HOROSKOP

Horoskopi javor Luani - Virgjëresha

Horoskopi javor Luani - Virgjëresha

Luani

Gjatë javës nga data 4 deri në 10 mars do të keni eksperienca të papritura dhe interesante me miqtë dhe të njohurit.

Gjatë kësaj jave mund të ndjeni dëshirën për të ndërhyrë në marrëdhëniet prind-fëmijë, në familjen e të afërmve apo miqve tuaj që sipas jush kanë nevojë për këshillën e një kalimtari.

Për ata që kanë një fëmijë apo nip tuajin, lërini të gjejnë një mënyrë për të bërë një bisedë të sinqertë. Duhet të ketë një komunikim më të mirë mes jush nëse nuk doni të vuani pasojat për shkak të mungesës së tij në një moment.

Gjatë kësaj jave do të vëzhgoni veprimet e një personi që bën gabime me punë të pandershme ose veprime që janë afër shkeljes së ligjit. Gjasat që të ndërhyni në çfarëdo mënyre janë minimale, pasi ose nuk keni një marrëdhënie kaq të ngushtë ose karakteri i këtij personi ju ndalon.

Gjatë këtyre shtatë ditëve, shumë do të kenë shqetësime lidhur me shëndetin e një familjari, ku do të ketë pasiguri për një diagnozë apo trajtim.

Djemtë dhe vajzat e lindura në këtë shenjë të zodiakut do të kenë mundësinë të kompensojnë disi humbjet apo dështimet e javës së kaluar. Marrëdhëniet tuaja intime do të kërkojnë vëmendje gjatë javës. Konfliktet e bazuara në xhelozi, dëshira për të kontrolluar planet dhe dëshirat tuaja do të kenë pasoja të pakëndshme në të ardhmen. Në përgjithësi, megjithatë, mund të kaloni një javë të rëndësishme, konstruktive dhe të suksesshme për ju.

Burrat do të priren të veprojnë ngadalë, me mençuri gjatë këtyre shtatë ditëve. Situata ku jetoni do të kërkojë një angazhim më të kujdesshëm me gjërat e reja gjatë kësaj periudhe. Ata prej jush që janë të përfshirë në ndonjë çështje ligjore ose gjyqësore do të kalojnë një kohë të pasigurt. Supozohet se ka një lëvizje, por pa rezultatin që prisni.

Gratë do të kenë mundësi të përmirësojnë gjendjen e tyre financiare përmes të ardhurave të reja nga puna, biznesi apo aktivitete të tjera të paguara mirë. Kjo do t'ju ndihmojë të stabilizoni situatën tuaj financiare, të zgjidhni problemet e brendshme ose të blini gjëra të rëndësishme për shtëpinë tuaj. Java sjell disa surpriza në jetën tuaj, shpresoj që ato të jenë të këndshme për ju.

Virgjëresha

Gjatë javës nga data 4 deri në 10 mars do të përjetoni një kohë interesante dhe produktive ku nuk do t'ju mungojnë mundësitë dhe rrethanat për zhvillimin e qëllimeve dhe planeve që janë të rëndësishme për ju.

Ndonjëherë për këtë mund të krijohen situata të papritura dhe më pas do t'ju kërkohet të keni reagime dhe zgjidhje të shpejta dhe praktike.

Kjo javë do të jetë e favorshme për zhvillimin e çështjeve tuaja financiare, të cilat deri më tani kanë qenë në ngërç ose kanë hasur në vështirësi të ndryshme.

Gjatë këtyre shtatë ditëve, një takim ose një bisedë telefonike do t'ju befasojë.

Përdorni tendencat e favorshme që do të shfaqen gjatë këtyre shtatë ditëve për të zhvilluar dhe zbatuar plane dhe ide të rëndësishme për ju, duke investuar më shumë ambicie dhe duke shmangur frikën ose pasigurinë në veprimet tuaja.

Ata prej jush që janë përfshirë në një çështje gjyqësore ose ligjore këtë javë do të mund të llogarisin në një zhvillim të mirë ose, në rastin më të keq, në shtyrjen e tij.

Java do jetë e favorshme për të udhëtuar, për të vizituar miqtë apo të afërmit.

Nuk përjashtohet që ju vetë të mirëprisni mysafirë dhe për këtë nuk keni domosdoshmërisht një rast specifik.

Në aspektin profesional tregohuni të kujdesshëm me angazhimet tuaja në punë. Ju që punoni me para apo dokumente financiare do t'i kushtoni vëmendje të veçantë punës.

Disa prej jush mund të kenë vështirësi në marrjen e një rroge ose pagesa të tjera që lidhen me punën tuaj.

Djemtë dhe vajzat do të kalojnë një javë ku mund të udhëtojnë kryesisht në distanca të shkurtra. Do të dëshironi të komunikoni me më shumë njerëz, pavarësisht se ku janë në këtë moment dhe çfarë kombësie kanë. Disa prej jush do të jenë të lumtur të kenë mysafirë që do të vijnë nga një fshat, qytet apo shtet tjetër. Gjatë kësaj jave, pikërisht falë kontakteve tuaja më aktive, do të merrni një sërë informacionesh të rëndësishme dhe të dobishme për ju.

Meshkujt do kalojnë një javë të shqetësuar dhe arsyet për këtë do të lidhen me paqartësitë për çështje të rëndësishme familjare apo profesionale. Mund të keni frikëra të brendshme që nuk ka gjasa t'i tregoni hapur. Java do të jetë një lloj prove për marrëdhëniet tuaja me personat që janë kolegët apo fqinjët tuaj. Si çdo javë, edhe kjo do të mbahet mend me disa incidente apo ngjarje të papritura që do të lënë pas disa kujtime në jetën tuaj.

Gratë do të marrin përgjegjësi më të mëdha lidhur me pagesat e ndryshme, stabilizimin e buxhetit personal apo familjar, balancimin e të ardhurave dhe shpenzimeve, të cilat vijnë si këtë javë ashtu edhe në të ardhmen e afërt. Do të duhet të jeni vërtet realist dhe pragmatist i mirë, sepse mund të bëni një gabim. Çfarëdo sprove që do të kaloni këtë javë që do të lidhet me paratë, do të gjeni një rrugëdalje prej saj në një mënyrë ose në një tjetër.