HOROSKOP

Horoskopi javor Dashi - Demi

Horoskopi javor Dashi - Demi

Dashi

Gjatë javës do t'ju duhet të tregoni realizëm dhe praktikë në veprimet tuaja, ose kur merrni vendime të rëndësishme. Mos lejoni shpresa të rreme, arrogancë ose besim të tepruar në veprimet tuaja.

Gjatë javës, mund të jeni subjekt i ndërhyrjeve të padëshiruara në jetën tuaj personale. Është e mundur që ju vetë të krijoni probleme për shkak të dyshimit, mossinqeritetit në marrëdhëniet me partnerin aktual, etj.

Java nuk do jetë një periudhë e lehtë dhe e shkujdesur për ju. Arsyeja për këtë kohë të ndërlikuar do të jetë rëndësia e ngjarjeve që ndodhin në jetën tuaj tani. Mësoni t'i pranoni ashtu siç janë. Shmangni presionin, nxitjen e ngjarjeve ose njerëzve për të vepruar në interesin tuaj më të mirë.

Gjatë këtyre shtatë ditëve, mos e lejoni veten të tregoheni arrogantë, gjë që mund t'ju shkaktojë vështirësi të padëshiruara.

Në planin financiar vijnë disa momente të rëndësishme apo interesante, të cilat do t'i japin më shumë qartësi situatës financiare në familjen tuaj në muajt e ardhshëm.

Gjatë kësaj jave do të keni mundësi për të ardhura më të mira ose planifikim më të mirë të shpenzimeve.

Jeta juaj e dashurisë mund të jetë shumë interesante dhe do t'ju mbushë me emocione pozitive. Bëhuni gati për të shijuar atë që jeta ju ofron. Shmangni rëndimin e marrëdhënies tuaj duke kontrolluar partnerin, ose duke e kufizuar marrëdhënien tuaj në një mënyrë që është e rehatshme vetëm për ju.

Mos u përpiqni të ndryshoni ose manipuloni njerëz apo ngjarje. Shmangni konfrontimet dhe kokëfortësinë, të cilat mund të jenë problemi kryesor në marrëdhënien tuaj.

Java sjell angazhime të reja familjare që nuk do të mund të shtyhen.

Prisni lajme të rëndësishme, dokumente, kontratë, diskutim propozimesh apo ngjarje të tjera të ngjashme.

Djemtë dhe vajzat do të duhet ta kalojnë këtë javë me shumë kujdes, sepse këto shtatë ditë ju sjellin situata të ndryshme të papritura, takime apo ndryshime në pritshmëritë tuaja të mëparshme. Gjatë kësaj jave, mund të takoni papritur miq të vjetër, të bëni njohje të reja në rrethana të papritura ose të çuditshme.

Burrat do të duhet t'i kushtojnë vëmendje problemit të tyre shëndetësor, i cili në mënyrë të papritur do të krijojë disa komplikime në gjendjen tuaj fizike. Gjatë javës, veprimet, sugjerimet apo komentet e njerëzve që i keni pranuar si miq.

Gratë do të kenë një javë të favorshme për zhvillimin e planeve dhe punëve të tyre financiare, përfshirë ato që lidhen me rritjen e të ardhurave, zhvillimin e biznesit të tyre apo negocimin e një page më të lartë. Java nuk përjashton shpenzimet që lidhen me shëndetin apo trajtimin e dikujt. Do të habiteni nga lajmet që do të merrni nga miqtë tuaj dhe do të merrni mundimin të kontrolloni të vërtetën e informacionit që ju është dhënë. Ky do të jetë një vendim i mençur nga ana juaj, pasi do të rezultojë se e vërteta është pak më ndryshe. Do të keni mundësi të mira për të stabilizuar marrëdhëniet tuaja personale të miqësisë ose të dashurisë nëse po kaloni një periudhë të një lloj turbulence.

Demi

Gjatë javës do të ndiqni zhvillimin e ngjarjeve të rëndësishme personale ose profesionale në jetën e një personi nga familja ose nga rrethi i ngushtë i të afërmve.

Mund të ndodhë që ky person ka nevojë për ndihmë ose mbështetje.

Gjatë këtyre shtatë ditëve, papritur do të dilni nga situata apo vështirësi të ndryshme të ndërlikuara. Kujdes! Nëse luani në mënyrë të padrejtë ndaj njerëzve të tjerë, herët a vonë do t'ju duhet të paguani për veprimet tuaja.

Përdorni tendencat e favorshme të kësaj jave për të zgjidhur disa probleme në jetën tuaj me përgjegjësi dhe ndershmëri, sipas mundësive tuaja.

Gjatë kësaj jave do t'ju pëlqejë komunikimi ose takimi me dikë që është miku juaj.

Ndikimi i grave në jetën tuaj këtë javë do të jetë i rëndësishëm, pasi do të zbusë disa nga cilësitë negative të karakterit tuaj dhe do t'ju ndihmojë të gjeni drejtimin e duhur në rast se do të përballeni me ndonjë vështirësi.

Gjatë javës, shmangni blerjen e sendeve të shtrenjta, përveç nëse bëhet fjalë për ato që janë të rëndësishme për familjen tuaj.

Kurseni dhe shpërndani burimet tuaja financiare me mençuri.

Lërini djemtë dhe vajzat të përgatiten për një kohë të rëndësishme që do t'u mundësojë të bëjnë përparim në arsim, qëllime që kanë në jetën e tyre ose marrëdhënie që kanë shumë vlerë për ta. Ngjarjet do të kenë një zhvillim më të shpejtë gjatë këtyre shtatë ditëve, të cilat do të kërkojnë përqendrim më të madh nga ju dhe aftësi për të reaguar në situata të ndryshme. Disa nga tendencat e favorshme të javës do të ndihen në familje dhe në çështjet tuaja familjare, pavarësisht nëse jetoni me prindërit nën të njëjtën çati apo jo.

Burrat mund të ndihen sikur kanë rënë në një lloj grope, si pasojë e telasheve, daljen e së cilës nuk mund ta shihni qartë për momentin. Në fakt ka një zgjidhje, por ajo do të vijë në kohën e duhur. Tani do të jetë e rëndësishme të jeni të durueshëm dhe të prisni për zhvillime të mëtejshme.

Gratë do të kenë më shumë detyra që lidhen me lloje të ndryshme të dokumenteve, kontratave, korrespondencës me njerëz të ndryshëm etj. Një vend të rëndësishëm për ju gjatë javës do të ketë dashuria.