HOROSKOP

Horoskopi javor Luani - Virgjëresha

Horoskopi javor Luani - Virgjëresha

Luani

Gjatë javës do të përjetoni ngjarje të papritura ose të pakëndshme në punë ose në biznes.

Ato mund të lidhen me një grua nga vendi juaj i punës ose me një klient.

Do ketë më shumë pasiguri dhe paqëndrueshmëri në punën e atyre që po hedhin hapat e parë në një vend të ri pune.

Gjatë kësaj jave do të shikoni me shqetësim zhvillimin e një problemi serioz në jetën e një gruaje.

Mund të lidhet me shëndetin e saj, problemet në punë apo jetën personale.

Tensionet do të jenë më të larta këtë javë, duke pasur një efekt të pakëndshëm në humorin tuaj ose duke krijuar ankth për të ardhmen.

Një lajm apo ngjarje e papritur do t'ju rikthejë optimizmin dhe shpresën se ajo që po përjetoni në këtë moment do të jetë e përkohshme dhe së shpejti do të vijnë kohë më të mira.

Në një konflikt do të kuptoni gjëra të paqarta apo sekrete, ose do të nxirrni ndonjë përfitim tjetër nga kjo situatë.

Gjatë kësaj jave do t'i konsideroni shumë më seriozisht çështjet tuaja familjare.

Djemtë dhe vajzat do të duhet të përgatiten për një javë krizash apo komplikimesh, si në familje ashtu edhe në shkollë/punë, në marrëdhënie miqësore. Ndonjëherë do ta keni të vështirë të besoni një lajm të pakëndshëm dhe do të kërkoni konfirmimin e tij, duke dashur të mbroheni nga informacionet e rreme apo reagimet e nxituara. Jini shumë të kujdesshëm për atë që ndani me njerëzit jashtë familjes suaj. Jo të gjithë do t'i shijojnë sukseset tuaja ose do t'i vlerësojnë siç duhet idetë tuaja. Gjatë javës është e mundur vjedhja jo vetëm e sendeve tuaja personale, por edhe e idesë apo planit tuaj për të ardhmen. E mira është se shumica prej jush do të jenë në gjendje të ndjejnë shumë shpejt falsitetin, por megjithatë duhet të jeni të përgatitur për situata të tilla.

Burrat do kenë raste për gëzime të vogla në jetën e tyre personale dhe familjare, të cilat do të lidhen me marrjen e parave, festat personale, sukseset e një familjari e të tjera. Një arsye për gëzim mund të jetë lindja e një foshnje ose suksesi që lidhet me fëmijën tuaj tashmë të rritur. Një javë shumë dinamike kjo për sa i përket komunikimit, si në lidhje me telefonatat, ashtu edhe përmes shkëmbimit të mesazheve apo emaileve, përfshirë edhe rrjetet sociale.

Gratë do ta kenë të vështirë të pranojnë zhvillimin e ngadaltë të punëve të tyre. Kujdesi për pronën që zotëroni do të kërkojë shumë më tepër energji dhe kohë nga ana juaj. Pritshmëritë tuaja për këtë javë duhet të jenë shumë të zakonshme, pa u sforcuar në pritje të ndonjë ngjarjeje apo emocioni të veçantë, në mënyrë që të mos keni nevojë të përjetoni zhgënjim.

Virgjëresha

Gjatë javës do t'ju duhet të merrni vendime të shpejta, të përshtateni me ndryshimet e papritura, të cilat nga njëra anë do të jenë të mira, por nga ana tjetër do të shoqërohen me pak më shumë stres në jetën tuaj.

Do të mësoni lajme të pakëndshme lidhur me një person me të cilin keni qenë armiq në të kaluarën. Nëse kjo do t'ju sjellë ndonjë kënaqësi apo trishtim, ka shumë të ngjarë të jetë individuale.

Gjatë javës do t'ju duhet të përjetoni disa situata stresuese që vështirë se do t'ju habisin. Qëllimi i tyre është t'ju shtyjnë shumë më fort për të marrë vendime për ndryshimet që do bëni.

Të kuptosh se jeta jote nuk mund të vazhdojë siç ka qenë, do të jetë një përfitim i madh për ju.

Marrëdhëniet tuaja me kolegët ose klientët do të kërkojnë vëmendje.

Gjërat e mira gjatë kësaj jave do lidhen me paratë, me zgjidhjen e një kontrate apo dokumenti të rëndësishëm me karakter financiar.

Java do t'ju provokojë mendime ose veprime që lidhen me punën nga shtëpia, biznesin në internet, ndërtimin e një biznesi në fermën që zotëroni dhe ide të tjera të ngjashme.

Djemtë dhe vajzat do ta kujtojnë këtë javë me takime apo vizita të gëzueshme. Shumë do të jenë të lumtur të marrin para nga burime të ndryshme. Në shtëpinë tuaj mund të keni shqetësime shtëpiake ose mund ta ngarkoni veten me disa telashe. Në përgjithësi, java do të mbahet mend me disa vështirësi në familjen tuaj. Gjatë këtyre shtatë ditëve mund të bëni një udhëtim të shkurtër. Java sjell ndryshime në jetën tuaj emocionale.

Burrat do kenë arsye të gëzohen me fëmijët e tyre, por planet që lidhen me ta do të pësojnë ndryshime të paparashikuara. Java sjell një ndryshim të papritur, i cili në disa raste mund të shoqërohet me lajme të pakëndshme për një person që njihni personalisht. Për disa prej jush do të lindin probleme serioze me pronat.

Gratë duhet të jenë të kujdesshme kur udhëtojnë këtë javë, pasi udhëtimi mbart disa rreziqe, zhgënjime ose situata të tjera të papritura ose të pakëndshme. Një ndryshim do të ndodhë rreth një takimi ose vizite të ftuar që keni planifikuar më parë. Gjatë javës do të keni arsye të prisni me padurim një takim apo mbledhje me miqtë.