HOROSKOP

Horoskopi javor Luani - Virgjëresha

Horoskopi javor Luani - Virgjëresha

Luani

Gjatë javës nga 11 deri më 17 mars do të prisni lajme dhe informacione të rëndësishme, si dhe do të ndiqni zhvillimin e ngjarjeve që do të përcaktojnë në masë të madhe të ardhmen tuaj.

Shumë prej jush do të kenë shqetësime për zhvillimin e një çështjeje pronësie ose angazhimi për shkak të vonesës ose shtyrjes së veprimeve të tjera, të ndryshme që lidhen me pronën personale ose familjare.

Nëse jeni të angazhuar në ndonjë punë ose biznes, këtë javë nuk po kërkoni fitim me çdo kusht, por përkundrazi të keni disa të ardhura që t'ju ndihmojnë të keni qëndrueshmëri.

Kjo javë do të vijë me surpriza dhe ngjarje të papritura, disa prej të cilave do të lidhen me nevojën për të takuar njerëz të caktuar.

Zhvillimi i çështjeve tuaja financiare do të jetë i paparashikueshëm, por nuk ka gjasa të lindë një situatë ose dramë e pakëndshme.

Gjatë këtyre shtatë ditëve, fokusohuni në gjërat e rëndësishme për shtëpinë dhe familjen tuaj. Kërkoni mbështetje në familjen dhe të afërmit tuaj.

Kjo do të jetë një javë e favorshme për biseda në lidhje me ngjarjet e së shkuarës, të tashmes apo të së ardhmes në familje. Kështu, do të jeni në gjendje të merrni një vendim të rëndësishëm që do të ketë një ndikim të favorshëm në punët tuaja shtëpiake.

Gjatë kësaj jave do t'ju kërkohet të jeni më aktiv në veprimet tuaja, pasi shumë do të varen nga ju.

Djemtë dhe vajzat do të bëjnë mirë të planifikojnë detyrat e tyre në shkollë, universitet, punë dhe ato që janë të rëndësishme për familjen. Shumë ngjarje të ndryshme do të vijnë në shtëpinë tuaj dhe në rrethin tuaj të të afërmve dhe pjesëmarrja juaj do të jetë e rëndësishme në to. Gjatë javës, sigurisht që gjithmonë do të gjeni kohë për miqtë, por mos lejoni që t'ju heqin kohën e vlefshme për ju.

Burrat do të duhet t'i kushtojnë vëmendje shëndetit. Jepini vetes shumë kohë për të pushuar dhe mos u mbingarkoni me detyra shtesë. Shëndeti i një burri ose miku të ngushtë gjithashtu mund të kërkojë kujdes ose të jetë shqetësues. Lajmet e pakëndshme në këtë drejtim mund t'ju shqetësojnë seriozisht.

Gratë do të kenë mundësi për komunikim të rëndësishëm me gra të tjera në familje, me shoqe apo me ato me të cilat kanë interesa dhe qëllime të përbashkëta. Ka të ngjarë që të ketë takime ose veprime të përbashkëta me gratë që jetojnë relativisht afër jush. Gjatë kësaj jave do ta keni një ide më të qartë ose do bëni një organizim më serioz të planeve tuaja, realizimi i të cilave vjen në pranverë apo verë. Ndoshta është një përvojë emocionale me dikë nga e kaluara juaj.

Virgjëresha

Gjatë javës nga data 11 deri më 17 mars mund të përjetoni lloj-lloj emocionesh që lidhen me një fëmijë apo një të ri në rrethin tuaj të të afërmve, të cilat mund të shkaktohen nga vendimet dhe veprimet e tyre të papritura.

Në varësi të moshës, përpiquni të flisni me durim dhe me kujdes me njerëz më të rinj se ju që nuk kanë ende përvojë të mjaftueshme jetësore. Nëse është e nevojshme, jepini atyre shembuj nga përvojat tuaja. Shmangni imponimin e mendimit ose vullnetit tuaj.

Kjo është një javë për të qenë një mentor ose mësues, por vetëm nëse keni cilësitë natyrore për ta bërë këtë. Përndryshe, përpiquni të mos ngatërroni jetën e njerëzve të tjerë.

Gjatë kësaj jave do të përjetoni zhgënjim nga i afërmi apo miku juaj, i cili do t'ju befasojë me veprimin e tij të pamenduar.

Gjatë javës bëni kujdes me shpenzimet financiare.

Ju jeni padyshim në një pozicion të mirë pasi do të keni mundësi për të ardhura të qëndrueshme ose do të shfaqen mundësi të reja në këtë drejtim. Gjithsesi, mos e lejoni veten të veproni pa mend dhe mos shpenzoni para për gjëra që nuk ju nevojiten për momentin.

Do t'ju duhet ta ktheni vëmendjen te disa angazhime që keni nisur javën e kaluar dhe që janë ende të rëndësishme, në pritje të përfundimit të tyre. Disa momente të rëndësishme mund të lindin gjatë javës në të cilat do t'ju duhet të tregoni një pozicion të caktuar për çështjet që lidhen me familjen, arsimin ose karrierën tuaj. Për ata prej jush që do t'ju duhet të merrni vendime të rëndësishme, merrni mjaftueshëm kohë për të menduar.

Burrat do të hyjnë në ndonjë mosmarrëveshje apo konflikt me një person që do të tregojë këmbëngulje dhe kokëfortësi të jashtëzakonshme në temën për të cilën keni dallime. Me shumë mundësi, ky do të jetë një person nga rrethi juaj i miqve, me të cilin fillimisht keni mendime të ndryshme për jetën. Kjo javë mund të mbahet mend për të paktën një njohje të re me një person me të cilin do të keni interesa të përbashkëta për një çështje sociale ose politike. Java do të favorizojë përfundimin e detyrave që lidhen me përmirësimin e shtëpisë, riparimin e elektroshtëpiakëve etj.

Gratë do të përpiqen me disa veprime dinake apo manipuluese të realizojnë idenë apo planin e tyre. Në një farë mënyre, kjo do të funksionojë mjaft mirë dhe me sukses, por ka situata ku veprime të tilla mund t'ju kthehen kundër. Punët e shtëpisë tuaj këtë javë do të jenë më të shumta, gjë që mund të ndikojë negativisht në punën tuaj jashtë shtëpisë.