HOROSKOP

Horoskopi javor Dashi - Demi

Horoskopi javor Dashi - Demi

Dashi

Gjatë javës 8 - 14 korrik do të jeni të fokusuar në angazhimet dhe detyrimet tuaja profesionale, të cilat do të pësojnë disa ndryshime të rëndësishme.

Mund të mirëpritni njerëz të rinj në ekipin tuaj të punës, të gjeni klientë të rinj ose të takoni njerëz të rinj që janë të dobishëm për punën tuaj.

Do të keni marrëdhënie të mira profesionale me gratë me të cilat punoni së bashku ose që janë klientët, partnerët tuaj etj.

Gjatë kësaj jave mund të lindin shqetësime për shëndetin e një personi të dashur, por ato nuk paraqesin asnjë ndërlikim.

Në dashuri do t'ju shqetësojë një problem, për shkak të të cilit do të takoni dikë për të kërkuar një shpjegim ose informacion shtesë.

Gjatë këtyre shtatë ditëve duhet të shmangni konfliktet në familje dhe marrëdhëniet bashkëshortore, pasi mund të kenë një zhvillim të pakëndshëm dhe të provokojnë një nga partnerët për të marrë një vendim të vështirë.

Nëse jeni duke udhëtuar në distanca të gjata këtë javë, përgatituni për çdo situatë. Mos e ngarkoni veten me asnjë ide të paracaktuar për qëllimin për të cilin do të udhëtoni.

Djemtë dhe vajzat mund të vihen në një udhëkryq, në një situatë ku do t'u duhet të marrin vendime se ku do të vazhdojnë dhe me kë. Java do t'ju kërkojë të mendoni dhe të veproni shpejt, me mençuri, me një vizion të qartë të zhvillimit të ardhshëm të secilit prej vendimeve tuaja. Gjatë kësaj jave njerëzit tuaj të dashur do të kenë më shumë nevojë për ju dhe do jetë mirë nëse u jepni ndihmën dhe vëmendjen e nevojshme. Shumë do ta kujtojnë këtë javë me një ngjarje të rëndësishme familjare që do të ndodhë në shtëpinë tuaj ose në shtëpinë e të afërmve tuaj.

Burrat do të kenë arsye për të shijuar arritjet e tyre, rezultatet e arritura në ndonjë aktivitet, përfundimin e një detyre të vështirë dhe veprime të tjera që do t'ju bëjnë krenarë për veten tuaj. Gjatë kësaj jave do të jetë e rëndësishme të jeni të duruar kur flisni me një grua që mund të flasë shumë emocionalisht, shumë agresivisht ose të shfaqë shumë teka. Në përgjithësi, keni shtatë ditë të suksesshme përpara jush.

Gratë do të ndihmojnë dikë që mund të ketë probleme familjare, shëndetësore apo profesionale. Ju vetë do i ndryshoni disa herë planet tuaja për këtë javë, duke iu përshtatur rrethanave të reja që do të lindin gjatë këtyre shtatë ditëve. Gjatë javës do të habiteni nga lajmet që lidhen me një ndryshim të madh në jetën e një gruaje që njihni personalisht. Ata prej jush të përfshirë në një çështje gjyqësore ose ligjore këtë javë mund të përjetojnë një kthesë dhe një rezultat të ndryshëm.

Demi

Gjatë javës 8 – 14 korrik do të përjetoni shqetësime të ndryshme që lidhen me punën apo jetën tuaj personale.

Ju mund t'i kushtoni shumë më tepër rëndësi prej frikës ose përvojave tuaja. Në këtë mënyrë, ju vetë do të krijoni shqetësim emocional për njerëzit që ju rrethojnë.

Gjatë kësaj jave do të duhet të kujdeseni për formën tuaj fizike apo shëndetin e një të afërmi.

Gjatë kësaj jave do të përjetoni një sërë ngjarjesh të pritshme dhe të papritura që lidhen me udhëtimet. Është e mundur të mirëpritni mysafirë nga një vend tjetër, si dhe të udhëtoni vetë për të vizituar shtëpinë e të afërmve ose miqve.

Kjo javë ju sjell më shumë biseda ose mesazhe me njerëz të afërt dhe të largët.

Kontaktet tuaja personale ose profesionale jashtë vendit ose me të huajt do të kenë një zhvillim të mirë.

Do të ketë disa momente interesante në marrëdhëniet tuaja personale, por shmangni të jeni epiqendra këtë javë. Gjatë këtyre shtatë ditëve, do të jetë mirë të lini të tjerët të drejtojnë marrëdhëniet tuaja. Kjo është veçanërisht e vërtetë për marrëdhëniet e dashurisë.

Njohjet e reja me njerëz nga larg do të kenë një zhvillim interesant dhe ndonjëherë të papritur.

Një ngjarje me një vajzë ose një grua do të arrijë t'ju befasojë.

Djemtë dhe vajzat do të kalojnë një javë vendimesh, ndryshimesh, provimesh apo prezantimesh të rëndësishme dhe do të zhvendosen në një vend tjetër. Gjithçka që është e rëndësishme për ju dhe që lidhet me një lloj ndryshimi do të ketë mundësinë të realizohet këtë javë. Gjatë këtyre shtatë ditëve, shmangni veprimet e rrezikshme që mund t'ju hedhin në një drejtim krejtësisht tjetër zhvillimi ose qendrimi në vend numëro.

Burrat do të kenë marrëveshje ose angazhime të ndryshme me miqtë, ose të njohurit. Është e mundur që dikush në rrethin tuaj të ketë një problem shëndetësor ose një çështje tjetër komplekse në jetën e tij për të cilën do të ketë nevojë për këshillën, ndihmën ose mbështetjen tuaj. Megjithatë, veprimet financiare me persona të tillë do të kërkojnë kujdes, të cilat mund të zhvillohen në mënyrë të pafavorshme për ju dhe mund të përjetoni disa humbje ose vështirësi të natyrës monetare.

Gratë do të jenë emocionalisht të paqëndrueshme, ose do të rëndojnë veten me pritshmëri të tepërta në marrëdhëniet që lidhen me një burrë, kryesisht të natyrës personale ose emocionale. Mosmarrëveshjet, konfrontimet apo zhgënjimet me një partner romantik janë të mundshme. E mira është se do të mund të dilni shumë shpejt nga një situatë e tillë ose të rikuperoheni relativisht shpejt pas përvojave të tilla.