HOROSKOP

Horoskopi javor Dashi - Demi

Horoskopi javor Dashi - Demi

Dashi

Gjatë javës do t'ju kërkohet t'i qaseni më me kujdes krijimit dhe zhvillimit të kontakteve dhe njohjeve të reja personale dhe profesionale.

Kini kujdes në angazhimet dhe premtimet që bëni gjatë këtyre shtatë ditëve, në mënyrë që të mos përfundoni duke ndihmuar dikë që sillet keq ndaj njerëzve të tjerë.

Gjatë këtyre shtatë ditëve, me siguri do të planifikoni një udhëtim që do të ndikojë disi tek një anëtar i familjes suaj.

Është e mundur që ju të bëni një udhëtim për të vizituar fëmijën ose të afërmin tuaj që jeton në një vend tjetër.

Gjatë javës do të keni kontakte përmes të cilave do të arrini të përfundoni një angazhim apo problem të rëndësishëm për ju.

Ndihma e një gruaje do t'ju sjellë shumë dobi.

Gjatë javës mund të lindë një shqetësim në lidhje me shëndetin e një personi që njihni.

Djemtë do të kenë më shumë detyra dhe përgjegjësi në familjen e tyre sesa vajzat e kësaj shenje të zodiakut. Do t'ju kërkohet të tregoni pjekuri në veprimet tuaja. Ndonjëherë një ngjarje në familje ose në rrethin tuaj të të afërmve do të jetë shkaku i një humori të keq, trishtimit ose ndjenjës së pafuqisë kur përballeni me probleme, zgjidhja e të cilave është tërësisht në dorën e të moshuarve.

Burrat do të presin përmbushjen e një premtimi apo marrëveshjeje nga dikush që mund të jetë i afërmi, miku, kolegu apo partneri juaj i biznesit. Disa nga ngjarjet e rëndësishme gjatë javës do të lidhen me të afërmin tuaj që jeton në një shtëpi tjetër. Ata prej jush që ndihen të shtypur ose nën ndikimin e një gjendjeje depresive do të duhet të marrin një vendim të rëndësishëm se si të dalin nga kjo gjendje. Nuk është as e shëndetshme dhe as e mirë për ju që kjo të vazhdojë. Në përgjithësi, kur merrni vendime të rëndësishme gjatë javës, pothuajse gjithmonë do të ndikoheni nga opinioni ose vlerësimi i njerëzve të tjerë.

Gratë do kenë shqetësime lidhur me ngjarje të ndryshme në jetën e një personi të dashur. Ka mundësi që për disa prej jush të lidhen me një aksident, me futjen në një situatë të rrezikshme ose konfliktuale. Çështjet tuaja familjare do kenë një zhvillim të mirë, pavarësisht komunikimit të vështirë me familjarët. Gjatë kësaj jave do të keni nevojë të merreni me ndonjë çështje të rëndësishme për të afërmit tuaj, e cila nuk do të jetë e këndshme për ju dhe as e lehtë për t’u realizuar. Sido që të jenë situatat e ndërlikuara me të cilat përballeni këtë javë, ato pothuajse gjithmonë do të përfundojnë në mënyrë të favorshme, pavarësisht se sa kohë duhet.

Demi

Gjatë javës një situatë ose konflikt i pakëndshëm do t'ju ndryshojë idetë tuaja për gjëra të ndryshme në jetë. Ka shumë mundësi që të zhgënjeheni nga një person specifik, dikush që mund të jetë i afërmi, mik, i njohur, përfaqësues i ndonjë institucioni.

Gjatë këtyre shtatë ditëve do të jeni në gjendje të çliroheni nga frika apo shqetësimet që keni për miqtë tuaj.

Kjo do të jetë një javë e favorshme për harmonizimin e marrëdhënieve miqësore me personat me të cilët keni pasur disa konflikte së fundmi.

Kjo javë do të favorizojë udhëtimet ose planifikimin e tyre për një të ardhme më të largët.

Do të kënaqeni duke komunikuar me njerëz nga larg, të cilët do t'ju pasurojnë me shumë informacione dhe njohuri.

Djemtë dhe vajzat do të duhet t'i kushtojnë vëmendje më serioze atyre problemeve ose marrëdhënieve që i bëjnë të ndihen të tensionuar, të pasigurt ose i ndikojnë në ndonjë mënyrë tjetër negative. Mos i nënvlerësoni sëmundjet fizike ose shëndetësore duke u mbështetur në moshën tuaj të re. Do të jetë shumë e rëndësishme gjatë këtyre shtatë ditëve të gjeni, të arrini të ruani harmoninë në marrëdhëniet tuaja me njerëzit që kanë një vend të veçantë në jetën tuaj. Çdo shqetësim do t'ju ndikojë negativisht, duke krijuar kushte për një humor të keq ose gjendje depresive. Nëse arrini të përfitoni nga këto këshilla, do të mund të kaloni një javë interesante dhe madje të suksesshme për ju.

Burrat do të kërkojnë metoda të reja për të zgjidhur problemet e vjetra. Kur punoni me dokumente, veçanërisht nëse ato kanë ndonjë parametër financiar, tregohuni shumë të kujdesshëm dhe mos lejoni që puna juaj të ngatërrohet. Disa nga ngjarjet e rëndësishme gjatë javës do të kenë të bëjnë me paratë, me marrjen apo dhënien e tyre për qëllime të ndryshme.

Gratë do ta kujtojnë javën me një lajm të pakëndshëm që sjell ndryshim në jetën e tyre në një mënyrë ose në një tjetër. Do të ketë shumë trazira në jetën tuaj gjatë këtyre shtatë ditëve dhe bisedat apo takimet e papritura do t'i bëjnë gjërat edhe më të komplikuara. Gjatë javës do të mendoni për fjalë që do të dëgjoni nga një person tjetër dhe që do të prekin njerëzit që doni. Mund të jetë këshillë, informacion, sugjerim, madje edhe një thashethem.