një çështje tjetër. Java sjell probleme me një person me të cilin keni kontakte në shkollë, universitet, punë ose është përfaqësues i ndonjë institucioni. Këto shtatë ditë do t'i kaloni me shpresa të mëdha për jetën tuaj të dashurisë.

Burrat do të përfshihen disi në kujdesin për shëndetin e dikujt dhe për këtë arsye do ta keni të vështirë t'i kushtoni vëmendje të mjaftueshme familjes. Do të keni biseda të ndryshme ose përvoja të tjera me dikë që jeton në një distancë larg jush.

Gratë do të duhet të jenë të kujdesshme me sipërmarrjet e tyre të reja këtë javë. Do të jetë e rëndësishme të rregulloni punët dhe marrëdhëniet tuaja. Do të jetë mirë të shmangni njerëzit që nuk ju pëlqejnë ose që ju sforcojnë mendërisht në një farë mënyre. Disa situata të reja në vendin tuaj të punës mund t'ju bëjnë të mendoni për ndryshimet e ardhshme që lidhen me vendin tuaj të punës. Kjo ka shumë gjasa të ndodhë këtë vit, por vetëm kur të jeni gati për një ndryshim të tillë.